IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
6.6.18 08:14

Jinak - zjistila jsem, jak se dá udělat soukromá skupina a protože už se tu probírají dost osobní témata, tak bych ji pro nás založila a nechala tam překopírovat i tuhle diskuzi, aby se nám netztratily žádný informace.
Obnáší to, že založím novou skupinu a pak vám všem pošlu pozvánku do ní, souhlasíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 08:15

@Pedrrita To by bylo super! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
6.6.18 08:45

Ahoj devcata. @Pedrrita drzim palecky. At je to prcek. Jsme s tebou :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.6.18 09:08

Tak spupinka je založená, rozeslala jsem pozvánky, doufám, že správně a snad nám to admin i překopíruje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 09:45
@Pedrrita píše:
Tak spupinka je založená, rozeslala jsem pozvánky, doufám, že správně a snad nám to admin i překopíruje :-)

jsem tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 09:49

Tak ja od ted pisu ve skupine a ne tady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
6.6.18 09:52

Holky taky se přesouvám do soukromé skupinky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.6.18 15:22

Holky kde je ta uzavrena skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
11.6.18 19:01

Ahoj,
holky jak probíhá IVF? Teď v pátek se jdeme domlouvat do centra a já mám strach, co mi čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.6.18 20:32

JEeee a ja si vas teprve ode dneska čtu a moc vám všem držím palce a vy se mi přesunute do skupiny? :) Dejte sem pak aspoň vědet, až se podaří otěhotnět, fakt vám moc fandím. Tak hodně štěstícka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
12.6.18 12:28
@Showme_a píše:
Holky kde je ta uzavrena skupina?

https://www.emimino.cz/…18-soukroma/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 05:40

Ahoj holky. Chápu, že jste uzavřená skupina, ale po všech těch prectenych 73 stránkách, jste jak moje ségry. Byla bych ráda, kdyby jste mě vzali mezi sebe. Jsem teď chvilku po druhe IUI a ráda bych se s vámi podílela o své pocity. Cítím se na to zoufale sama a ráda bych jakoukoli podporu. Pokud druhy pokus nevyjde, čeká mě laparoskopie a mám z ní fakt strach.

• Citovat
  • Upravit
578
16.7.18 09:47

@Lucylooo Ahojky všem chvili jsem tu nebyla po neuspesnem iui jsem to vzdala,nejak uz jsem nemela silu porad se hlidat a vsechno podstupovat. Sice jsem si zas volala do Gennetu jestli muzu zas zacit s iui ale porad nevim,, pomalu zacinam setrit i na ivf. Je toho na me posledni dobou nejak moc :( mame s manzelem plno starosti,,nad mimi ted nepremyslim moc,ikdyz si ho porad moc prejeme. Ted jsem taky rozhozena,cykly mam 28 pravidelne by se dalo rict plus minus 1-2 driv nebo zpozdeni,a ted jsem to dostala o 8 dni driv. Nechapu nikdy se mi to co si pamatuji nestalo,,,nevim co si myslet. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.18 17:22

Dobrý den holky, jsem tu nová. S manželem se snažíme o mimi 3 roky a nyní jsem 12D po IUI. Krevní test domácí jasně pozitivní, těhu z moči oooopravdu malý duch po 3hod :(. Těhu příznaky mám všechny známé i neznámé, ale už asi po sté :lol: Oviterelle bylo, dnes 14D po. Myslíte, že má cenu doufat? Měl někdo stejnou situaci? Moc děkuji a přeji všem mnoho zdaru :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5119
16.7.18 18:51

ahoj, krevní test je většinou citlivější než ten z moči, zkus si udělat další test z moči třeba za 2 dny a uvidíš co tam bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí