IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2668
5.6.18 13:58

@if666 ahaaa :mrgreen: :lol:
Tak to je dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 14:00

@Pedrrita no já bych taky volala a zeptala se, ale třeba na stránkách ISCARU píšou přímo k IUI : U 20 - 25 % případů se krátce po uhnízdění embrya objeví slabé špinění. Pokud není spojeno s bolestmi, nemusí znamenat nic vážného. O tomto stavu nás přesto raději informujte.
Za zavolání nic nedáš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
5.6.18 14:01

Koukám, že je to všude stejné, já už od svatby čekám, že vytiskneme fotky :D, a taky jsme dostali obraz složený z obrázků, co lidi na svatbě kreslili…a ten je stále pod postelí :-)))))). Je to o to těžší, že se nejdřív musí dát dohromady a pak teprve pověsit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 14:04

@Lucylooo tak s temi foto je to trefne taky vyvolavame uz 2 roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 14:04

@Lucylooo Kočko tak držím palce ať tě čekají jen samé dobré zprávy :hug: na jednu stranu je dobře, že máš hodně práce, která ti neustále zaměstnává hlavu a nemáš díky tomu moc času neustále myslet na starosti, které máš :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 14:13

@Lucylooo @VeruNikka no nemáme to s nimi jednoduché, ale nedokážu si představit co bychom bez nich dělaly :srdce: :hug: i když si na něj sem tam postěžuju kamarádce a občas ho pojmenuju takovýma ne moc hezkýma jménama ( v jeho nepřítomnosti ), tak si bez něj nedokážu představit život :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
5.6.18 14:19

@VeruNikka @if666 díky holky, je to s váma fajn :kytka:
a jakou to že máme statistiku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 14:43
@Lucylooo
@Lucylooo píše:
@VeruNikka @if666 díky holky, je to s váma fajn :kytka:
a jakou to že máme statistiku? :-)

statistiku čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 15:01

@Lucylooo asi si stojim na drate :think:. Jakou statistiku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 15:07
@VeruNikka píše:
@Lucylooo asi si stojim na drate :think:. Jakou statistiku? :lol:

to jsme dve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.6.18 17:02

@VeruNikka @if666
Holky s tou intenzitou mazlení se připojuju…Občas to nevyjde tak často jak bychom si přáli, ale přičítám to ke shonu a stresu, který je poslední dobou fakt velký a jako rok a půl se snažit a furt plánovat, ono to tomu taky moc nepřidá. :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

Jinak test jsem si dělala a je bílý jak kolumbijský kokain :,( :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.6.18 17:08

@Lucylooo
To s tvým tatínkem mě mrzí, moje mamča je pár let po transplantaci a má jednu ledvinu a bere asi 30 prášků denně na udržení té ledvinky a jako po pravdě se bojím dne, kdy už třeba ta životnost doslouží a bude zle…Tak se moc drž. :hug:
Možná jsi to tu už psala, ale co děláš za práci, že dokončuješ projekt? Projektantku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 17:27

@petinka4 jee to me mrzi s tim testem :(. A mamka je bojovnik určitě :palec: :andel:.
A ano stres a nervy a ja nevim co a hlavne jak rikas 2 roky se tu o neco snažíme a to tomu taky moc neprida. :oops:

Ps. Ale to prirovnani me dostalo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.6.18 17:30

@VeruNikka
Já už se nad tím bílým testem vždycky zoufale směju a mám slzy v očích jaká je to ironie. :mrgreen: :? Ale děkuju za podporu. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 17:33

@petinka4 no to uplne znam. Rano jsem to vzdy orvala a pak uz dobre. Ale kdyz jsem videla svou neter ted 20 mesicu tak h
Jsem rvala znova. Nejhorsi je ze to cekani je strasny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital