IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
17.10.18 18:28

@JannneM My chodíme do Pronatalu od začátku července..a trochu mě mrzí, ze se tam pokazdy střídá jiný doktor…protoze pokaždé me řeknou neco jineho :roll:

Příspěvek upraven 17.10.18 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 18:31

@zuz1206 No já mám právě pravidelný cyklus 28 max 29..Ovulaci mam,takze mě překvapilo,ze mě to doktor napsal.No ale oni vedi co dělají…Doufam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 18:44

@JannneM nicméně budu držet palce..Já každý měsíc doufám a říkám si,ze už to musí vyjít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.10.18 18:44

@Kl.ad tak snad ano jelikoz 5 foliku uz musel byt hyperstimulak, ber to tak ze s hormonama asi nic nemas a navic mas pravidelny cyklus! Otazka casu kdy se to podari, nejake doplnky zkouselas? Jinak ja zkousela kde co a za me nejlepsi inofolic a caj juan de alonso spolecne s macou: to je primo z peru oboje a dle me mi to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 19:09

@zuz1206 No, zkousela jsem Macu, pila jsem asi dva mesice Kontryhelovy caj a nic..Doktorka v Pronatalu me porad presvedcuje o tom, ze jsem mlada a ze dite mit budu :-D Po jake dobe se zadarilo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.10.18 19:11

@Kl.ad kontryhel na me vubec nereagoval, zkus fakt ten inofolic to je na vajicka.. my se snazili 10mes, z toho se podarilo(snad mi to bude brzo potvrzeno!! :srdce: ) az 5 mesic na clostiku a dal beru do druhe pulky cyklu proveru takze pekna hormonova smrst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 19:23

@zuz1206 Ale povedlo se, to je super:-) Pro me a pro manzela by to byl nejhezci darek k Vanocum…Jinak dekuji za radu. Vyzkousím :-) No me ten Clostil nedela moc dobre.Obcas se mi motala hlava, zacalo se mi delat akne, pribrala jsem asi 4 kila a mam takovy stavy uzkosti, ale snazim se to vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.10.18 19:27

@Kl.ad vydrz ja cim dyl jsem ho mela tim vic jsem si zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.10.18 19:30

@Kl.ad no musim rict ze me taky…prvi lekarka rekla ze iui pro nas nema cenu a dalsi zase tvrdi ze to mam zkouset a hlavne to nechavaji na me…a ja samozr nevim jak se rozhodnout zda iui nebo ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 19:34

@zuz1206 Aha :-D No a tech tvych 5 cyklu s Clostylem jsi mela 5 mesicu za sebou?? Nekdo mi rikal, ze by se mela davat pauza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.10.18 19:38

@Kl.ad ja se na to ptala a dr rekla ze se muze brat i 6mes po sobe kdyz jsi sledovana a kontrolovana ultrazvukem coz jsem byla od 1 mes:) takze tak to je, kazdy to dela jinak, nekdo napise 1 denne na 3mes a bez kontroly utrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 19:40

Jeste me napada. Nevím zda je možné si vzit treba 20 den cyklu utrogestan..Neco mi tu zbylo jeste z prvniho pokusu IUI nez jsem zacala brat Clost..Nenapadlo me se zeptat a nevim zda Clost…s Utrog.. se muze kombinovat. Nemas s tim zkusenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 19:44

@zuz1206 , ja mela jit prave na kontrolu minuly mesic, ale byli jsme na dovolene a tento mesic jsem tam volala, ze jsem mela jit na ultrazvuk a nasledne na IUI, jenze manzelovi to nevychazi.. a ona, ze to nevadi..a kdyz jsem rekla, ze chceme chvili pauzu a ze bych chtela alespon na kontrolu jestli je vse ok..pry to neni pootreba..Takze budu muset ke svy doktorce na gyndu asi..abych mela klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.10.18 19:59

@Kl.ad ultrogestan se nasazuje po ovulce, takze je potrebA vice mene vedet kdy ji mas: ja merim bazalku a za me funguje lip nez testy ale chce to cvik, kdyz mas ale pravidelnou menses tak na co ultros? Pak se dava do prvnich tydnu tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.18 20:15

@JannneM tak já se ivf bojím kvůli těm hormonům…Ale chápu,ze je těžký se rozhodnout..Já jsem si řekla,ze i když jsme ok a doktoři nám ivf navrhnou…půjdeme do toho..každej říká,ze je to tím,ze na to moc myslime..jenže ja na to nedokážu nemyslet.. bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí