Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janičcka92
Mě to povídej, já už jsem z toho nahlavu.. jeto strašná beznaděj… každej říka, ať na to nemyslím, ale jak to udělat…
Tak držím pěstě a dáme si vědět
![]()
@Janičcka92 noo od minulych prazdnin od cervence… tak jsme na tom podobne ![]()
@Janičcka92 no jinak my opet nic.Dneska jsem delala rano test a bilo. Takze zase akorat nejakej vykyv…Zitra nejdele to mam dostat…Takze zase nic. Ted zkusim cvicit Mojzisovku a jestli ani to nepomuze..Asi si budu muset najit psychiatra…
![]()
Ahoj holky
můžu se k Vám připojit?
V pátek jsme byli na první IUI, snažíme se o mimi již 3roky, spermio i vajíčka - vše ok a stále nic
já syna mám 16let z předchozího vztahu, manžel děti nemá
je mi již 39let…
Měli jste také po Ovitrelle břicho jako meloun? Bolí mně i prsa, ale přikládám to všemu té stimulaci, jsem teprve 4DPO, to čekání je hrozný.
@Merry Jane ahoj..me je taky 39…zitra jdu na 3.iui.....vcera ovitrelle a pekne me boli bricho…pritom minule nic
@JannneM píše:
@Merry Jane ahoj..me je taky 39…zitra jdu na 3.iui.....vcera ovitrelle a pekne me boli bricho…pritom minule nic
Tak držím pěstičky, ať to vyjde!
![]()
Ahoj holky,
tak já dala přitelovi do dneška čas,aby se rozmyslel,zda už jít na IVF a nebo to třeba do jara necháme a třeba to vyjde.. kamarádka mi doporučila nějaké soli, do vany- které by měli rozpouštět ten hlen.. teď jsem po tom druhém IUI, jsem dnes týden po a našla jsem trošku špinění na slipce..ale to jsem měla už i druhý den po.. neměla jsem ani ovitrelle nic,ale už si iluze moc nedělám..
Nám všem to vyjde! ![]()
Ahoj holky je tu někdo kdo teď byl na inseminaci nebo půjde ? Jdeme na první teď v pátek 2.11. Vůbec nevím co mě čeká na jednu stranu ???? mate někdo zkušenost ?
@Dudlik123 píše:
Ahoj holky je tu někdo kdo teď byl na inseminaci nebo půjde ? Jdeme na první teď v pátek 2.11. Vůbec nevím co mě čeká na jednu stranu ???? mate někdo zkušenost ?
Jj ja byla minulý pátek
je to jako běžné vyšetření neměj strach nic jsem necítila. Ráno odebrali manželovi sperma nějak ho pročistili a za hodku to do mně stříkli takovým katetrem
za 5minut domů ![]()
@Balounek13 Ale týden po je super doba na špinění
Naopak ty dva dny po nemohou nikdy nic znamenat, max. podrážděný čípek. Já bych ten pokus nezahazovala, mě to přišlo slibné, ale zase ať si neděláš zbytečné naděje - prostě jen lehce doufej ![]()
@Merry Jane
Je tak dekuji
já z toho byla furt taková divná četla jsem o tom na netu , tak říkám zkusím napsat ještě sem ![]()
Divím se tedy ze je to takhle rychle
ale Dr. Mi řekl proč to nezkusit , když mám ozvu
akorát mám zítra pichat injekci a z té mám asi největší strach bojím se jehel ![]()
@JannneM píše:
@Dudlik123jdu zitra na 3.
Po 3. Je a furt nic ? Tak snad se konečně povede , držím palce ![]()
Ahoj holky, jdu se k vám připojit a doufám, že se nám všem podaří otěhotnět !
Za cca týden jdu na konzultaci k dr. a uvidí se, co se mnou. Já jsem asi vyjímka mezi vámi, co tu jste.. Mám totiž za sebou IVF ( a z něj krásnýho zdravýho syna ) , ale ještě nikdy jsem nezkoušela IUI
sice mám zamraženo, ale to si chci nechat až kdyby náhodou, tak chci zkusit zatím IUI. Mám ale jen jeden vejcovod, takže je možný, že z toho tenhle měsíc vůbec nic nebude ![]()
Není tu někdo s podobným problémem - tím jedním vejcovodem ? Každopádně všem strašně moc držím palce !