IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1682
30.9.18 20:06

Ano, já jsem po IUI taky pociťovala různé píchání a přesně jsem cítila, kde mám pravý vaječník :) Přisuzuji to ovitrelle.

Tak držím palečky, ať jsi zrovna ta, která to dá - a napiš prosím výsledek, ať víme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.10.18 00:43

A vy máte jen ten špatný spermio?? Předně tak, taky jsem si píchla Ovitrelle a jinak žádné léky.. Je škoda, že Vám to nevyšlo.. Asi je opravdu zázrak, když to vyjde přes IUI… :( Můžu se ještě zeptat, zda jsi byla na laparoskopii?? no, uvidíme, budu Tě informovat.. :) děkuji a ty dej také vědět, třeba to zrivna teď vyjde! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
1.10.18 07:40

@Nicky B Ahoj. Já byla mynulý cyklus na dvojitém IUI. Jedno a za dva dny druhé. Kdy je větší jistota. Měla jsem i včelku Ovitrellku. A další léky a další injekce. A pociťovala jsem to samé. Od IUI bolest, pnutí… a pravý vaječník o sobě dával vědět pořád.
Už jsem byla i na třech IUI předtím a taky nic :(
Tak dnes jedeme do Eurofertilu na konzultaci a v listopadu nás bude čekat IVF. Já nemám ovulaci a manžel má lehoučce pomalejší pulce. Ale jinak jsme úplně zdraví. Teda. Relativně :)

Držím palce všem co tady jsou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
1.10.18 07:53

@Balounek13 Ano, máme jen špatný spermio, ale androlog iui ani nedoporučil, rovnou ICSI.

@Salazaret díky, že jsi dala vědět, držím palečky - i já dnes vyrážím směr CAR :) To budeme na tom společně, na konci října chci začít stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
1.10.18 07:56

@Nicky B No my právě musíme až v polovině listopadu až přijde ms. Jelikož se za 3 týdny stěhujeme na domeček z paneláku. A budeme v pár lidech stěhovat 2 byty… bude to mazec a v té době by vyšlo i stimulování a tak a chci být na to v pohodě. Nevím jak moje tělo bude reagovat na všechny ty léky… vždy to u mě doprovází fakt šílené stavy/bolesti :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.10.18 09:19

no já doufám že jo zkusím si dnes odpo zavolat panu dr jestli jo nebo ne a uvidím test si chci dělat až pokud nepřijde MS ale moc tomu nefandím příznaky žádné nepocituji krom tohoho pobolívání furt a asi konečně už ustávajícího špinění jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 13:20

Ahoj holky, máte některá zkušenost s IUI, pokud má partner pomalé spermie? Ještě nemám všechna potřebná vyšetření, ale vypadá to, že já jsem OK, pouze manžel měl horší spermiogram. Je s IUI šance? Příští týden jdu do CAR, tak zatím nevím, co nás čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 16:01

@holicka.zuza ahojky, k těm pomalejším spermiím spíš asi musí říct doktor, jestli IUI ano nebo ne. U nás bylo vše ok, spermie trošičku vyšší úmrtnost, ale jinak oba v pořádku. A přesto se nedařilo. Od června mám za sebou 3 IUI a vypadá to, že ta poslední se povedla. Nechci to zakřiknout, zítra jdu na kontrolu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.10.18 16:08

Holky,je to nahlavu.. každý měsíc čekat.. pak Vám Mudr. Řekne, že to přirozeně nepůjde a čekáte jak vyšlo IUI a nebo pak IVF.. snad nám to vše vyjde! ????

Zdendulka - tak držím pěstě! Ať to dopadne. Měla jsi nějaké příznaky??
Já jsem čtvrtý den po IUI a mám bolesti v podbřišku, a teď i bílý výtok! Ale asi to nebude tak slavný,aby to vyšlo..
Vám všem držím pěstě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 16:27

Jasně. Právě že moje gynekoložka dělá na částečný úvazek i v CAR, ale já jsem se nakonec objednala do jiného, než pracuje ona. Zatím mi jen řekla, že i u pomalejších spermií nejdřív zkouší tu jednodušší metodu, tj. IUI. Nerada bych se hnala rovnou do nejhoršího, tak doufám. Sice jsem četla, že je úspěšnost docela mizerná, ale chtěla bych to zkusit. Jinak držím palce, ať ti to zdárně dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.10.18 16:49

Šance jsou malé, ale říká se,že ten 3 pokus je většinou nejlepší :palec:
Je dobře,že zkoušíte prvně IUI. A máš po laparoskopii,nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.18 07:45

Ještě ne, čekají mě ještě další vyšetření, tak se modlím, aby nenašli ještě něco u mě. Uvidíme, co s námi provedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.10.18 08:46

Nám dělali taky x vyšetření.. Přítel v pořadku,já ten hustý hlen.. a laparoskopie až když 3× nevyjde IUI.
Tam držím pěstě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.10.18 20:35

@Merry je mi taky 39…zitra utz a uvidi se kazdym dnem druhe iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.10.18 09:14

Zdravím holky, snad nevadí, že se vměšuju do Vaší konverzace…

Já začla s IUI někdy v červnu, první pokus byl neúspěšný, další měsíc jsem byla bez OVU, takže nic.. Na druhým jsem byla minulý týden, ale včera jsem dostala menzes, takže opět bezúspěšný. Manžel má pomalejší spermijky, já bych měla být v pořádku, mám za sebou všechny vyšetření.
Dnes jsem se objednala na další UT, tak doufám, že třetí pokus bude konečně úspěšný, jelikož se snažíme už skoro 3 roky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí