Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vytáhla jsem teď ten test z koše…je tam pididuch
, no dost po limitu
. Ale může být falešně pozitivní…
@Lucylooo vidim a to jsem tu fotku ani nemusela zvetsovat a koukam na mobilu
tak hezky rano pocurat dalsi
@Pedrrita spíš v neděli
, to mám narozky
…nebo to zítra dostanu ![]()
Dělala jsem ho v osum ráno, takže po limitu je moc, to může být falešné, ale zatím se mi to nestalo! Koukala jsem vždy na všechny i odpledne a žádný mi to neudělal. Je to lady max 10.
@Lucylooo Tak neco takoveho vidim v realu na tom krevnim
a u curacich kdyz jsem je vylovila i druhy den tak tam nic nebylo
a po jaky dobe jsi na nej rano mrkla? Ja bych urco udelala dalsi asi v nedeli rano ![]()
@Lucylooo tak jestli vydrzis az do nedele… ![]()
Je mi jasny, ze je to dost po limitu, takze to nemusi nic byt, ale tak uvidis, nadeje umira posledni ![]()
@Pedrrita přesně tak
, tohle už je vysoká duchařská, možná si dělám zbytečné naděje a jsem blbá, že to tahám po 10ti hodinách z koše, ale nevím, jak mě to napadlo ![]()
@Lucylooo hele to já občas dostanu z ničeho nic pocit, že se musím ještě mrknout a taky ho vytáhnu
mám kož v koupelně a tam jsou maximálně odličovací tampony
ja mám ještě 3 testíky, tak je hezky spotřebuji než ta mrcha dojde ![]()
@Pedrrita jinak stále lepší tahat tt z koše po x hodinách, než si je vylepovat do sešitu a různě rozmontovávat ![]()
@if666 no odměřila jsem těch 5 min a bylo tam prd, tak jsem to hned hodila do koše a šla do práce…mám ještě jeden lady max stejný a pak nějaký z drogerie 10tkový cemio bo co… takže matroš na to mám ![]()
@Lucylooo já si dávám po ránu vždy na wc cigáro, takže jsme namočila, dokouřila, mrkla a nic. Tak na to taky číhnu až dojedu domu
já mám nějaký no name co jsem koupila s tím krevním, měli to jako akci 1× krevní a k tomu 5× namáčecích ![]()
Jinak mi ted psala kamarádka, co se jí nepovedlo ani 3tí ivf, že se jí to taky stalo a nic z toho nebylo… ale mě poprvé, vždycky byl bílej jak sníh…i po x hodinách. Takhle těžko říct, za jak dlouho se to ukázalo, žejo… ![]()
@Lucylooo to je jasný kočko, že stebou budu držet partu a vylovím ho taky
![]()
A teď jsem četla, že dr. max dělá tohle a je falešně pozitivní, no tak jsem tam kde jsem byla
, že se prý jeho kvalita zhoršuje ![]()
@if666 @Lucylooo ja to delam taky, otestuju v limitu, vyhodim a za dve tri hodky to jdu zkontrolovat, kdyby nahodou. A nekdy i 2×
ale zatim vzdycky snehobilo v limitu i po