Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mistiko007 píše:
Ahoj holky,
mám dotaz.Nebo spíš se potřebuju jen asi vykecat…:D Protože jsme tu všechny na jedné lodi, tak doufám, že mi vezmete mezi sebe.;)
Máme za sebou 2. pokus na IUI. Teď v pátek mám testovat.;) Jelikož jsem MS nedostala v termínu, tak jsem si ho dělala včera odpoledne a dnes ráno a pokaždé negativní..:(
Ale už cca týden mám ranní nevolnosti, pobolívávají mě prsa. Tak jsem si myslela, že to vyšlo a ono asi ne..:(
Jinak mi v centru po IUI dali UTROGESTAN, beru ho 1-0-1 vaginálně, myslíte, že mohl posunout MS?
Ahoj, vítej u nás ![]()
Jsem zvědavá, jak to s tebou dopadne, někde jsem na diskuzích četla, že Utrogestan tohle dělá, ale ty nevolnosti vypadají nadějně! ![]()
@VeruNikka píše:
Nn nedostala jen jsem brala clostik a dnes jsem 11den. Ale to je strasny. Jen doufam ze nemam z clostiku cystu.
Měla jsem to po tom Clostylu taky
, cystu jsem pak neměla. Prostě hodně reaguji a bolí to, já nemohla ani dosednout…přejde to ![]()
@Lucylooo no byla to ovulace mam po iui bez iui. No ted cekam jestli se to povedlo normalne protože ve st bylo tuli a vcera ruplnul. ![]()
@if666 ja mela pri vsech iui plnou stimulaci, clostyl a pak utrous. Mne po nem mrcha chodi tak do 2 max 3 dni ale po vysazeni zacnu hned spinit a to trva tak den, nekdy dva a to jsou u me ty nejhorsi bolesti a pak jeste prvni den ![]()
A jeste k ty pruchodnosti, to jsem byla taky hned na zacatku, nez se vubec zacalo neco dit a delali mi to na rentgenu, taky pomoci nejaky kontrastni latky a bolelo to teda dost, tp byla snad jedina chvile, kdy jsem byla rada, ze mam jen jeden vajecnik.
@Lucylooo @Pedrrita no mě řekli, že dají první pokus jakože „na slepo“ a pak se uvidí ![]()
@VeruNikka no tak to by mohlo vyjít ne
byla by to parádička počít přes IUI bez IUI ![]()
@Lucylooo stále čekáme na tvůj dnešní čůrací výsledek ![]()
@VeruNikka tak to se povedlo
, tak hlavne, ze jste to s chlapem nezanedbali a je porad moznost
drzim pesti
@Salazaret píše:
@petinka4 Hele holky a co přesně IVF je a tak… to už se platí, že?
Krásnou svatbu a moc se těším na info v pondělí, hodně štěstí do manželského života
![]()
@Pedrrita no ja jsem si teda vzala jeste rano utrous, ale vecer si tu druhou tabletku jeste nevezmu
teda zalezi jeste co ten krevni tt
A vlastne ten kdyz bude negativni i ten z krve, tak uz si nebudu delat tt ani v den ocekavane MS pokud neprijde driv ![]()
@VeruNikka píše:
@Lucylooo no byla to ovulace mam po iui bez iui. No ted cekam jestli se to povedlo normalne protože ve st bylo tuli a vcera ruplnul.
tak třeba přizozeně, hups na to! ![]()
Tak jsem se k vám pročetla až na konec ![]()
No holky ráno test jak jinak než sněhobílý
…takže čekám, že to zítra nebo v neděli na narozky dostanu
, to bude oslavička v slzavém údolí ![]()
@if666 píše:
A vlastne ten kdyz bude negativni i ten z krve, tak uz si nebudu delat tt ani v den ocekavane MS pokud neprijde driv
Krevní nemám a ani ho dělat nebudu
, stejně přijde krvavá Merry! Zatím se držím bez slz, ale ono to zase přijde ![]()
@Lucylooo mrzí mě to
, hlavně to nedrž, to není zdravý, klidně si pobreč, pak si něčim udělej radost, třeba zbouchej celou čokoládu a buď na sebe dneska strašně hodná, nic si neodpírej. Já to tak dělám a pomáhá to ![]()
@Pedrrita jo zatím ještě není na pláč čas, to vždy s MS
, ale dneska si koupím něco na sebe! ![]()
Co měsíc to kilo nahoře, jestli to tahkle půjde dál, tak nevim! ![]()
@Lucylooo jasně, ale "hýčkat se přece můžeš dneska i případně až přijde MS, ne?
důvod se vždycky najde