IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
25.10.18 18:06

@zuz1206
No.. kéž by to vyšlo… ???? i tobě držím pěstě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.10.18 08:46

@Janičcka92 Ahooj, tak jak jsi dopadla. Delala sis test??Me vysel slabej duch,ale neberu to moc vazne..Jsem dva dny pred terminem..Takze se muze rozjet ms..Vím, ma se testovat v den nebo po vynechani, ale ja jsem hrozna.. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
28.10.18 08:54

@Kl.ad ja to taky nikdy nevydrzela :lol: spis kolik jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.10.18 09:00

@zuz1206 Ja to nemam potvrzene ultazvukem, ale poznam to podle hlenu..takze 11 nebo 12 den po ovu. Na IUI jsem byla pred dvema mesici a nic.. :nevim: ted to zkousim z clostilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.10.18 10:21

@Kl.ad ahojky dneska jsem to dostala takže nic :( v úterý se jdu domluvit na termínu laparoskopie :( tobě držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.10.18 10:36

@Janičcka92
A jdeš na tu lapatoskopii,nakonec??
Já jí musím odložit kvůli práci,ale v Brně mi stejně řekli, že je to zbytečné a že by udělali IVF.. tak to asi risku a půjdem do IVF bez laparky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.10.18 11:01

@Janičcka92 ÁÁj, to je škoda..ale dřív nebo později už to výjde, uvidíš :-)Já děkuju, no uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.10.18 18:53

@Balounek13 jo nakonec asi jo, aspoň budu vědět na čem jsem a jestli jsem ok. Pak kdyžtak IVF podle výsledků. No ja raději nejdřív půjdu na tohle, ono IVF není zrovna levná záležitost tak chci být nejprve proklepnutá ze všech stran :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.10.18 18:54

@Kl.ad jo děkuji sice už začínám pochybovat že by to někdy vyšlo, ale snad jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.10.18 19:56

@Janičcka92 vyjde.:-).jak dlouho zkousite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.10.18 21:52

@Janičcka92
Což to rozumím.. já si furt říkam, že těch narkóz už mam za 25 let dost :D
A že když z té krve,a ostaních testů vyšlo vše ok,jen ten hlen špatně,proč bych měla mít další věci špatné.. a jak tu psali holky - IVF neovlivní ani to, kdyby bylo něco neprůchozího.. a ano, sice je to peněz hodně, ale za to malé to stojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.10.18 06:15

@Kl.ad snažíme se rok a 3 měsíce už :,( a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.10.18 06:21

@Balounek13 samozřejmě, že za to stojí ;) ale pokud mi v tom brání „jen“ nějaké srůsty, které půjdou odstranit a tím se zvýší šance na početí tak raději půjdu do tohodle. Chci to nejdřív zkusit co nejpřirozeněji prostě :nevim: bojím se endometriózy, protože mám čím dál častěji silně bolestivou menstruaci. Nechce se mi do toho, ale jak říkáš pro miminko uděláme všechno :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.10.18 06:51

@Janičcka92
Je pravda, že té se taky bojím… bolest břicha je při MS nesnesitelná… :( a MS mám vždy jen 4dny… a v krvi mi řekl, že je to takové na hranici.. jenže třeba kolegyně v práci mi říkala,že šla na laparoskopii,srůsty jí odstranily a stejně je má znovu.. ale už má po dětech.. takže říkala,že by to zvážila.. jít teď na operaci, tam ti něco odstraní a pak se ti to vrátí, mi taky nepřijde úplně ideální.. ale chápu Tě, že chceš prvně volit tu jednodušší cestu ahlavně tu přirozenější.. ;) tak dej vědět, co a jak ;) a držím pěstě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.10.18 07:49

@Balounek13 jo všechno má svoje pro a proti a já vím že budu jistější když se mi tam prostě podívají :nevim: samozřejmě pokud to bez IVF nepůjde tak do toho půjdeme. Ale psychika už se začíná čím dál častěji ozývat, hrozně se bojím že se nám to nikdy nepodaří :,( děkuji já tobě taky držím palce a ozvi se i ty jaké další jsou u tebe postupy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí