Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janičcka92 Ahooj, tak jak jsi dopadla. Delala sis test??Me vysel slabej duch,ale neberu to moc vazne..Jsem dva dny pred terminem..Takze se muze rozjet ms..Vím, ma se testovat v den nebo po vynechani, ale ja jsem hrozna..
![]()
@zuz1206 Ja to nemam potvrzene ultazvukem, ale poznam to podle hlenu..takze 11 nebo 12 den po ovu. Na IUI jsem byla pred dvema mesici a nic..
ted to zkousim z clostilem
@Kl.ad ahojky dneska jsem to dostala takže nic
v úterý se jdu domluvit na termínu laparoskopie
tobě držím pěsti ![]()
@Janičcka92
A jdeš na tu lapatoskopii,nakonec??
Já jí musím odložit kvůli práci,ale v Brně mi stejně řekli, že je to zbytečné a že by udělali IVF.. tak to asi risku a půjdem do IVF bez laparky…
@Janičcka92 ÁÁj, to je škoda..ale dřív nebo později už to výjde, uvidíš
Já děkuju, no uvidím…
@Balounek13 jo nakonec asi jo, aspoň budu vědět na čem jsem a jestli jsem ok. Pak kdyžtak IVF podle výsledků. No ja raději nejdřív půjdu na tohle, ono IVF není zrovna levná záležitost tak chci být nejprve proklepnutá ze všech stran ![]()
@Kl.ad jo děkuji sice už začínám pochybovat že by to někdy vyšlo, ale snad jo ![]()
@Janičcka92
Což to rozumím.. já si furt říkam, že těch narkóz už mam za 25 let dost ![]()
A že když z té krve,a ostaních testů vyšlo vše ok,jen ten hlen špatně,proč bych měla mít další věci špatné.. a jak tu psali holky - IVF neovlivní ani to, kdyby bylo něco neprůchozího.. a ano, sice je to peněz hodně, ale za to malé to stojí ![]()
@Balounek13 samozřejmě, že za to stojí
ale pokud mi v tom brání „jen“ nějaké srůsty, které půjdou odstranit a tím se zvýší šance na početí tak raději půjdu do tohodle. Chci to nejdřív zkusit co nejpřirozeněji prostě
bojím se endometriózy, protože mám čím dál častěji silně bolestivou menstruaci. Nechce se mi do toho, ale jak říkáš pro miminko uděláme všechno
![]()
@Janičcka92
Je pravda, že té se taky bojím… bolest břicha je při MS nesnesitelná…
a MS mám vždy jen 4dny… a v krvi mi řekl, že je to takové na hranici.. jenže třeba kolegyně v práci mi říkala,že šla na laparoskopii,srůsty jí odstranily a stejně je má znovu.. ale už má po dětech.. takže říkala,že by to zvážila.. jít teď na operaci, tam ti něco odstraní a pak se ti to vrátí, mi taky nepřijde úplně ideální.. ale chápu Tě, že chceš prvně volit tu jednodušší cestu ahlavně tu přirozenější..
tak dej vědět, co a jak
a držím pěstě ![]()
@Balounek13 jo všechno má svoje pro a proti a já vím že budu jistější když se mi tam prostě podívají
samozřejmě pokud to bez IVF nepůjde tak do toho půjdeme. Ale psychika už se začíná čím dál častěji ozývat, hrozně se bojím že se nám to nikdy nepodaří
děkuji já tobě taky držím palce a ozvi se i ty jaké další jsou u tebe postupy ![]()