IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
30.10.18 21:48

@Nicky B
Já si taky říkam, že jsou to jen nějaké kousky jak je to podrážděné.. vzhledem k tomu,že mi toho aplikovali malo.. tak nedoufam,nebo tiše :) jsi hodná, uvidíme! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
30.10.18 22:18

Ahoj holky pridam se dneska 11DPO po prvnim IUI vyzkousela jsem tt vim je to jeste brzo ale na testu bilo aspon nic nevidim v patek mam udelat tt a volat ohledne vysledku ale myslim ze asi to nevyslo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.10.18 06:52
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane
Je tak dekuji :) já z toho byla furt taková divná četla jsem o tom na netu , tak říkám zkusím napsat ještě sem :)
Divím se tedy ze je to takhle rychle :) ale Dr. Mi řekl proč to nezkusit , když mám ozvu :) akorát mám zítra pichat injekci a z té mám asi největší strach bojím se jehel :D

Ahoj jo to jsem také měla problém, ale nakonec jsem si to tam rychle píchla, nesmíš nad tím přemýšlet, je docela ostrá takže projede raz dva :potlesk: tak to zvládni a ať se brzy zadaří! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.10.18 06:54
@JannneM píše:
@Merry Jane ja taky drzim palce at to vyjde…kez by

Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.10.18 07:12
@Vdaná Iris píše:
Ahoj holky, jdu se k vám připojit a doufám, že se nám všem podaří otěhotnět !
Za cca týden jdu na konzultaci k dr. a uvidí se, co se mnou. Já jsem asi vyjímka mezi vámi, co tu jste.. Mám totiž za sebou IVF ( a z něj krásnýho zdravýho syna ) , ale ještě nikdy jsem nezkoušela IUI :D :D sice mám zamraženo, ale to si chci nechat až kdyby náhodou, tak chci zkusit zatím IUI. Mám ale jen jeden vejcovod, takže je možný, že z toho tenhle měsíc vůbec nic nebude :(
Není tu někdo s podobným problémem - tím jedním vejcovodem ? Každopádně všem strašně moc držím palce !
Řekla bych, že jeden vejcovod určitě nevadí…inseminace se provádí pod tlakem a rovnou ti letí spermie do vejcovodu…pokud je to tedy správně načasované a vajíčko kvalitní, mělo by to klapnout, hodně štěstí! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.10.18 07:17

Ahoj holky, jak Vám bylo následující týden po inseminaci po tom Ovitrelle? Pocítili jste to na sobě, já četla, že je to v těle cca týden a mně je teda pěkně šoufl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 08:11

@Merry Jane děkuju, no to štěstí budu potřebovat, nebo spíš možná zázrak… :D
S Ovitrelle neporadím, ale kdy jsi byla na iui ? Možná by ty nevolnosti mohly znamenat, že to klaplo, spíš než že by to bylo z léků.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
31.10.18 08:11

@Balounek13 tak já jdu teda 14.11. na tu laparoskopii :? bojím se jak prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 08:14

@Sima1995 ahojky jako asi tam taky nic nevidím, ale to zatím nemusí nic znamenat..
Zkus si udělat test z ranní moči ( bývá koncentrovanější ) nebo pokud chceš dělat test dneska během dne, tak zkus cca 2h před tím moc nepít.. dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
31.10.18 08:20

@Vdaná Iris no ja spis test udelam v patek a dam vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.10.18 08:20
@Vdaná Iris píše:
@Merry Jane děkuju, no to štěstí budu potřebovat, nebo spíš možná zázrak… :D
S Ovitrelle neporadím, ale kdy jsi byla na iui ? Možná by ty nevolnosti mohly znamenat, že to klaplo, spíš než že by to bylo z léků.. ;)

Ahoj byla jsem v pátek 26.10. na IUI a Ovitrelle píchala ve středu 24.10. - já to právě zkouším zjistit, zda někomu po tom bylo také zle :-( přeci jen obsahuje HCG - tudíž to připisuji tomu, ale nevím, jak dlouho to může takhle působit. Jsem teprve 5DPO inseminaci a 17DC, tudíž na těhotenské nevolnosti si myslím, je moc brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.10.18 08:32

@MarryJane Já měla po Oviterelle ještě cca 9. den na testu ducha, pak už nic. Nevolnosti jsem taky měla, bolel mě podbřišek… Nakonec to neklaplo… :( Na 2. IUI jsem nepociťovala vůbec nic. Teď mám za sebou 3. a opět nevolnosti, motání hlavy… Zítra by měla přijít MS, tak čekám, jak to dopadne… Testy jsou pořád sněhobílé… Beru k tomu i Utrogestan, který to taky může způsobovat…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 08:42

@Merry Jane aha já myslela, že už máš po iui víc dní.. každopádně moc držím palce ;) a třeba některá z holek poradí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 08:42

@Sima1995 dej určo vědět. Držím palce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
31.10.18 08:50

@Merry Jane Ovitrelle tohle všechno dělá, je to naprosto běžná reakce. U mne navíc ještě pocity tlaku v břiše, píchání ve vejcovodech i v děloze. Cca po tom týdnu se to zmírní, ale pokud bereš utrogestan, ten ti taky leccos přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí