Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IvaL26 Držím palce, ať to na potřetí vyjde!!!! Měla jsi IUI se stimulací nebo bez?
Vše bez stimulace, jen v sobotu večer jsem píchala do břicha OVITRELLE a v pondělí dopoledne zákrok. Potom cca 3 dny po zákroku 2× denně Utrogestan.
Děkuji, doufám, že už to konečně vyjde, ty neúspěchy pořád dokola jsou docela stresující.. Ale zatím z různých diskuzí vyčítám, že většinou 3. pokus je nejúspěšnější…
@holicka.zuza A kdy tě čekají vyšetření? Já je podstoupila všechny ještě před prvním IUI..
@IvaL26 @IvaL26 ahojky ja jdu zitra na druhe iui…mam dva F 18 a 14..tak snad to vyjde…vcera jsem si pichla ovitrelle
@JannneM Moc držím palce, aby se zadařilo.. Zatím co jsem četla, tak druhý a třetí pokus bývá nejúspěšnější.. Takže tomu prostě věřím a budu doufat, že nám to vyjde ![]()
@JannneM přesně v to doufám
Zatím nechci podstupovat IVF, jelikož jsem v pořádku a partnerovi pomáhám různými vitamínky. Když jsme byli na prvním spermiogramu, vyšel nám tak špatně, že nám doktorka řekla, že je skoro neplodný a tudíž to přirozeně nepůjde. Za cca 3-4 měsíce jsme byli už v CARu na novém spermiogramu a výsledky byli naprosto v pořádku jen s tím, že jsou tedy spermijky trochu pomalejší. Takže věřím tomu, že nám to půjde takhle a třetí pokus bude úspěšý ![]()
Holky, to IUI je malá šance. Nám řekl rovnou,že s přitelovo spermio si na to troufne.
ale já mám ten hlen PCT hustý, takže naprd
já jsem teď po prvním IUI, příští týden si mám udělat test. Chci tomu věřit,ale zase nechci být pak zklamaná… když to nevyjde 3× do konce roku,tak mě čeka laparoskopie a pak IVF..
Držím pěstě!!snad se všechny dočkáme!
Nám to taky prvně říkali, že IUI nemá šanci, ale po dalším spermiogramu doktor manželovi řekl, že je naprosto v pořádku a vše je normální… Je pravda,že se to u chlapů co 3 měsíce obměňuje, nevím v jakém rozmezí ale.. ![]()
Jinak já jsem byla v pondělí minulý týden, šla jsem až 19 DC, a včera přišla mrška.. Takže další ultrazvuk mám až 15.10.
Ty máš taky ten hlen hustý??
Já jsem 9 dní po prvním IUI. Tak čekám, a budu testovat.. nejradši bych testovala už teď
a když to nevyjde, ta zase po MS budu testovaná na Ultrazvuku a pak zase,takže někdy v půlce října
je to nahlavu…
O hlenu mi niko nic neříkal, takže netuším… ![]()
jj to je boj vždy vydržet a netestovat… po prvním IUI jsem testovala asi 9. den a měla jsem //, 10. dne už sněhobílý test, takže nejspíš ještě působil Ovitrelle… ale zklamání bylo velké, takže se snaž vydržet… Držím palce
@IvaL26 My jdeme až příští týden ve čtvrtek na první konzultaci do CAR. Ale právě že moje gyndařka říkala, že to vypadá, že nám nabídnou nejprve IUI. No bojim se dost, co nám ještě najdou. Mně všechna vyšetření teprve ještě čekají. Hlavně už chci vědět, na čem jsme…
Nám dělali spermio přitelovi,obou nám brali krev na karyotip a mě ještě krev navíc.. a pak mi dělali ten stěr hlenu a tam přišli na tohle,takže víme že nám to přirozeně nepůjde.. je mi 25 a nikdy mě nenapadlo,že tohle budem řešit zrovna my.. ale co.. snad vykde IUI a kdyžtak hold IVF… testovat ještě chvilku nebudu.. držim pěstě holky!!