IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
29.10.18 10:01

@Janičcka92
Mě to povídej, já už jsem z toho nahlavu.. jeto strašná beznaděj… každej říka, ať na to nemyslím, ale jak to udělat…
Tak držím pěstě a dáme si vědět ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.10.18 12:21

@Janičcka92 noo od minulych prazdnin od cervence… tak jsme na tom podobne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.10.18 12:31

@Janičcka92 no jinak my opet nic.Dneska jsem delala rano test a bilo. Takze zase akorat nejakej vykyv…Zitra nejdele to mam dostat…Takze zase nic. Ted zkusim cvicit Mojzisovku a jestli ani to nepomuze..Asi si budu muset najit psychiatra… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.18 13:13

Ahoj holky :mavam: můžu se k Vám připojit?
V pátek jsme byli na první IUI, snažíme se o mimi již 3roky, spermio i vajíčka - vše ok a stále nic :-( já syna mám 16let z předchozího vztahu, manžel děti nemá :,( je mi již 39let…
Měli jste také po Ovitrelle břicho jako meloun? Bolí mně i prsa, ale přikládám to všemu té stimulaci, jsem teprve 4DPO, to čekání je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.10.18 14:14

@Merry Jane ahoj..me je taky 39…zitra jdu na 3.iui.....vcera ovitrelle a pekne me boli bricho…pritom minule nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.18 15:06
@JannneM píše:
@Merry Jane ahoj..me je taky 39…zitra jdu na 3.iui.....vcera ovitrelle a pekne me boli bricho…pritom minule nic

Tak držím pěstičky, ať to vyjde! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.10.18 15:21

Ahoj holky,
tak já dala přitelovi do dneška čas,aby se rozmyslel,zda už jít na IVF a nebo to třeba do jara necháme a třeba to vyjde.. kamarádka mi doporučila nějaké soli, do vany- které by měli rozpouštět ten hlen.. teď jsem po tom druhém IUI, jsem dnes týden po a našla jsem trošku špinění na slipce..ale to jsem měla už i druhý den po.. neměla jsem ani ovitrelle nic,ale už si iluze moc nedělám..
Nám všem to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.10.18 15:22

@Merry Jane ja taky drzim palce at to vyjde…kez by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.10.18 19:19

Ahoj holky

Ahoj holky je tu někdo kdo teď byl na inseminaci nebo půjde ? Jdeme na první teď v pátek 2.11. Vůbec nevím co mě čeká na jednu stranu ???? mate někdo zkušenost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.10.18 19:28

@Dudlik123 :cert: jdu zitra na 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.18 19:28
@Dudlik123 píše:
Ahoj holky je tu někdo kdo teď byl na inseminaci nebo půjde ? Jdeme na první teď v pátek 2.11. Vůbec nevím co mě čeká na jednu stranu ???? mate někdo zkušenost ?

Jj ja byla minulý pátek :lol: je to jako běžné vyšetření neměj strach nic jsem necítila. Ráno odebrali manželovi sperma nějak ho pročistili a za hodku to do mně stříkli takovým katetrem
:* za 5minut domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.10.18 19:51

@Balounek13 Ale týden po je super doba na špinění :) Naopak ty dva dny po nemohou nikdy nic znamenat, max. podrážděný čípek. Já bych ten pokus nezahazovala, mě to přišlo slibné, ale zase ať si neděláš zbytečné naděje - prostě jen lehce doufej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.10.18 19:53

@Merry Jane
Je tak dekuji :) já z toho byla furt taková divná četla jsem o tom na netu , tak říkám zkusím napsat ještě sem :)
Divím se tedy ze je to takhle rychle :) ale Dr. Mi řekl proč to nezkusit , když mám ozvu :) akorát mám zítra pichat injekci a z té mám asi největší strach bojím se jehel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.10.18 19:57
@JannneM píše:
@Dudlik123 :cert: jdu zitra na 3.

Po 3. Je a furt nic ? Tak snad se konečně povede , držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 20:30

Ahoj holky, jdu se k vám připojit a doufám, že se nám všem podaří otěhotnět !
Za cca týden jdu na konzultaci k dr. a uvidí se, co se mnou. Já jsem asi vyjímka mezi vámi, co tu jste.. Mám totiž za sebou IVF ( a z něj krásnýho zdravýho syna ) , ale ještě nikdy jsem nezkoušela IUI :D :D sice mám zamraženo, ale to si chci nechat až kdyby náhodou, tak chci zkusit zatím IUI. Mám ale jen jeden vejcovod, takže je možný, že z toho tenhle měsíc vůbec nic nebude :(
Není tu někdo s podobným problémem - tím jedním vejcovodem ? Každopádně všem strašně moc držím palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí