IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1151
13.3.14 20:30

@JankaSo :mrgreen: aha, já ho brala 1× denně a teď naposledy 1× ráno a 1× večer a v pohodě. Utrogestan mi vadí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.3.14 21:14

@Gilmorka měla jsem 2 folikuly po 17 mm a chtěl mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.3.14 06:11

Dobré ráno tak u mě to bude asi nemoc, za chvilku jdu obvoďákovi.. vypadá to na začínající angínu.. a to jsem ji měla před 1,5měsícem

@LuckyMr aha já měla taky dva po 20mm? protože mi píchli hned ten den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.3.14 06:12

@slunce.v.duši taky nemám v pořádku cytologii a nemám ji paradoxně od té doby co jsem byla na laparce.. ale mám tam napsáno z neznámého důvodu - sama jsem z toho už 3 roky zmatená a nevímc o si mám myslet.. doktorka mi řekla že opravdu není zatím co řešit - bezva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
14.3.14 15:30

Ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala.. :mavam:
Jsem právě před 2. IUI, byla jsem v pondělí na UTZ a po clostíku jsem měla 2 folikuly 12-13 mm. Zítra večer píchám Pregnyl a v pondělí IUI.
Mívám bez hormonů cykly 32 dní. Myslíte, že není v pondělí pozdě? Mám strach, aby folíky nepraskly dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.3.14 05:34

@1Anička1 folíky rostou 1-2mm za den tak to tak určitě nějak vypočítali ale zkušenosti s tím nemám.. většinou když tam jedu tak je mám 18-20mm velké no a pak je taky rozmezí kdy se píchá pregnyl ale to si přesně nepamatuju snad ti to vypočítali dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
15.3.14 13:15

@slunce.v.duši přeji hodně štěstí při testování příští týden. No já už jsem se objednala do caru a zkusíme další IUI tentokrát 3× a snad se to už povede. Tento cyklus budu brát Clostík. Tak uvidíme. Tak to mě mrzí, že cytologie nedopadla dobře. Vubec nevím co to je, ale snad nebudou poškozovat čípek jak píšeš. Cesta k miminu je pro nás trnitá a snad se brzy všechni dočkáme . :hug:
@JankaSo:
www.emimino.cz/profil/jankaso/ tak to chápu. Doufám, že UZ bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.3.14 13:08

Tak zítra dámy jdu na UZ, cítím, že mě pobolívá vaječník, tak snad tam nějaký ten potřebny folík bude, jen mám strach, aby mi nepraskly dřív při té koňské dávce Clostíku a zítra už mám 13 DC, snad to není pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.3.14 13:17

@JankaSo ahojky, já myslím, že na to prasknutí je pregnyl a ten dostaneš určitě zítra. držím palečky :). Já jsem dneska 13 DPO, na test nemám odvahu, mám brát tři týdny utrogestan a pak teprve testnout. Zkusím dr. poslechnout. Nic mi celkem není, jen chodím pořád čůrat a bolí mě na dotyk bradavky. Mějte se všechny krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.3.14 13:27

@misha alex ahojik, no jsem upřímě zvědavá, doufám že si doktoři dali dostatečnou rezervu. jen nerozumím co znamená 13DPO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
16.3.14 13:35

Ahojky @misha alex tak to jsi dobrá já bych už testovala :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.3.14 14:42

@JankaSo ahoj 13.den po ovulaci a tedy i po v mém případě po IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.3.14 15:56

@misha alex nechápu proč ti doktor řekl, že se máš testovat až za 3 týdny od IUI. Vždy je to tak 14 dní, kdy se holky testují a já to měla to samé. Mě Ultrogestan brzí MS, takže jsem se testovala za 14 dní a nic a pak za 2 dny znova a na testu pouze /. :,( tak jsem hned vysadila Utrogestan a MS dorazila za 2 dny. Každopádně přeji hodně štěstí na testování. Mě čeká 3× IUI a doufám, že tentokrát by to už mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.3.14 15:57

@misha alex tak to moc držím pěstičky aby už konečně byly vytoužené dvě lajny na testu a obdivuju, že už netestuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.3.14 16:08

@snowhite31 taky mi to přišlo poprvé u doktorky divné, ale na tomto trvala, já myslím, že chtějí mít jistotu doopravdy dvou silných // a proto ty tři týdny. tak uvidím, jsem z toho hrozně napnutá. přeju při třetím pokusu štěstíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí