Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucylooo No to si nemyslím, že by to samo lehce zmizelo. Jako možná až s odstupem delší doby.
Každopádně listovku a tyto vitamíny bychom měli mít v těle min. 3 měsíce před otěhotněním a pak vitamíny brát až do konce 1. trimestru. ![]()
@petinka4 @Lucylooo já utorgestan beru už asi od loňskýho října, protože jsem neovulovala, tak jsem ho brala abych vůbec měla MS, v listopadu pak clostyl, po něm se mi udělala cysta, čekalo se, jestli se to nevstřebá, ale utrogestan jsem měla brát dál 16.-25. DC, v prosinci jsem místo něj dostala Norethisteron, v lednu zas utrogestan a v únoru usoudili, že to nezmizí, tak jsem šla pod kudlu, ale hned po první MS po zákroku, což bylo asi 4 týdny po operaci, jsem začala zas Clostyl - ovitrelle - IUI - utrogestan. to jsem teď jela v tahu 3×.
Tím chci říct, že bych se vůbec nedivila, kdyby to přibírání bylo i těma hormonama, mám pocit, že trochu zadržuju vodu a (snad to nikoho nepohorší) požád mám pocit „plných střev“, ale na záchod se mi chodí špatně.
Jinak, Femibiom beru od 2. IUI a ještě navíc vlastně od začátku půl prednisonu denně, protože mám mírně zvýšenou buněčnou imunitu. Ten ale budu muset vysadit, nemá se to brát dýl než půl roku a já už jedu asi 7. měsíc ![]()
Sakra, to je zase román ![]()
Ahoj,
tak jsem udělala test a je tam… /plný h**no.:D vřerejší druhej dušík bylo moje zbožný přání, takže vysazuju Utrouš a čekám na MS.. Jdu si dát víno..:D
@mistiko007 píše:
Ahoj,
tak jsem udělala test a je tam… /plný h**no.:D vřerejší druhej dušík bylo moje zbožný přání, takže vysazuju Utrouš a čekám na MS.. Jdu si dát víno..:D
tak to jsme zatím dvě, jo pivo, víno i rum
…já teda počkám na tu rudou královnu a pak si dám i ten rum!
@Pedrrita jo je to i těma hormonama, já loni clostyl 2 měsíce, dalších 5 kilo z něho, takže jsem ted uz o 10 nahoře, nádhera!
![]()
@Lucylooo jsem to musela dostat z telefonu do Pc a ještě taky nějak vyfotit aby tam bylo něco vidět ![]()
@if666 mají být //, já vidím /, ale to může být fotkou, tak co tam je? ![]()
@Lucylooo no asi mám fakt halucinace
když na to koukám reálně tak vidím mizivého ducha, když koukám na foto v telefonu tak možná nepatrný duch tam je, ale tady nevidím téměř nic ![]()
Jik v příbaláku píšou, že by měl detekovat těhotenství už po 8-9 dnech po oplodnění, ale na další stránce zase, že detekuje už od 10ml
a to normální čůrací mají taky 10ml… no jsem z toho jelen
večer si vezmu ještě teda ten utrouš a od zítra na to prdím a uvidíme kdy dorazí MS
a pokud nedorazí do úterka kdy mám termín tak prubnu ještě jeden čůrací tt ![]()
@if666 no tak asi brzo, zkus to zase za 2 dny
, třeba je tam toho hCG ještě málo, za dva dny už by mohl být duch viditelný. Ale jestli ho vidíš, je tam!!! ![]()
Ty to máš dostat až v úterý?
, tak to ještě doleze ![]()
@if666 já mám pocit, že tam vidím náznaky na krajích, ale taky můžu mít vlčí mhu…no, já bych si asi být tebou vzala ještě večer ten urouš a zkusila zítra ráno zas čůrací…těch pár korun za test tě nezabije a budeš mít jistotu, ne? ![]()
já v testuju 15. den - 14 dní utrogestan - 15. den test
@Lucylooo no kéž by dolezl
ale ten utrouš stejně od zítra vysadím ať případně nebrzdím MS
kdyby to tak šlo lépe vyfotit ![]()