Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucylooo ahoj kočko, už jsem si říkala co s tebou je
no já dnes taky nevím co dřív a v CARu mají pořád obsazeno, tak tam budu muset zajet ráno cestou do práce
naštěstí to mám při cestě ![]()
Ahoj, nebudete nekdo 15.6. v Praze ISCARE? Jedeme tam na 11:00. Tak jestli se s nekym nepotkam.;)
@mistiko007 ahoj kočko
a to už jdete rovnou na IUI? já se jdu objednat zítra tak uvidíme na kdy to naplánujou nám ![]()
@if666 tak co zkousela jsi jeste Iscare?
. Pokořila jsi nadlidský ukol
. Nebo jedes opravdu az zitra ![]()
@if666 bylo mi receno 12.dne cyklu se objednat.;) takze nevim.. My uz jdeme na IVF.Tak nevim co mi ceka.. ![]()
@mistiko007 takto drzim palecky aby vse klaplo
ja se zajedu objednat zitra, tak treba me mi to vyjde a objednaji me taky na toho 15.6. a potkame se tam
jinak doufam, ze nas tady budes navstevovat i pres to, ze uz jdes na IVF ![]()
Příspěvek upraven 04.06.18 v 21:59
@VeruNikka no, zkousela jsem to jeste jednou a pak jsem to vzdala
mela jsem hrozne rozlitany den a nemela jsem cas neustale dokola mackat 1
zitra se tam stavim cestou do prace ![]()
Holky, tak to nevypada moc dobre, porad spinim, chvilema docela dost, ale porad zadny bolesti, tak nevim, uvidim, jestli se to do rana rozjede, nebo budu moct jeste doufat.
Kazdopadne mam 5 dni do terminu ms a tohle se mi jeste s urogestanem nestalo. Uz ma asi telo tech hormonu dost, nebo co…
@Pedrrita kocko nezoufej
musime proste vydrzet a doufat jen v to nejlepsi
treba ja dnes prisla po 21hod. domu a mela jsem totalne zesranej celej byt
chudaci nekde neco olizli a dostali srajdu
dokonce jsem musela ustrihnout pruh koberce
a to jsem si rikala jak se nalozim do vany a pujdu brzo spat
proste ten zivot nam naklada co muze a na nas je to ustat a neposrat se z toho
![]()
@Pedrrita jo a ja jsem treba vubec nespinila, proste behem hodiny od wc se to rozjelo na plny pecky ![]()
Ahojte dámy, přeji všem krásné ráno ![]()
@if666 teda, to jsi měla včera veselý…chudačci pesani.
U mě žádná změna, pořád špinění, občas mě břicho trochu zabolí, ale to spíš, že se pozoruju.
Jen je mi divný, že je to takhle brzo, ještě do pátku mám brát utrouš, dnes mi vychází 24.DC.
Možná zkusim teď dvě tři hoďky nepít a skočim si pro test…, ráno jsem na to nesebrala odvahu
@Pedrrita Taky přeji krásné úterní ráno ![]()
No já se snažím nepozorovat, ale od včera mě neskutečně bolí prsa. Ale ne bradavky. Ale celé a zdaj se mi divně nateklé, tak nevím asi je to tím utroušem? Je divný že jsem tentokrát po Ovittrelu neměla to co minule ten divný stav. Teď jako bych ho ani neměla píchnutý ![]()
@Salazaret no, já se taky nepozorovala, dokud nezačalo to špinění. evidentně, nejen, že každá na ty hormony reagujeme jinak, ale i každý cyklus na to tělo zareaguje jinak… je to nevyzpytatelný. ![]()
jinak, ta bolest prsou by mohla být asi taky i tím utroušem, nebo to bývá jeden z prvních příznaků těhu, ale na to je možná brzy, když jsi byla minulou středu… je strašný, jak jsou všechny příznaky nejednoznačný a můžou znamenat v podstatě cokoliv ![]()
@Pedrrita No právě! V mynulém cyklu to bylo tak nadějné a nic… Navíc co bylo divný, Ovu byla v tu středu večer, podle bolesti… ale tělo jakoby Ovu mělo dva dny zpět… Prostě je to mazec ty naše tělíčka
Ale uvidíte, jednou budeme v náručí držet to náš vysněný dáreček ![]()