IVF - prosba o informace - dlouhých 19 dní

26.4.06 16:34

IVF - prosba o informace - dlouhých 19 dní

Dobrý den,
mně stimulace i transfer dvou embrií, a to v pátek, je to tedy jen 5 dní.
Bylo mi sděleno, že pokud se nedostaví menstruace do 19 dnů, mám jít s močí na gravitest. V současné době mi je OK, nemám žádné problémy.

Chci se zeptat, zda nevíte, kdy bych začala menstruovat, kdyby se embrio nechytilo? Jestli hned nebo opožděně? Těch 19 dní je snad nejdelších v mém životě. Nedělal jste si někdo gravitest už dříve než za 19 dní?

Děkuji Vám za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2446
26.4.06 16:40

Heleno,ty myslíš test za 19 dní tvého cyklu nebo jak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
26.4.06 16:42

Ahoj Heleno!
Jdu tě pozvat o pár řádek níž - do IVF+ICSI, vím jak je to čekání nekonečný a mezi holkama, který jsou na tom úplně stejně jako ty, ti to určitě uteče!
Jinak s testem určitě nespěchej, ale 19 dní je zase docela dlouho, většinou se testuje 12-14 dní po ET. No, uvidíš, jestli to vydržíš nebo testneš dřív. Držím pěstičky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.4.06 16:42

Jinak 5 dní je ještě brzy aby ti test a to jakýkoliv něco ukázal a vůbec nezáleží jestli si 19 tý den cyklu nebo ne.Záleží,kdy ti emryjka vložili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.06 16:43

Leno, 19 dní - od transferu (měla jsem IVF se stimulací, prodlouženou kultivací a transferem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.4.06 16:44

Jestli máš 19 od transféru tak si udělej test,ty sis ho ještě neudělala, :?:
Jak říká barbanek přijď do diskuze o kousek níž ,je nás tam víc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.4.06 21:00

Ahoj,
to je různý,tělo si po hormonech dělá co chce.
Ale test mi vyšel už v den potencionálních měsíčků.Pokud bude negativní ,nestresuj,někdy se HCG projeví později.
PS:nám to vyšlo na 5-tý pokus.Máme 7-dmi týdenní slečnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
27.4.06 07:26

Já si dělala test 14 dní po transferu a hned první pokus vyšel a teď mám doma dvouletá dvojčata. Vím, že některé mé kamarádky když jim IVF nevyšlo menstruaci dostaly, některé ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.4.10 13:18

Ahoj Helenko,ja jsem si gravitest delala uz 10 den po et,ale bohuzel se nam to nepodarilo.Nikam nespechej,bud v klidu a uzivej si to a ver tomu ze jsi tehu,budu drzet palecky pa :-) :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.4.10 20:36

Ahoj já jsem začala 13 den po ET krvácet takže se to nepovedlo.Ale 14 den jsem byla objednana do Car na krev.Takže nevim stim testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzík80
1.6.12 14:35

Ahoj,jsem 19 den po ET,dělali mi to 14.5,v sobotu 19:5 jsme začala prvně špinit,pak v neděli krvácet až 5 dní,jsme to nahlásila,navýšilimi léky na 3× denně po 2 tabletkách utrogestanu,ve středu jsem si měla udělat test 10 den po ET a už jsme doufali,protože pokud začnu krvácet a dostanu měsíčky,tak…koupila jsem si digitální test,drahý,ale je na 99% úspěšný a přesný,ukázalo mi to ,že jsem těhotná, 1 až 2 týden,nemohla tomu uvěřit,ale nebylo to vše,hned ten den jsme peřstala krvácet a špinit.Ve čvrtek jsem šla na odběry 11 den po ET testy ukázali ,že je to pozitivní,ale né na 100%,takže jsem musela jít znovu na odběry,kvůli tomu krvácení a aby se to prokázalo na 100%,v sobotu jsme byli natrní a po odběrech ,nám testy vyšli,že jsem na 100% pozitivní,podařilo se nám to na po prvním pokusu.Nyní jsem 19den po ET a ve čvrtek,jsem mírně trochu krvácela a špinila,nadále beru utrogestan,pro jistotu jsem šla na odběry,po dnešních výsledcích,jsou testy stále pozitivní,hormony se navýšuji,ale né tam rychle jak by měli,prý pomalu.Prý ted bude důležitý ultrazvuk.Na ultrazvuk jdu 11.6.Mámhrozný strach,nevím zda je to špatné,že to roste pomalu,i z ultrazvuku mám strach.....Prošel někdo stejným případem jako já???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.