Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanýsek86 no je mi z toho desne, co ti budu povidat, snazim se na to nemyslet… porad mi leti v hlave, ze pokud me opravdu miluje, tak se s tim vsim proste srovna. Jen to chce cas, proto chci nejakou tu odbornou pomoc, protoze ja nedokazu myslet na nic jineho. No a pokud me opravdu nemiluje, tak ten vztah krachne, je mi z toho strasne, ale bez potomku by muj zivot pozbyl smysl.
@Martiii81 hm
…je mi to fakt líto! Právě že jsem si říkala že pokud o tebe stojí tak by měl trošku přece ustoupit. Je to těžký i pro něj ale přece tě taky musí chápat. Přece taky to dítě chce ne? Nebo copak by se s tím smířil že by nebylo? To ti fakt nezávidím, řešit tento problém a ještě do toho problém ve vztahu. Pokud se s tebou o tom nechce bavit tak fakt někoho vyhledej aby ti po psychické stránce pomohl a možná časem by nebylo od věci aby si taky s tím psychologem pomluvil, je ale otázka jestli na to přistoupí. Klidně piš, třeba ti to alespoň trochu uleví.
Drž se holka ![]()
Ahoj snažilky, ráda bych povzbudila všechy co jdou na iui. Ja jsem nyni po 2 iui brala jsem clostik od 3DC do 7DC, potom insem (24.1.) -sperm. trochu línější, ale v normě, po insem.4den utrogestan a nyni na tt // ![]()
@Martiii81 Ahojky Martiii
tak jsem se po delší odmlce zase přihlásila…Tak co jak to u tebe vypadá? Nějaký posun? My zatím nic, manžel má jít ještě na jeden urologickej zákrok a pak bychom šli do IVF. Počítám že tak červen, červenec…
Doufám že u tebe se situace změnila nebo alespoň zlepšila.
Napiš jak se vede ![]()
Ahoj děvčata dneska jsem úspěšně po iui je to naše první tak teď jen čekat co a jak ![]()
Ahoj Martino, nás první čeká snad tento týden, zítra jdu na utz. Držím pěsti!
@Teska87 děkuji i já držím palečky je to bezbolestné tedy pro mě můžu to přirovnat k vyšetření cytologie
ahojky
Jen dotaz komu IUI vyšlo na poprvé? Snažíme se 3 roky. Oba jsme zdraví a nevede se
Máme za sebou 2 neúspěsné IVF. Jdes jsme byli na prvním pokusu IUI
ahojky,
tak pořád čekáme. Občas mě píchne v pobříšku, ale jinak úplně v pohodě tak uvidíme.
@pája1989 ahoj noanzel má jen malinko horší spermio ale je jinak v normne a u mě je problém prolaktin štítná žláza a nepravidelná MS
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.