IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
5.6.18 19:48

@VeruNikka
Tak to je teda síla. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 19:52

@petinka4 To je, to máš pravdu. Vše je možné. Tělo si dělá to co samo uzná za vhodné. :mrgreen:
Ty jo by mě zajimalo, jak dopadla ta @Pedrrita
To špinění a ták, držím ji pořád palečky aby to bylo ok. a vyšlo to už konečně jedné z nás. :kytka: :andel:

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.6.18 20:13

@VeruNikka
Tak ji držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.6.18 22:13
@VeruNikka píše:
@petinka4 To je, to máš pravdu. Vše je možné. Tělo si dělá to co samo uzná za vhodné. :mrgreen:
Ty jo by mě zajimalo, jak dopadla ta @Pedrrita
To špinění a ták, držím ji pořád palečky aby to bylo ok. a vyšlo to už konečně jedné z nás. :kytka: :andel:Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26

Ahoj, dopada to neslavne, zda se, ze se spis predcasne rozjela ms :( spineni zesiluje. Zitra rano zajedu do caru a poradim se co dal. A dekuju za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 23:59

Tak jen co si zajdu na pivo s kamaradkou, tak tady holky popisete tolik stranek, ze nestiham cist ;) jinak jsem dnes tehle kamardce, ktera je vic nez moje sestra rekla, ze jsme uz absolvovali 1 IUI ( neuspesne). A jeji reakce byla uzasna jako vzdy, proste zadne ty sladke a litostive kecy okolo :potlesk: tohle je clovek, ktery kdyz by bylo nejhur tak by mi odnosila mimco ( uz jsem se o tom bavily ) a dnes mi i rekla, ze kdyz mi dojdou vajicka tak, mi da svoje :andel: je to moje manzelka a prala bych kazde z vas abyste mely v zivote takovou kamaradku :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 00:02

@petinka4 @VeruNikka ten ovitrell Vam podpori dozrani a prasknuti foliku do 36-48hodin od pichnuti. Je to vlastne hormon hcg, ktery da telu signal, ze ma vajicko dizrat a prasknout ;) jinak ja na sobe vzivote nepocitila ovulaci, takze vlastne nevim kdy ji mam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 05:47

Kráásné ráno. Jakpak se dnes máte? Já už vzhůru. Nějak mě bolí břucho. Tedy spodek, ale to jsem měla i minule… a ne že spíš bolí ale takový tlak. A u pravého vaječníku je větší a o hodně… ale nějak se nezačínám bát ani strachovat. Je divné že to jde nějak mimo mé emoce? Nebo se možná bojím zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 06:36

Nevim jestli zrovna dobre rano, ale preju vam holky lepsi start do noveho dne nez mam ja :kytka: sotva koukam a nejradsi bych jeste zalezla do postele a delala, ze jsem neviditelna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 06:43

@if666 To mě manžel když přijde po noční vždy vzbudí. Tedy ne on ale to naše malé štěně, které panečka musí pořádně přivítat. Takže většinou vstávám okolo 6 ráno někdy i dřív, záleží v kolik jdu spát. Ale včera jsem totálně uklidila kuchyň a zase předělala všechno nádobí a poličky jinak… že by to konečně bylo dokonalé? :D a jelikož jsem začala kuchyní musel se uklidit i obývák a ložnice a do postele jsem se dostala po 11 večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 06:46

@Salazaret Tak to je vsera zalezla do pelechu az v0:30 a vstavacka od 6:00 do 6:20 8o ty mas vyhodu, ze nemusis do prace a muzes doma odpocivat :potlesk: ka uz jedu zase rok nonstop 6dni v tydnu a pocitam, ze se potom apetit pikniku tak nejak slozim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 06:51

@if666 To máš fakt mazec! No já doufám, že na zítřejším pohovoru řeknou že mě chtějí a konečně taky půjdu do práce… být z mé strany bez financí je masakr. I když manžel říká, že je na něm aby uživil rodinu, ale přece to vše nemůžu nechat na něm :srdce: Je třeba předělat ložnici, vybourat nové dveře a zazdít ty staré. Máme jen 2+1 a z ložnice bude časem dětský pokojík. A na to se finance bokem budou určo hodit :) A navíc když začnu pracovat nebudu tolik „myslet“ na mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
6.6.18 07:10

@Salazaret tak to plne chapu, ze nechces aby to vse tahl sam :kytka: mi i po 10letech stale platime najem na pul :palec: a nekdy mi i nuti penize, ale ja si je stejne nevezmu :pankac: a to kdyz sen nekdy stalo, ze jsem byla bez prace, tak jsem vzdy sehnala nejakou brigadu abych si vydelala a aspon na tu svou pulku najmu a jinak me zivil čičík :hug: ale chapu ze mas zdravotni potize diky, kterym to mas slozitejsi s hledanim prace :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 07:17

@if666 To ano. Ale naštěstí na ten nájem jsem do teď měla a na červen jsem zrušila i staré stavebko na kterém sice moc nebylo ale na ten nájem a něco navíc bylo.
Musím zajít i na sociálku, jestli nemám na něco nárok, třeba jen něco na tenhle měsíc… ale vůbec se mi tam nechce. Byla jsem tam před měsícem a už tam mi řekla, že můj muž vydělává moc a to i když má safra hodně podprůměrný plat…
Proto jsem neskutečně ráda že se ozvali. Přece jenom na vše by měli být oba. :) Ale zase na druhou stranu jsem mu zakázala cokoliv uklízet. Že já jsem doma tak to mám pod palcem. Je vždy tak hodný. Ne jednou jsem se vzbudila a on pouklízel celý byt, vytřel, umyl nádobí, uklidil ho, vymyl koupelnu… a to než jsem vstala. Tak jsem mu to zatrhla. Je fakt moc hodný! Ale chodí do práce a měl by si odpočinout :) Ale ne že by to dělat nechtěl. Když nemůžu nebo mě chytnou záda velmi ochotně pomůže. Takhle hodného a zodpovědného človíčka jsem hledala snad celý život :) a našla a už ho nedám :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.6.18 08:07

Dobré ráno dámy,
tak já už jsem úplně zmatená… včera večet to ještě vypadalo, že se rozjíždí MS, ale dneska ráno zas jen trochu špinění, tak jsem byla v CARu, abych se poradila aspoň se sestřičkou, popsala jí to, i že jsem si včera odpo dělala test a byl negativní, tak jestli mám vysadit ten Urtogestan a prý ne, dokud je to jen špinění, tak prý pořád brát, zítra prý si můžu zkusit test, ale pokud se to opravdu nerozjede, tak dobrat do toho pátku, znova test a pak se uvidí.
Takže jakás-takás naděje by být mohla, ale popravdě, já si to nemyslim a stejně mám od rána na krajíčku :,(
Ještě že mám vás a můžu se tu vykecat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
6.6.18 08:09

@Pedrrita Drž se holka! snad je to tady! Budu držet palečky aby se prcek zavrtával :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí