Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita no já bych taky volala a zeptala se, ale třeba na stránkách ISCARU píšou přímo k IUI : U 20 - 25 % případů se krátce po uhnízdění embrya objeví slabé špinění. Pokud není spojeno s bolestmi, nemusí znamenat nic vážného. O tomto stavu nás přesto raději informujte.
Za zavolání nic nedáš ![]()
Koukám, že je to všude stejné, já už od svatby čekám, že vytiskneme fotky
, a taky jsme dostali obraz složený z obrázků, co lidi na svatbě kreslili…a ten je stále pod postelí
. Je to o to těžší, že se nejdřív musí dát dohromady a pak teprve pověsit ![]()
@Lucylooo tak s temi foto je to trefne taky vyvolavame uz 2 roky ![]()
@Lucylooo Kočko tak držím palce ať tě čekají jen samé dobré zprávy
na jednu stranu je dobře, že máš hodně práce, která ti neustále zaměstnává hlavu a nemáš díky tomu moc času neustále myslet na starosti, které máš
![]()
@Lucylooo @VeruNikka no nemáme to s nimi jednoduché, ale nedokážu si představit co bychom bez nich dělaly
i když si na něj sem tam postěžuju kamarádce a občas ho pojmenuju takovýma ne moc hezkýma jménama ( v jeho nepřítomnosti ), tak si bez něj nedokážu představit život ![]()
@VeruNikka @if666 díky holky, je to s váma fajn ![]()
a jakou to že máme statistiku? ![]()
@Lucylooo píše:
@VeruNikka @if666 díky holky, je to s váma fajn
a jakou to že máme statistiku?
statistiku čeho?
@VeruNikka píše:
@Lucylooo asi si stojim na drate. Jakou statistiku?
to jsme dve ![]()
@VeruNikka @if666
Holky s tou intenzitou mazlení se připojuju…Občas to nevyjde tak často jak bychom si přáli, ale přičítám to ke shonu a stresu, který je poslední dobou fakt velký a jako rok a půl se snažit a furt plánovat, ono to tomu taky moc nepřidá.
![]()
Jinak test jsem si dělala a je bílý jak kolumbijský kokain
![]()
@Lucylooo
To s tvým tatínkem mě mrzí, moje mamča je pár let po transplantaci a má jednu ledvinu a bere asi 30 prášků denně na udržení té ledvinky a jako po pravdě se bojím dne, kdy už třeba ta životnost doslouží a bude zle…Tak se moc drž. ![]()
Možná jsi to tu už psala, ale co děláš za práci, že dokončuješ projekt? Projektantku? ![]()
@petinka4 jee to me mrzi s tim testem
. A mamka je bojovnik určitě
.
A ano stres a nervy a ja nevim co a hlavne jak rikas 2 roky se tu o neco snažíme a to tomu taky moc neprida. ![]()
Ps. Ale to prirovnani me dostalo
.
@VeruNikka
Já už se nad tím bílým testem vždycky zoufale směju a mám slzy v očích jaká je to ironie.
Ale děkuju za podporu.
![]()
@petinka4 no to uplne znam. Rano jsem to vzdy orvala a pak uz dobre. Ale kdyz jsem videla svou neter ted 20 mesicu tak h
Jsem rvala znova. Nejhorsi je ze to cekani je strasny. ![]()