IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
1.6.18 17:50

Holky vytáhla jsem teď ten test z koše…je tam pididuch :potlesk:, no dost po limitu 8). Ale může být falešně pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.6.18 17:54

@Lucylooo vidim a to jsem tu fotku ani nemusela zvetsovat a koukam na mobilu :mrgreen: tak hezky rano pocurat dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 17:57

@Pedrrita spíš v neděli :think:, to mám narozky :srdce:…nebo to zítra dostanu :cert:
Dělala jsem ho v osum ráno, takže po limitu je moc, to může být falešné, ale zatím se mi to nestalo! Koukala jsem vždy na všechny i odpledne a žádný mi to neudělal. Je to lady max 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 18:02

@Lucylooo Tak neco takoveho vidim v realu na tom krevnim :hug: a u curacich kdyz jsem je vylovila i druhy den tak tam nic nebylo :palec: a po jaky dobe jsi na nej rano mrkla? Ja bych urco udelala dalsi asi v nedeli rano :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.6.18 18:04

@Lucylooo tak jestli vydrzis az do nedele… :mrgreen:
Je mi jasny, ze je to dost po limitu, takze to nemusi nic byt, ale tak uvidis, nadeje umira posledni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 18:06

@Pedrrita přesně tak :jazyk: :jazyk: :jazyk:, tohle už je vysoká duchařská, možná si dělám zbytečné naděje a jsem blbá, že to tahám po 10ti hodinách z koše, ale nevím, jak mě to napadlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 18:09

@Lucylooo hele to já občas dostanu z ničeho nic pocit, že se musím ještě mrknout a taky ho vytáhnu :-D mám kož v koupelně a tam jsou maximálně odličovací tampony :-) ja mám ještě 3 testíky, tak je hezky spotřebuji než ta mrcha dojde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 18:10

@Pedrrita jinak stále lepší tahat tt z koše po x hodinách, než si je vylepovat do sešitu a různě rozmontovávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 18:10

@if666 no odměřila jsem těch 5 min a bylo tam prd, tak jsem to hned hodila do koše a šla do práce…mám ještě jeden lady max stejný a pak nějaký z drogerie 10tkový cemio bo co… takže matroš na to mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 18:13

@Lucylooo já si dávám po ránu vždy na wc cigáro, takže jsme namočila, dokouřila, mrkla a nic. Tak na to taky číhnu až dojedu domu :P já mám nějaký no name co jsem koupila s tím krevním, měli to jako akci 1× krevní a k tomu 5× namáčecích :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 18:14

Jinak mi ted psala kamarádka, co se jí nepovedlo ani 3tí ivf, že se jí to taky stalo a nic z toho nebylo… ale mě poprvé, vždycky byl bílej jak sníh…i po x hodinách. Takhle těžko říct, za jak dlouho se to ukázalo, žejo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 18:15

@if666 jo buď čuně jak já a dej info :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 18:22

@Lucylooo to je jasný kočko, že stebou budu držet partu a vylovím ho taky :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 18:34

A teď jsem četla, že dr. max dělá tohle a je falešně pozitivní, no tak jsem tam kde jsem byla :D, že se prý jeho kvalita zhoršuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.6.18 18:35

@if666 @Lucylooo ja to delam taky, otestuju v limitu, vyhodim a za dve tri hodky to jdu zkontrolovat, kdyby nahodou. A nekdy i 2× :mrgreen: ale zatim vzdycky snehobilo v limitu i po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí