Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicky B Mě to taky zjistili a hned mě poslali na hematologii do Prahy, kam budu jezdit také v těhotenství každý měsíc, ale podle všeho stačí až od druhého trimestru, ale injekcim a lékům se v těhotenství nevyhnu a to mám jen heterozygotní, švagrová má homozygotní a ta taky píchala injekce a když letí letadlem, tak si taky píchá. Je to stejně děs, tyto testy, si myslím, by měli dělat automaticky, nám to dělali v CARu.
@Nicky B
Tak držím pěstě! Dej vědět,jak probíhá stimulace
a tfuj,tfuj, tfuj ![]()
Už to vyjde!!určitě ano!
@Nicky B tak me na to ze mam leidna prisli uplnou nahdou v roku 2001, ale je fakt ze od te doby jsem nikdy nebyla. jen mi vsude rikaji ze nesmam brat HA, coz bych asi nebrala ani tak..
no mam tam jenom napsane ze v pripade tehotenstvi se musi udelat nejeke vysetreni partenovi ale v caru to cetla a nic,, tak nevim. ale jak pises utz mam za par, tak se hnedka v ceru zeptam.. a jestli se muzu zeptat ty jsi pod dozorem?..
diky moc hezky vecer holky ![]()
@Melaaniiee Ano, měla jsem doporučení se objednat do trombotického centra či na hematologii. Mám za sebou jeden potrat (mohla i nemusela ho způsbobit mutace), tak si ihned při zjištění těhotenství pohlídám injekce, ale při IVF je dostanu automaticky stejně.
Ahojte holky, tak jsem po druhém IUI a vyfasovala jsem utrogestan, protože jsem cca 5dní před ms špinila. Mám brát 2tabletky večer a můžu buď zavádět nebo polykat. Co je lepší nevíte? Nějak se nemůžu rozhodnout ![]()
@Janičcka92 ahoj, to bude hodně záležet na tom, jak to budeš snášet. při polykání si hodně holek stěžuje na nevolnost, motání hlavy atd, to při zavádění nebývá, na druhou stranu, když zavádíš, tak to pak chce nosit minimálně intimku.
@Pedrrita tak to by mi ani tak nevadilo pokud by to bylo jen tohle. Nechci právě nějak zatěžovat celé tělo když bych polykala. Ale ještě by mě zajímalo jak je to se sexem když bych zaváděla?
můžeme spolu spát třeba před zaváděním? Vůbec s tímhle nemám zkušenost tak se omlouvám za blbé otázky ![]()
@Janičcka92 No já zaváděla, to mi doporučili u dr, kvůli vedl. účinkům no a pohl. styk můžeš, ale určitě spíš před zavedením ![]()
Ahoj, já tu jsem nově. S manželem se snažíme už skoro rok a půl. Testy z Pronatalu máme oba na výbornou. První IUI nic, druhý měsíc nasazen Clostilbegyt 1-0-1.zjisteno 5folikulu jak vrata, takze zákaz. Další měsíc clostyl 0-0-1 a opět nic Teď beru další cyklus a pokud nic, dáváme si pauzu.Je to fakt vyčerpávající… ![]()
Ahojky…ja taky Pronatal…jsem po druhem iui…zitra budu testovat.....
@Kl.ad a davat 1 a pulku jste se nebavili? Kazdy je jiny, jinak jsi neovulovala? Jinak ja brala clostik taky, skoncila jsem na 3 denne, vzdy jeden folik.. na jeden a dva jsem nereagovala, chce to vychytat spravnou davku ![]()