Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita vůbec neni za co
já bych řekla, že ty rehabilitační centra/ordinace to moc nemívají napsané, že dělají i toto cvičení. já jsem právě sem chodila s vyhřezlou plotýnkou a tak jsem si tam teď zavolala jestli dělají i tu mojžíšovou a dělají ![]()
@petinka4 mě právě někde na modrým koníkovi holky radily, že se má jíst do ovulace grep a po ovulaci/oplodnění zase na 5 dní ananas
minulý cyklus jsem jedla ten grep, ale anans jsem po IUI nějak zapoměla koupit ![]()
@if666
Tak to určitě stojí za zkoušku. Já už cítím příznaky menstruace, že už to na mě leze.
Tak příští cyklus kdyžtak zkusím. ![]()
@petinka4 já si myslím, že tím nic nezkazíš
maximálně se nacpeme hromadou zdravých vitamínů ![]()
@if666
Přesně tak. Musíme to čekání něčím zajíst. Já jsem si koupila velkou čokoládu a cpu se.
Nemůžu si pomoct. ![]()
Přeji krásnou neděli, je mi líto, že vám to nevyšlo… ale snad už brzy budeme všechny nosit pod srdíčkem naše vymodlené miminko.
Tak jsem vše pročítala a tak… a můžu mít dotaz? Všechny jste po Ovitrelu a Utrogestanu přibraly?
Já mám totiž opačný problém. Od injekce prvního Ovitrelu se mi změnili chutě. Nejím málo! Ale už žádné chipsy a tak… a sladké skoro vůbec. A kila jsem spíš pořád dolů a ne nahoru, začalo to tedy už v zimě a celkem mám už 15kg dole, ale teď mězi první a druhým hormonálním šílenství byl jen měsíc a já mám dole přes dva kila což je hodně divný…
@Salazaret ahoj kočko, já s váhou žádný problém nemám takže bohužel nedokážu poradit
ale pár desítek kil bych ráda hodila dolů ![]()
@Salazaret no, 15kilo neni malo (kez bych to shodila taky
)ale jestli jsi to nehubla nejak rizene, nezmenila jidelnicek, nezacala se vic hybat…minimalne bych se o tom byt tebou zminila, az tam pujdes priste (doufejme ze pro potvrzeni tehu
)ty posledni dve kila muzou byt stres, ze svatby, ani jsi ho nemusela.mit vedome, ale telo zareagovalo.
Taky jde o to, jak se citis, jestli oslabena, nebo je to ok a jak si pripadas, jesrli jsi predtim mela nejaky kilco navic a ted jsi na „zdrave vaze“, tak dobry, ale jestli si nepripadas dobre, tak ro asi radi res. Co treba stitna zlaza? Ta muze delat vykyvy ve vaze…
@Pedrrita Ano to není, ale jsem za ně ráda. Měla jsme fakt moc a konečně můžu na sebe vzít jednu mou sukni co jsem si koupila… ale na druhou stranu mi je vše ostatní velké.
Manžel říká že prej to v noci přešívám. Že to co zhubnu já mu přišiju na něj ![]()
Jinak tedy je fajn, že to přibiráni po práškách nemá každá… bych se pak cítila divně. Fakt to není nějaká dieta nebo řízéna. Možná lepší život, pořád zaláskovaná, lepší jídlo a pravidelnejší ![]()
Jinak všem přeji kráááásné pondělí. Jak se máte? My za chvíli jedeme koupit ledničku… umřela nám stará. Chuděrka pokuckává a ještě dýchá z posledních elektrických sil. ![]()
Mějte taky sluníčkový den.
PS: Tentokrát nemám vůbec tendenci testovat… počkám až po těch 14 dnech utrouše ![]()
@Salazaret No tak super, hlavně, že jsi s tím spokojená, tak to bych to asi nějak zvlášť něřešila, jen kdyby to ubývalo pořád. A mimochodem - děsně ti to závidim ![]()
Tak holky, něco se děje a nevím, jestli je to úplně dobrý.
Mám necelý týden do testování a kupodivu na sobě nepozoruju vůbec ale vůbec nic. žádné příznaky přicházenící MS, což už touhle dobou mívám, možná jen malinko citlivější prsa, ale žádný nafouknutí, blbá nálada nebo tak…touhle dobou už jinak bývám na ránu:-)
ale co se mi zdá špatně, tak jsem včera, po tom, co jsem „přepadla“ manžela začala trochu špinit. Nejdřív jsem si myslela, že je to jen jednorázový, občas se to stane, ale teď zase… nic mě nijak zvlášť nebolí, jen když udělám prudší pohyb, tak mě zabolí na pravý straně, jako bych si natáhla břicho, ale hned je to pryč…
Hrozně ráda bych věřila, že je to uhnizďování, ale mám obavu, že to zas nevyšlo ![]()
@Pedrrita Zlato já ti tak držím palce aby to konečně bylo „ono“. Držím ti palušky a snad to je tak jak to má být!
![]()
Preji vsem krasny start do noveho tydne
@Salazaret abych rekla pravdu, tak ti taky zavidim tech 15 kilo
co bych za to dala kdyby ze me taky padalo obleceni
@Pedrrita no doufejme a drzim palce aby to bylo to pozitivni spineni a ten malej cvrcek se zavrtaval ![]()
Jinak ja jsem se rozhodla, ze dnesnim dnem pocinaje zahajim odtucnovaci kuru a vrhnu se do dukanovi diety, ktera me uz jednou zbavila 20 kil ![]()
Krasne rano děvčata. @Pedrrita drziim moooc palce.
![]()
Me od soboty zacolo jemne pobolivat na prave straně podbřišku a porad chodim curat.
. Jinak prsa me boli neskutečně, ale to je asi z ovulace mozna?
@if666 ja jsem tenkrat pred 2 lety zhubla 12 kilo diky dotoxikaci tela ktera byla na tyden a ja pak z toho dalsi pul rok dodržovala akorat snidani veceri a obed. ![]()