Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanýsek86 no je mi z toho desne, co ti budu povidat, snazim se na to nemyslet… porad mi leti v hlave, ze pokud me opravdu miluje, tak se s tim vsim proste srovna. Jen to chce cas, proto chci nejakou tu odbornou pomoc, protoze ja nedokazu myslet na nic jineho. No a pokud me opravdu nemiluje, tak ten vztah krachne, je mi z toho strasne, ale bez potomku by muj zivot pozbyl smysl.
@Martiii81 hm
…je mi to fakt líto! Právě že jsem si říkala že pokud o tebe stojí tak by měl trošku přece ustoupit. Je to těžký i pro něj ale přece tě taky musí chápat. Přece taky to dítě chce ne? Nebo copak by se s tím smířil že by nebylo? To ti fakt nezávidím, řešit tento problém a ještě do toho problém ve vztahu. Pokud se s tebou o tom nechce bavit tak fakt někoho vyhledej aby ti po psychické stránce pomohl a možná časem by nebylo od věci aby si taky s tím psychologem pomluvil, je ale otázka jestli na to přistoupí. Klidně piš, třeba ti to alespoň trochu uleví.
Drž se holka ![]()
Ahoj snažilky, ráda bych povzbudila všechy co jdou na iui. Ja jsem nyni po 2 iui brala jsem clostik od 3DC do 7DC, potom insem (24.1.) -sperm. trochu línější, ale v normě, po insem.4den utrogestan a nyni na tt // ![]()
@Martiii81 Ahojky Martiii
tak jsem se po delší odmlce zase přihlásila…Tak co jak to u tebe vypadá? Nějaký posun? My zatím nic, manžel má jít ještě na jeden urologickej zákrok a pak bychom šli do IVF. Počítám že tak červen, červenec…
Doufám že u tebe se situace změnila nebo alespoň zlepšila.
Napiš jak se vede ![]()
Ahoj děvčata dneska jsem úspěšně po iui je to naše první tak teď jen čekat co a jak ![]()
Ahoj Martino, nás první čeká snad tento týden, zítra jdu na utz. Držím pěsti!
@Teska87 děkuji i já držím palečky je to bezbolestné tedy pro mě můžu to přirovnat k vyšetření cytologie
ahojky
Jen dotaz komu IUI vyšlo na poprvé? Snažíme se 3 roky. Oba jsme zdraví a nevede se
Máme za sebou 2 neúspěsné IVF. Jdes jsme byli na prvním pokusu IUI
ahojky,
tak pořád čekáme. Občas mě píchne v pobříšku, ale jinak úplně v pohodě tak uvidíme.
@pája1989 ahoj noanzel má jen malinko horší spermio ale je jinak v normne a u mě je problém prolaktin štítná žláza a nepravidelná MS
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď