Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petinka4 To je, to máš pravdu. Vše je možné. Tělo si dělá to co samo uzná za vhodné. ![]()
Ty jo by mě zajimalo, jak dopadla ta @Pedrrita
To špinění a ták, držím ji pořád palečky aby to bylo ok. a vyšlo to už konečně jedné z nás.
![]()
Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26
@VeruNikka píše:
@petinka4 To je, to máš pravdu. Vše je možné. Tělo si dělá to co samo uzná za vhodné.
Ty jo by mě zajimalo, jak dopadla ta @Pedrrita
To špinění a ták, držím ji pořád palečky aby to bylo ok. a vyšlo to už konečně jedné z nás.![]()
Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26
Ahoj, dopada to neslavne, zda se, ze se spis predcasne rozjela ms
spineni zesiluje. Zitra rano zajedu do caru a poradim se co dal. A dekuju za podporu ![]()
Tak jen co si zajdu na pivo s kamaradkou, tak tady holky popisete tolik stranek, ze nestiham cist
jinak jsem dnes tehle kamardce, ktera je vic nez moje sestra rekla, ze jsme uz absolvovali 1 IUI ( neuspesne). A jeji reakce byla uzasna jako vzdy, proste zadne ty sladke a litostive kecy okolo
tohle je clovek, ktery kdyz by bylo nejhur tak by mi odnosila mimco ( uz jsem se o tom bavily ) a dnes mi i rekla, ze kdyz mi dojdou vajicka tak, mi da svoje
je to moje manzelka a prala bych kazde z vas abyste mely v zivote takovou kamaradku
![]()
@petinka4 @VeruNikka ten ovitrell Vam podpori dozrani a prasknuti foliku do 36-48hodin od pichnuti. Je to vlastne hormon hcg, ktery da telu signal, ze ma vajicko dizrat a prasknout
jinak ja na sobe vzivote nepocitila ovulaci, takze vlastne nevim kdy ji mam ![]()
Kráásné ráno. Jakpak se dnes máte? Já už vzhůru. Nějak mě bolí břucho. Tedy spodek, ale to jsem měla i minule… a ne že spíš bolí ale takový tlak. A u pravého vaječníku je větší a o hodně… ale nějak se nezačínám bát ani strachovat. Je divné že to jde nějak mimo mé emoce? Nebo se možná bojím zklamání…
Nevim jestli zrovna dobre rano, ale preju vam holky lepsi start do noveho dne nez mam ja
sotva koukam a nejradsi bych jeste zalezla do postele a delala, ze jsem neviditelna ![]()
@if666 To mě manžel když přijde po noční vždy vzbudí. Tedy ne on ale to naše malé štěně, které panečka musí pořádně přivítat. Takže většinou vstávám okolo 6 ráno někdy i dřív, záleží v kolik jdu spát. Ale včera jsem totálně uklidila kuchyň a zase předělala všechno nádobí a poličky jinak… že by to konečně bylo dokonalé?
a jelikož jsem začala kuchyní musel se uklidit i obývák a ložnice a do postele jsem se dostala po 11 večer ![]()
@Salazaret Tak to je vsera zalezla do pelechu az v0:30 a vstavacka od 6:00 do 6:20
ty mas vyhodu, ze nemusis do prace a muzes doma odpocivat
ka uz jedu zase rok nonstop 6dni v tydnu a pocitam, ze se potom apetit pikniku tak nejak slozim ![]()
@if666 To máš fakt mazec! No já doufám, že na zítřejším pohovoru řeknou že mě chtějí a konečně taky půjdu do práce… být z mé strany bez financí je masakr. I když manžel říká, že je na něm aby uživil rodinu, ale přece to vše nemůžu nechat na něm
Je třeba předělat ložnici, vybourat nové dveře a zazdít ty staré. Máme jen 2+1 a z ložnice bude časem dětský pokojík. A na to se finance bokem budou určo hodit
A navíc když začnu pracovat nebudu tolik „myslet“ na mimčo
@Salazaret tak to plne chapu, ze nechces aby to vse tahl sam
mi i po 10letech stale platime najem na pul
a nekdy mi i nuti penize, ale ja si je stejne nevezmu
a to kdyz sen nekdy stalo, ze jsem byla bez prace, tak jsem vzdy sehnala nejakou brigadu abych si vydelala a aspon na tu svou pulku najmu a jinak me zivil čičík
ale chapu ze mas zdravotni potize diky, kterym to mas slozitejsi s hledanim prace
![]()
@if666 To ano. Ale naštěstí na ten nájem jsem do teď měla a na červen jsem zrušila i staré stavebko na kterém sice moc nebylo ale na ten nájem a něco navíc bylo.
Musím zajít i na sociálku, jestli nemám na něco nárok, třeba jen něco na tenhle měsíc… ale vůbec se mi tam nechce. Byla jsem tam před měsícem a už tam mi řekla, že můj muž vydělává moc a to i když má safra hodně podprůměrný plat…
Proto jsem neskutečně ráda že se ozvali. Přece jenom na vše by měli být oba.
Ale zase na druhou stranu jsem mu zakázala cokoliv uklízet. Že já jsem doma tak to mám pod palcem. Je vždy tak hodný. Ne jednou jsem se vzbudila a on pouklízel celý byt, vytřel, umyl nádobí, uklidil ho, vymyl koupelnu… a to než jsem vstala. Tak jsem mu to zatrhla. Je fakt moc hodný! Ale chodí do práce a měl by si odpočinout
Ale ne že by to dělat nechtěl. Když nemůžu nebo mě chytnou záda velmi ochotně pomůže. Takhle hodného a zodpovědného človíčka jsem hledala snad celý život
a našla a už ho nedám
![]()
Dobré ráno dámy,
tak já už jsem úplně zmatená… včera večet to ještě vypadalo, že se rozjíždí MS, ale dneska ráno zas jen trochu špinění, tak jsem byla v CARu, abych se poradila aspoň se sestřičkou, popsala jí to, i že jsem si včera odpo dělala test a byl negativní, tak jestli mám vysadit ten Urtogestan a prý ne, dokud je to jen špinění, tak prý pořád brát, zítra prý si můžu zkusit test, ale pokud se to opravdu nerozjede, tak dobrat do toho pátku, znova test a pak se uvidí.
Takže jakás-takás naděje by být mohla, ale popravdě, já si to nemyslim a stejně mám od rána na krajíčku ![]()
Ještě že mám vás a můžu se tu vykecat ![]()
@Pedrrita Drž se holka! snad je to tady! Budu držet palečky aby se prcek zavrtával
![]()