Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janičcka92
Ta držím pěstě!!! Jdeš jen na laparku, nebo i hysteroskopie a ta pefurmace?? Já měla jít 20.11., ale zrušila jsem to.. a na stimulaci před IVF jsem mělajt zítra, to vše probrat atd..ale taky jsem to zrušila
dáme si teď asi pauzu.. nevím, měsíc,dva nebo tři.. teď přes zimu máme v práci hodně akcí,tak bych stejně nemohla marodit.. ![]()
Třeba to alespoň trošu vypustím… a tobě držím pěstě a dej mi určitě vědět!
![]()
@Balounek13 jee děkuji moc, jsi hodná
no vysvětloval mi že se podívají kolem, potom že do mě daji nějakou tekutinu na tu průchodnost a popřípadě drilling kdyby bylo potřeba
no a kdyby jsem neměla průchozí ty vaječníky tak mi je vezmou rovnou, že prý by pak hrozilo mimoděložní. Ale to jen v krajním případě
tak uvidíš třeba se zadaří přirozeně když budeš v jednom kole!
my si dáme taky pauzu po té laparce aspoň 3 měsíce, pokud bude teda vše ok ![]()
@Janičcka92
Určitě vše ok bude!! A nic ti neodeberou, určitě se tomu pak zasměješ,že to máš za sebou a zbytečně!
určitě se ozvy,budu na Tebe myslet, at je vše ok! Říká se, že po té laparce a profukách, hodnè žen otěhotní, tak proč by né ty,v těch měsících,kdy si dáte pauzu! ![]()
@Balounek13 no právě to mi říkal i doktor, že do těch max 5 měsíců se nejvíce těhotní ať se nebojím, že máme opravdu velkou šanci. Akorát se tomu nějak bojím už věřit
možná už jsem se tě ptala tak se předem omlouvám kdyžtak, ale jak dlouho se snažíte vy?
@Janičcka92
My už přes rok… ale když si řeknu,že jsme spolu 4 roky a nikdy jsme si nedavali pozor, tak mě to znepokojuje
![]()
Ale prostě počkám.. ono už ten mésíc,dva mi nic neuteče.. snažim se to teď vypustit,ikdyž někde v podvědomí to tam stejně furt je.. ![]()
Ale tobě držím pěstě
mě můj gynekolog řekl,že po laparce by jsme to 3 měsíce zkoušeli a pak kdyžtak IVF a v Brně mi zase řekli,že laparka není třeba.. jako říkám si, že když bych šla na laparku a pak za 3 měsíce pod narkózu ohledně IVF, že by to byla už za mých 25 let 6 narkóza a tak furt váhám… Úplně nejlepší by bylo,kdyby na to byli nějaké bylinky ![]()
Tak dej vědět a držím pěstě,věřím,že ti to vyjde! ![]()
@Balounek13 však jasný za ty roky už se to nezblázní pokud na to nějak extra nespěcháte
každej má jiný postupy, ale věřím že je to těžké rozhodování
no u mě za mých 26 let to bude 4 narkóza. Taky mi to není příjemný, ale když si vzpomenu na mou mladší sestru která byla vážně nemocná a byla uspaná do svých 6let asi tak 30× tak se to pořád dá
nám pokud se to do těch 3 měsíců nepodaří přirozeně tak půjdeme také do IVF rovnou. Mě už to čekání úplně ubíjí. Hlavně i to, že přítel bude mít už 35 let a vždycky chtěl minimálně tři děti a nechce být „starší“ táta
děkuji moc za podporu!
@Janičcka92
To víš,že by jsme chtěli miminko hned.. ale když to nejde, tak musim trošu tu psychiku uklidit…
přitelovi je teda 29, ale oba jsme vzdy chtěli mít c nedřiv a mladí… no tak uvidíme, držím pěstě!!!! ![]()
@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je? ![]()
@Nicky B
Ahoj,ještě né.. mám 7 dní do Ms. Už mě bolí prsa, občas mě píchne v podbřisku,až jakoby v třísle.. takže tomu nedávam velké naděje..
Hold to budu muset teď nechat být.. dnes se mi narodil synovec,tak budu rozmazlovat teď jeho
a co ty?
@Balounek13 čekám na konec měsíce, snad už se něco začne dít. Ale nelíbí se mi BT v tomhle cyklu, mám strach z cysty - nedivila bych se. HCG už je doufám pryč, nebo pomalu mizí.
@Nicky B
Já bazálku neměřím… a hcg myslím,že jsem ani při prvnim pokusu po Ovotrelle neměla.. jelikož test úplně bílí..
tak nevím.. teď jsem měla to špinění po IUI.. a teď mě bolí ty prsa.. ale to už asi přijde brzy Ms… bohužel.. ty ted už budeš řešit to IVF,ne??
neboj,vše bude ok!
@Balounek13 doufám, ale já právě HCG měla - z poslední IUI mi vyšlo biochemické těhotenství. Právě nevím, jestli jsem po něm v pořádku, mám to tělo celé rozhozené.
A ještě jsem ti chtěla napsat, příznaky vůbec nesleduj, nic neznamenají. Stejná bolest prsou a píchání jako před MS může být i v těhotenství - jak jsem teď měla i jen to biochemické, pořád to někde píchalo, v i tříslech.
@Nicky B
Tak to je mi líto..
ale zase víš,že se to povedlo… ikdyž já před ctřičtvrtě rokem měla biochem. Těhu, ale nakonec mi řekli,že to nemuselo být těhotenství, ale mohlo to být jen zvýšené prý z clostíku.. tak nevím..
Ale tak určitě ti to vyjde!
a jinak děkuji, vim,že ty příznaky můžou být i při těhu.. ale vzhledem k tomu,že mi toho dali malinko a ještě byl možná folík prasklej.. tak asi spíš ne… ![]()
Nechám to teď být.