IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
31.10.18 18:07

@Janičcka92
Ta držím pěstě!!! Jdeš jen na laparku, nebo i hysteroskopie a ta pefurmace?? Já měla jít 20.11., ale zrušila jsem to.. a na stimulaci před IVF jsem mělajt zítra, to vše probrat atd..ale taky jsem to zrušila :( dáme si teď asi pauzu.. nevím, měsíc,dva nebo tři.. teď přes zimu máme v práci hodně akcí,tak bych stejně nemohla marodit.. :(
Třeba to alespoň trošu vypustím… a tobě držím pěstě a dej mi určitě vědět! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
31.10.18 19:19

@Balounek13 jee děkuji moc, jsi hodná :hug: no vysvětloval mi že se podívají kolem, potom že do mě daji nějakou tekutinu na tu průchodnost a popřípadě drilling kdyby bylo potřeba :nevim: no a kdyby jsem neměla průchozí ty vaječníky tak mi je vezmou rovnou, že prý by pak hrozilo mimoděložní. Ale to jen v krajním případě :think: tak uvidíš třeba se zadaří přirozeně když budeš v jednom kole! :mrgreen: my si dáme taky pauzu po té laparce aspoň 3 měsíce, pokud bude teda vše ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
31.10.18 23:31

@Janičcka92
Určitě vše ok bude!! A nic ti neodeberou, určitě se tomu pak zasměješ,že to máš za sebou a zbytečně! ;) určitě se ozvy,budu na Tebe myslet, at je vše ok! Říká se, že po té laparce a profukách, hodnè žen otěhotní, tak proč by né ty,v těch měsících,kdy si dáte pauzu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.11.18 06:15

@Balounek13 no právě to mi říkal i doktor, že do těch max 5 měsíců se nejvíce těhotní ať se nebojím, že máme opravdu velkou šanci. Akorát se tomu nějak bojím už věřit :nevim: možná už jsem se tě ptala tak se předem omlouvám kdyžtak, ale jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.11.18 06:28

@Janičcka92
My už přes rok… ale když si řeknu,že jsme spolu 4 roky a nikdy jsme si nedavali pozor, tak mě to znepokojuje :,( :)
Ale prostě počkám.. ono už ten mésíc,dva mi nic neuteče.. snažim se to teď vypustit,ikdyž někde v podvědomí to tam stejně furt je.. :roll:
Ale tobě držím pěstě ;) mě můj gynekolog řekl,že po laparce by jsme to 3 měsíce zkoušeli a pak kdyžtak IVF a v Brně mi zase řekli,že laparka není třeba.. jako říkám si, že když bych šla na laparku a pak za 3 měsíce pod narkózu ohledně IVF, že by to byla už za mých 25 let 6 narkóza a tak furt váhám… Úplně nejlepší by bylo,kdyby na to byli nějaké bylinky :lol:
Tak dej vědět a držím pěstě,věřím,že ti to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.11.18 06:46

@Balounek13 však jasný za ty roky už se to nezblázní pokud na to nějak extra nespěcháte ;) každej má jiný postupy, ale věřím že je to těžké rozhodování :? no u mě za mých 26 let to bude 4 narkóza. Taky mi to není příjemný, ale když si vzpomenu na mou mladší sestru která byla vážně nemocná a byla uspaná do svých 6let asi tak 30× tak se to pořád dá :nevim: nám pokud se to do těch 3 měsíců nepodaří přirozeně tak půjdeme také do IVF rovnou. Mě už to čekání úplně ubíjí. Hlavně i to, že přítel bude mít už 35 let a vždycky chtěl minimálně tři děti a nechce být „starší“ táta :( děkuji moc za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.11.18 06:57

@Janičcka92
To víš,že by jsme chtěli miminko hned.. ale když to nejde, tak musim trošu tu psychiku uklidit… ;) přitelovi je teda 29, ale oba jsme vzdy chtěli mít c nedřiv a mladí… no tak uvidíme, držím pěstě!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.11.18 07:28

@Vdaná Iris tak MS se rozjizdi takze nic mozna dalsi pokus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
2.11.18 08:15

@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
2.11.18 09:22

@Balounek13 A co ty, už jsi testovala? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.11.18 09:27

@Nicky B
Ahoj,ještě né.. mám 7 dní do Ms. Už mě bolí prsa, občas mě píchne v podbřisku,až jakoby v třísle.. takže tomu nedávam velké naděje.. :? Hold to budu muset teď nechat být.. dnes se mi narodil synovec,tak budu rozmazlovat teď jeho :kytka: :) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
2.11.18 09:35

@Balounek13 čekám na konec měsíce, snad už se něco začne dít. Ale nelíbí se mi BT v tomhle cyklu, mám strach z cysty - nedivila bych se. HCG už je doufám pryč, nebo pomalu mizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.11.18 10:37

@Nicky B
Já bazálku neměřím… a hcg myslím,že jsem ani při prvnim pokusu po Ovotrelle neměla.. jelikož test úplně bílí.. ;) tak nevím.. teď jsem měla to špinění po IUI.. a teď mě bolí ty prsa.. ale to už asi přijde brzy Ms… bohužel.. ty ted už budeš řešit to IVF,ne?? :palec: neboj,vše bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
2.11.18 10:47

@Balounek13 doufám, ale já právě HCG měla - z poslední IUI mi vyšlo biochemické těhotenství. Právě nevím, jestli jsem po něm v pořádku, mám to tělo celé rozhozené.

A ještě jsem ti chtěla napsat, příznaky vůbec nesleduj, nic neznamenají. Stejná bolest prsou a píchání jako před MS může být i v těhotenství - jak jsem teď měla i jen to biochemické, pořád to někde píchalo, v i tříslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.11.18 11:11

@Nicky B
Tak to je mi líto.. :( ale zase víš,že se to povedlo… ikdyž já před ctřičtvrtě rokem měla biochem. Těhu, ale nakonec mi řekli,že to nemuselo být těhotenství, ale mohlo to být jen zvýšené prý z clostíku.. tak nevím..
Ale tak určitě ti to vyjde! :kytka: a jinak děkuji, vim,že ty příznaky můžou být i při těhu.. ale vzhledem k tomu,že mi toho dali malinko a ještě byl možná folík prasklej.. tak asi spíš ne… :(
Nechám to teď být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital