Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule L. chodím do CAR Brno… a s tím zklamáním ti rozumím, já se toho taky vždy bojím, ale ono to přebolí a za chvíli začne kolotoč na novo.. Takže je to takový nekonečný koloběh ![]()
@holicka.zuza jj, u nás je problém pouze v manželovi.. já mám za sebou i průchodnost a vše v pořádku
ale dnes jsem byla na IUI a i manžel měl dnes dobré výsledky, tak uvidíme..
Snad se zadaří
@IvaL26 Tak at vam to dopadne dobre. Mas pravdu, je to nekonecny kolotoc.
A chodis pravidelne po mesici nebo si davate pauzy? Promin, asi uz jsi tohle psala nekde driv, ale prosla jsem jen par stranek zpatky, nestiham to cist cele.
Ja vubec nevim, jak to tady bude. Ani s timhle iui jsem nepocitala, puvodne to mel byt max casovany styk a az dalsi mesic neco.. no a dopadlo to takhle. Vcera v 7 jsem si mela pichnout Ovitrelle a zitra v jedenact jdu tam. Predpokladam, ze mi reknou, jaky je dalsi postup.
Ono co klinika, to tak nejak vlastni postupy. Rikala jsem si, jestli v sedm ovitrelle neni brzo - skoro 40 hodin pred tim, kamaradka si to picha cca 24 hodin pred iui. Nevim no.. budem verit, ze doktori vi, co delaji a i s tou partnerovou chripkou to treba klapne.
@Jitule L. na druhém IUI jsem byla až po 2 nebo 3 měsících, ale to bylo z důvodů dovolených atd. Teď jsem byla hned v dalším cyklu. A co se týká Ovitrellu, tak ten jsem si píchala v úterý ve 23:00 a dnes v 11:00 jsem byla na zákroku. Popravdě tlak v podbřišku cítím už od včerejška.. Takže netuším jakým způsobem si to propočítávají, ale jak říkáš, všude je to jiný. Takže nám nezbývá nic jiného než důvěřovat… ![]()
@IvaL26 JJ, musíme jim důvěřovat.
Jsem zvědavá, co bude zítra, ale tak nějak to dopadne. V každém případě hodně štěstí, ať ti to dopadne dobře a znovu už nemusíš.
![]()
@Jitule L. Neboj, bude to dobrý… a když to neklapne, tak jsou další pokusy… ![]()
@IvaL26 Jj. Ale k tomu „prvnimu“ se vzdycky tak nejak upinam, jako ze to uz je to ono - vitaniny, inofolic, clostik, casovany tuleni.. jak je to vzdycky novy, tak ze ted uz to musi klapnout.
Jsem nepoucitelna
![]()
@holicka.zuza Ahoj,my taky Pronatal Praha
, my jsme šli na genetiku a veškeré testy (ani už nevím na co všechno to bylo) nám udělali během cca dvou-tri měsíců no a v září bylo první IUI, takže to byl docela fofr
Akorát nás posílali kvůli vysvětlení genetiky do druhého Pronatalu v Praze ale jinak chodíme do toho co je na Dlouhé mezi. ![]()