Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita No já byla ještě týden před IUI na tom profuku trubek, to bolelo jak čert. Pak ty hormony… a teď to samé. Začíná bolet břicho, do toho ty záda, prsa ani nemluvím, nejlépe uříznout, aby přestali bolet… teď to špinění deset dní před ms
a to krom kyseliny listové nic neberu
Moje tělo je totálně rozhašené… ![]()
@Pedrrita tak to jsi si užila, k embryjkám moc blahopřeju
A jak jsi snášela OPU, ET? Jak moc je to náročné - psychicky, fyzicky? ![]()
@Nicky B ja fyzicky oboje v pohode, opu je v narkoze a ty ja snasim dobre, a tahle je navic kratka, takze dobry, spis me nudilo tam pak ty dve hodiny lezet a et je neprijemny hlacne proto, ze. musis mit plnej mocovej mechyr a po et taky jeste hodinu lezet, takze si ani na zachod nedojdes. Ja odmitla cevku, tak jsem si to protrpela ![]()
A psychicky - ja se vlastne na oboje tesila. Trocha nervozity, samozrejme, ale hlavne,.ze se neco deje a mirime k cili ![]()
To je krásné
A kdy budeš testovat, ať ti můžeme držet palečky?
@Pedrrita jezisi s tim mocakem to te lituju! Ale sama bych cevku taky odmitla… proc musi byt plny?
@zuz1206 delaji to pod ultrazvukem a s plnym mocakem je lip videt a pry ro i usnadnuje prenos ![]()
To mi povídejte. Snažím se na to nemyslet, a přitom mi myšlenka naskočí cca 100× denně
Jsem dnes 6 DPO, takže musím ještě týden vydržet. A co vy, jak jste na tom, kdy kdo testujete?
Ahojky holky, chci se vás zeptat co si o tom myslíte, podstoupila jsem iui 26.9.2018 dnes je první den po vynechání ms, dělala jsem si těhotenský test během dne a vyšlo mi totok.. viz. Přikládám fotku. Snažíme se s manželem cca 4,5 roku, a teď nevím zda se mam těšit když konečně máme // čárky, sice ta jedna je taková… no… co si myslíte, vy?.. Mate někdo zkušeností s tímto výsledkem?.. moc děkuji ![]()
@Melaaniiee Já tam teda vidím krásnou dálnici! Říkám to zatím potichu, ale GRATULUJI! ![]()
I já gratuluji! ![]()
Já mam den vynechání, ale test negativní.. takže už od víkendu probrečené dny… a doufání, že druhý pokus vyjde.. pokud né, tak IVF ![]()
Grauluji a držím pěstě, ať vše dopadne dobře
![]()
@Melaaniiee No to je úplně krásná dálnice ! Ano, mám zkušenosti a tohle u mne bylo HCG cca 500j, což už je docela dost, za těhotenství se považuje nad 5j
Nezapomeň, že záleží na tom, jak hodně ředěnou moč zrovna máš (navíc ještě přes den, proto se testuje po ránu, je nejvíce koncentrovaná) - ale tohle je úplně regulérní důvod ke gratulaci !
Čárka bude postupně sílit, může trvat ještě týden, než bude úplně stejně silná jako kontrolní, ale na výsledku to nic nemění - tak teď si užít čekání na utz srdíčka ![]()
Ahojky holky, tak moc všem děkuji za pozitivní zprávy, dneska jsem teda si dělala test ráno a musím říct že ta druha čárka nebyla o nic moc silnější než včera, ale byly sáté // tak snad.. jinak jsem volala do reprodukčního centra a jsem objednaná na 22.10. A kontrolní ultrazvuk, ale chtěla jsem se vás ještě zeptat jak to mate s těhotenství a prací?.. já totiž pracuju jako ošetřovatelka koní což je fyzicky strašně namáhavá práce ať už se to nezdá tak je, a bojím se jestli se nemůže něco stát… moc děkuji za pomoc. A všem tady tady držím palečky ať se vám zadaří, když to vyšlo nám po 4 rokách tak musí i vám
![]()