IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
14.10.18 10:23

Ahoj holky,jsem tu nova ;) ted v patek to byl tyden po me prvni IUI…a prisla menstruace takze 7dni po…myslela jsem ze jde o nidaci ale asi je to klasicka menstruace ktera prisla o 10 dni driv jinak ji mam pravidelnou…jsem z toho cela rozhozena,nevim kdy mam zacit planovat druhy pokus IUI :think: mate s tim nekdo zkusenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.10.18 11:04

@Dasennnka
To je docela brzy,ale stává se to.. druhý pokud bych plánovala jako vždy. 10-12 DC bych šla na ultrazvuk ( já teda chodím většinou 11DC a pak 13DC) a když folík roste, tak Ti sami v centru naplánuji IUI.
Držím pěstě,ať to vyjde.. i já se za necelých 14 dni chystám na 2.pokus.. :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.10.18 11:10

@Nicky B Byl test prvně pozitivní a vše se zdálo ok, čárky ale začaly slabnout a včera už nic a ani ten digi neukázal, a to prvně ukázal, před měsícem to bylo to samé :,( Bylo to bez Clostilbegytu, teď už bude i se stimulací. V pondělí půjdu na krev, aby bylo jasno, má nemám, ale jak jsem se tady dočetla, může to právě brzdit ten Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.10.18 11:12

@Nicky B *ms nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
14.10.18 11:24

@Evi88 Ach jo, biochemické umí potrápit, že? Ale až to přebolí, ber to z té lepší stránky, těhotníš. A teď jde jen o to to udržet, což se statisticky jednou prostě zadaří :) Zrovna mohlo být špatné vajíčko, spermie… Ale proces oplodnění probíhá. My jsme tu některé, co roky prostě vůbec nic, ani jediná naděje na testu. Tak nevěš hlavu a do třetice všeho dobrého se příští měsíc zadaří :)
A volíš dobrý postup, také bych tak udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 11:59

@Balounek13 mela jsem to taky tak 10DC a 13DC ale ted mi to prijde hrozne brzo na dalsi ovu tzn.ze bych si dneska uz musela vzit pregnyl :think: zkusim si pres tyden udelat test,ale myslim ze to bude zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.10.18 13:21

Zkus testit ;) a kdyžtak ten 11DC na ultrazvuk a oni uvidí, co ty folíky tam dělaji ;) :kytka:
Mě žádné léky nedávají, jen pak dva dny před IUI si píchám injekci Ovitrelle a toť vše. Ani pak po IUI mi nic nedávají.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.10.18 13:46

@Nicky B Děkuji, uvidíme, snad se zadaří, nejhorší je, že jsem si říkala, že se konečně zadařilo a pak se to neudrží, ale tak už je to lepší, ale stejně. Ale moc děkuji za podporu a také přeji moc štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 14:03

@Balounek13 myslis ze by to mohlo vyjit? 8) me taky právě nic nedavaji ani pred ani po,jenom tu injekci…jak dlouho se snažíte a kolik ti je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.10.18 14:19

@Dasennnka

Já myslím,že tam šance ještě je.. ;) tak nezoufej, a zkus testit ;)
My se snažíme už přes rok, lépe řečeno,nikdy jsme žádnou ochranu neměli a proto už mi ro přišlo pak po tom dalším roce snažení divné…
Jsme spolu 4 roky a nic.. až jsem to začala řešit..je mi 25 a mám ke všemu i tu Leidovu mutaci..teď nás čeká 2.pokus IUI.. ale nejradši bych šla rovnou na IVF.. :( ale jestě ty 2 pokusy zkusím.
Jen teda,když jsem to dostala teď po IUI tak mi bylo šíleně zle.. brněli mě nohy, hlava mě bolela,nával.. ale v centru mi řekli,že to z té injekce být nemůže, že je to v těle jen 3 dny. Tak nevím co to bylo.. každopádně to ještě budu řešit s mým gynekologem,vzhledem k tomu,že já kvůli té Leidnovce nesmím hormony.. a teď je vlastně mám.. neumím si představit, co by mě čekala u IVF, když tady čtu, že se stimuluje třeba i 2 měsíce kupředu.. :,( už jsem z toho vyštavená… miminko si moc přejeme a ono bůhví… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 16:01

@Balounek13 tak to vubec nevim co je Leidova mutace :nevim: my jsme s partnerem 8 let,4 roky neberu antikoncepci a vlastne jsme si nikdy nedavali pozor,ale uz to jsou 2 roky co se intenzivně snazime, všechno mam v poradku štítnou zlazu,hormony,vsechno…partneruv spermiogram take v poradku,zacatkem tohoto roku jsem pul roku cvicila Mojžíšovu metodu na popud me obvodacky,rikala ze mam zablokovanou panev a pater,ze tam spermie ani nemusi dojit…tak jsem myslela ze by mi iui mohlo vyjit…letos mi bylo 33,partner bude mit 27…tak uz mi biologické hodiny tikaji dost nahlas.Ty si jeste mladucka,urcite se vam zadari :* i kdyz ty „nervicky“pred kazdou menstruaci tam jsou,kdyz je touha po miminku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.10.18 16:21

@Dasennnka
Tak to máme podobné.. :nevim:
Leidnova mutace je, trombofílie- že můžeš dostat trombózu, je tam časté riziko těhotenství atd.. někdo je v pohodě,někdo pak má více potratů a musí si píchat celé těhotenství injekce,na ředění krve.. :(
Jinak mě dělali taky všechny testy, vyšlo mi špatně jen ten Hlen - že je hustý a spermie neprojdou dovnitř -proto IUI a pak kdyžtak IVF.. ale pravdou je,že na laparoskopii jsem ještě nešla.. v centru nám řekli,že laparoskopii kdyžtak až po 3 pokusech IUI a pak IVF a můj gynekolog je zas spíše pro,abych šla už teď na laparoskopii.. ty jsi na laparoskopii byla?? 8)
Určitě se Vám to povede! Nám oběma,nám všem snažilkám! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.10.18 16:24

@Balounek13 Tak to máte podobné jako my, my taky nikdy žádnou antikoncepci a nikdy nic, jsme spolu 3,5 roku a před tím jsem taky antikoncepci nebrala a nikdy nic ato doktoři tvrdí, že průměrně žena otěhotní do dvou let nechráněného styku (aleje mi jasný, že to není pravidlo), teď půjdeme na další IUI (druhé s Clostilbegytem) no a Leidena mám taky :roll: Mě je 30 a příteli 37, jako měli bychom být v pořádku, ale u mě se to prostě nějak neudrží, teď dvakrát za sebou biochemické těhotenství, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.10.18 16:32

@Balounek13 ja na laparce byla ted v unoru a nelituju toho: mela jsem bolesti bricha stale po vysazeni HA jeste vetsi a do toho zadna menses. Kazdopadne mi nic nenasli vse ok a udelali i pruhodnost, byla jsem do 5dni v praci zpet a 12 den jsem sla cvicit, takze se neboj, v kazdem pripade te to posune dal… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.10.18 16:37

@Evi88
To biochem..by právě mohlo být tou Leidnovou.. tam ty potraty bohužel jsou :,( neřikali Ti, že by ti hned ředili krev??
Myslíš,že nám neublíží tyhle hormony-clostík,ovitrelle,atd?
Držím moc pěstičky! Určitě to vyjde!!! :srdce:
@zuz1206
Já právě nevím, zda jít či ne.. na IVF prý není potřeba laparoskopie.. ale je pravda,že pokud tam je něco v nepořádku,tak je nám teď IUI k ničemu..jen zbytečné zklamání, při příchodu MS a zbytečné peníze,ikdyž to vem čert..
Ještě to furt zvažuji.. zda doufat,že to na 2.či 3.pokus vyjde a nebo zda jít napár dní marodit a zkusit tu opraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí