Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salazaret
To buď ráda, já bych možná i uvítala, abych nevěděla co dřív.
Alespoň bych na to tolik nemyslela. ![]()
@if666 no co ti budu rikat. Me ta energie proudi misto krve. I kdyz mi iui nedelali, ale stihli jsne to nornalne a tim ze jsem nikdy nemela ovulku a ted vse probehlo samo dala mi moc velikou šanci ze to dopadne a kdyz ne hned pujdeme na iui. Mam strasnou radost. A doufam ze to dopadbe jak předpokládá. My dva roky, ale 7 let spolu.
@Pedrrita to je super. Sama krasna pozitiva.
. Koukam ze to mame vsechny v cervnu. To je velkeee znameni
@petinka4 doufam ze anoo. ![]()
@petinka4 ted ve ct? Ty brdooo. To byCh byla nervózní a nevim jestli bych to vydrzela
. Ale drzim pesticky a poradne
@VeruNikka my to vzali trochu hopem, brali jsme se po roce a půl ![]()
@VeruNikka
Je tak to máme podobne, já bych se měla testovat 13.6. A taky chodím do Iscare a taky mě tam vždycky optimisticky naladí ![]()
@Pedrrita ty joo.. no tak zas hopem to neni
. Ma pribuzna po 3 mesicich.
.
No my po 5 letech. ![]()
Tak holky moje zlatý
teď jsem trochu ztracená
koho a co čeká tento týden? ať vím na koho se více soustředit a posílat energii, sílu a štěstíčko
![]()
@VeruNikka No to by jsme mohli!
Já vstávám někdy mezi 6-7 někdy už v pět tak budu testit už to ráno. Tak uvidíme…
![]()
Jinak nejen lítání po úřadech, ale dostali js, e výslužku a jeli do sousedního města do elektra nakoupit to co jsme fakt už potřebovli. Umřela nám lednička a pračka na 3kg prádla byla fakt málo. Tak tEď uklízíme celý byt a chystáme místo.
Ve tři nám to přivezou, včetně tolik vytoužené myčky nádobí
![]()
@if666
Já bych měla testovat ve čtvrtek, ale pravděpodobně zkusím testnout už zítra. Jestli se odvážím
![]()
@Salazaret tak to je super ja vstavam v 5.30 kazdy den, tak alespon dame vysledky tak nejak spolecne. Teda snad to do te doby vydrzim. ![]()
@VeruNikka Já tentokrát vydržím určitě. Stejně nemůžu dřív kvůli Ovitrelle. Kdo ví jak dlouho v těle drží
![]()