IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2462
9.10.18 18:04

@Pedrrita No já byla ještě týden před IUI na tom profuku trubek, to bolelo jak čert. Pak ty hormony… a teď to samé. Začíná bolet břicho, do toho ty záda, prsa ani nemluvím, nejlépe uříznout, aby přestali bolet… teď to špinění deset dní před ms :( a to krom kyseliny listové nic neberu :D Moje tělo je totálně rozhašené… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
9.10.18 18:07

@Pedrrita tak to jsi si užila, k embryjkám moc blahopřeju :) A jak jsi snášela OPU, ET? Jak moc je to náročné - psychicky, fyzicky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.10.18 20:34

@Nicky B ja fyzicky oboje v pohode, opu je v narkoze a ty ja snasim dobre, a tahle je navic kratka, takze dobry, spis me nudilo tam pak ty dve hodiny lezet a et je neprijemny hlacne proto, ze. musis mit plnej mocovej mechyr a po et taky jeste hodinu lezet, takze si ani na zachod nedojdes. Ja odmitla cevku, tak jsem si to protrpela :mrgreen:

A psychicky - ja se vlastne na oboje tesila. Trocha nervozity, samozrejme, ale hlavne,.ze se neco deje a mirime k cili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
9.10.18 20:36

To je krásné :srdce: A kdy budeš testovat, ať ti můžeme držet palečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
9.10.18 20:41

@Pedrrita jezisi s tim mocakem to te lituju! Ale sama bych cevku taky odmitla… proc musi byt plny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.10.18 21:54

@zuz1206 delaji to pod ultrazvukem a s plnym mocakem je lip videt a pry ro i usnadnuje prenos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.10.18 14:02

Nejhorší je to čekání na testovaní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
10.10.18 14:35

To mi povídejte. Snažím se na to nemyslet, a přitom mi myšlenka naskočí cca 100× denně :D Jsem dnes 6 DPO, takže musím ještě týden vydržet. A co vy, jak jste na tom, kdy kdo testujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.10.18 14:56

@Nicky B ja byla v patek takze a z dalsi patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
10.10.18 15:43

@Nicky B ja dneska 6 dpo taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 18:30

Ahojky holky, chci se vás zeptat co si o tom myslíte, podstoupila jsem iui 26.9.2018 dnes je první den po vynechání ms, dělala jsem si těhotenský test během dne a vyšlo mi totok.. viz. Přikládám fotku. Snažíme se s manželem cca 4,5 roku, a teď nevím zda se mam těšit když konečně máme // čárky, sice ta jedna je taková… no… co si myslíte, vy?.. Mate někdo zkušeností s tímto výsledkem?.. moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
10.10.18 18:56

@Melaaniiee Já tam teda vidím krásnou dálnici! Říkám to zatím potichu, ale GRATULUJI! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.10.18 19:11

I já gratuluji! :srdce:
Já mam den vynechání, ale test negativní.. takže už od víkendu probrečené dny… a doufání, že druhý pokus vyjde.. pokud né, tak IVF :,(
Grauluji a držím pěstě, ať vše dopadne dobře :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
10.10.18 19:29

@Melaaniiee No to je úplně krásná dálnice ! Ano, mám zkušenosti a tohle u mne bylo HCG cca 500j, což už je docela dost, za těhotenství se považuje nad 5j :) Nezapomeň, že záleží na tom, jak hodně ředěnou moč zrovna máš (navíc ještě přes den, proto se testuje po ránu, je nejvíce koncentrovaná) - ale tohle je úplně regulérní důvod ke gratulaci ! :srdce: Čárka bude postupně sílit, může trvat ještě týden, než bude úplně stejně silná jako kontrolní, ale na výsledku to nic nemění - tak teď si užít čekání na utz srdíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 13:52

Ahojky holky, tak moc všem děkuji za pozitivní zprávy, dneska jsem teda si dělala test ráno a musím říct že ta druha čárka nebyla o nic moc silnější než včera, ale byly sáté // tak snad.. jinak jsem volala do reprodukčního centra a jsem objednaná na 22.10. A kontrolní ultrazvuk, ale chtěla jsem se vás ještě zeptat jak to mate s těhotenství a prací?.. já totiž pracuju jako ošetřovatelka koní což je fyzicky strašně namáhavá práce ať už se to nezdá tak je, a bojím se jestli se nemůže něco stát… moc děkuji za pomoc. A všem tady tady držím palečky ať se vám zadaří, když to vyšlo nám po 4 rokách tak musí i vám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí