Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evi88 Tam jsme teď byly na genetice taky. Tak snad to dobře dopadne. Jen si na výsledky asi ještě počkáme…no a pak se uvidí, co s náma udělaj.
@Jitule L. Myslím, že to tak máme všechny
Nebo alespoň i já to takhle mám.. ![]()
holky a jste tady některá co bude testovat příští týden v neděli? já to snad do té doby nevydržím ![]()
@JannneM Spokojená jsem, přístup perfektní, žádné otrávené sestřičky a nepříjemní doktoři. Hlavně ale, aby se zadarilo ![]()
@holicka.zuza My měli genetiku dobrou až na to, že mi zjistili Leidena, ale jsem ráda, že to vím, hned jsem se objednala na hematologii
Jinak nikde naštěstí žádný závažný problém není
Držím palce! ![]()
@Janičcka92 Já si zkusím už v neděli.Sice to bude teprve 12den po ovu ale asi mě to nedá..Je to peklo to čekání.Na IUI jsem nebyla ale beru hormony..kéž už by to zabralo ![]()
@Kl.ad teď v neděli? Tak to už máš za chvíli, budu držet palce
a máš pravdu je to peklo, jednou si říkám že to už určitě vyšlo pak zase že určitě ne a furt nad tím musí člověk dumat
škoda že si tam nevidíme co se tam děje ![]()
@Janičcka92 já to spletla, příští neděli..Mám ty dny nějaký posunuty
No..tak taky držím palce…To už máš za chviličku:-)..Já pořád doufám,ze to klapne do vánoc…To by byla pecka:)
@Janičcka92 Ježíš,ted to čtu znova..tak ty taky příští nedeli
![]()
@Kl.ad anoo ja taky příští neděli
tak si mužem pak napsat jak jsme dopadli
jj přesně to si říkám i já, že by to bylo krásný do vánoc. Uvidíme snad se nám konečně všem zadaří ![]()
Holky ahoj, prosím Vás o názor.. Vím,že nejsme doktorky,ale stejně..
Minulý měsíc IUI první pokus -nic.. dnes jsem 12DC a folík je 18,6mm s tím,že už neni rovný a asi praskl.. volala jsem do Brna a tam mi doktor řekl,ať přijedu zítra hned na 7h a že druhy pokus IUI uděláme - bez Ovitrelle. Jen tak,jelikož je to už asi prasklé.. pojedu tam, ale propadan dalšímu zoufalství, že dalši měsíc a nevyjde to..
Můj gynekolog mi dnes řekl,že by udělal nejradši tu laparoskopii a hysteroskopii a až pak kdyžtak tedy rovnou IVF.. já fakt umřu.. už jsem z toho na prašky …a asi se začínám smiřovat s tím, že miminko nebude.. ![]()