IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
5.6.18 07:55

Krasne rano kocky :* jak me se nic nechce a to je teprve utery :jazyk: zajimalo by me jak to delate s miliskovanim pred IUI, protoze ty nasi chlapaci maji abstinovat 3-5dni pred odevzdanim pulciku? A preci kdyz to budu chtit pojistit pred IUI abychom meli jistotu, kdybi se nahodou stalo, ze folik prdne driv, tak jak to tedy udelat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 07:58

@Pedrrita no vesely ro bylo az az :lol: nejhorsi je, ze oni za to proste nemuzou. No tak uvidis, pocurej testik a snad budeme moudrejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 07:59

@Salazaret @Pedrrita ahoj holky. Preji krasne rano. :kytka: no mam neco podobneho. Picha me na prave strane a hrozne me pne v podbrisku. A boli me prsa. Ale asi dozniva ovu. A nebo ne? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
5.6.18 08:01

@if666 No nám řekli že stačí 2-3 dny. Tak my byli na IUI ve středu, takže pondělí a úterý nic. Ale v tu neděli před 3× :D nebo vlastně asi 4×. Přece jenom pulci vydrží i 3 dny. Jinak my máme vždy bohatý měsíc… jsme hodně při chuti oba :) i po skoro dvou letech spolu.
Jinak ten den IUI se počítá jako třetí :) A prý to bohatě stačí. Stejně eliminují nepohyblivce a použijí se pak jen ti nejsilnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 08:27

@if666 ahoj. Přesně jak píše @Salazaret. Taky nám bylo řečeno minimálně 2 dny aby tam byly a počítá se vlastně i den kdy jdete na iui. Takže já měla mít iui v pátek a naposledy byla st :hug: - takže čt a pá volno. No někde píší, že pulci vydrží i 5 dní, někdo říká že je to blbost, někdo že zase pouze 2 dny. Je to asi o rychlosti a výdrži pulců. :D Ale zase jsem četla, že holčičí pulec vydrží déle než klučičí. Takže holčička tak 3 dny před prasknutím a kluk v ovu či 1 den po. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
5.6.18 08:31

@VeruNikka Jo přesně tak to nějak je. holky vždy vydrží tak ty 3 dny. Kluci většinou o den méně. Ale zase jsou rychlejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 08:54

@Salazaret jsou to rychlici ti klucí :D. Me je to celkem jedno co by to bylo. My uz cekame tak dlouho ze budu uplne hotova az se jednou objevi //. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
5.6.18 09:03

@VeruNikka Asi tak nějak. Budeme milovat ať to bude kluk nebo holka. :) Hlavní je se jednou dočkat. :) A jaké máte jména? My budeme hodně netradiční, české fakt ne… Na holku chceme buď Erma nebo Rose a na kluka Damián nebo Sebastián. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 09:10

@Salazaret tak my mame tradiční. Holcicka Andelka a chlapecek Šimon. Ale neze me to nekdo sebere :mrgreen:. Ikdyz je mala pravděpodobnost ze se nase deti setkaji, ale tak svet je maly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 09:14

@Salazaret ale Rose se mi libi vic. Je takove krehke pro tu holcicku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 10:23

Tak holky moje zlatý :* stávající stav u mě je takový, že dnes se konečně zbalila a odjela tetka ze lhoty :dance: a ve čtvrtek ráno kontrola v CARu :potlesk: a tentokrát půjdu nějakýmu dr. lacht… něco něco už si to úplně nepamatuju :-D jinak jsem si ještě k hromadě grepů dnes koupila čistou grepovou šťávu, takže se asi ugrepuju do bezvědomí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 10:25

@VeruNikka no to je teda sladkej kukuč na té tvojí profilovce :hug: :* jsem si říkala, že by jste si mohli dát nějakou profilovku abych si vás lépe zapamatovala a nepletli jste se mi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 10:28

@Salazaret @VeruNikka a ano, je to tak, že holky jsou totiž baculatější a tím pádem i pomalejší než kluci, který jsem mrštnější a rychlejší :palec: proto kluci jsou tam hned a čekání je moc nebaví ;) za to ty holky si tam v klídku a v pohodě doplavou a pak si ještě pokecají a dají kávičku při čekání na vajíčko :potlesk: no je to prostě stejně jako v reálu, kdy máme své tempo a na nic nehrotíme :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 10:29

No a tak tedy myslíte, že když se pomiliskujeme v den kdy si budu píchat ovitrell a IUI bude za 2 dny po píchnutí, tak je to OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.6.18 10:41

Holky krasne dopoledne, konecne jsem vas docetla. :) Dneska odpoledne budu testovat, tak jsem zvedava. :think:

Příspěvek upraven 05.06.18 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital