Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicky B
Já si taky říkam, že jsou to jen nějaké kousky jak je to podrážděné.. vzhledem k tomu,že mi toho aplikovali malo.. tak nedoufam,nebo tiše
jsi hodná, uvidíme! ![]()
Ahoj holky pridam se dneska 11DPO po prvnim IUI vyzkousela jsem tt vim je to jeste brzo ale na testu bilo aspon nic nevidim v patek mam udelat tt a volat ohledne vysledku ale myslim ze asi to nevyslo ![]()
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane
Je tak dekujijá z toho byla furt taková divná četla jsem o tom na netu , tak říkám zkusím napsat ještě sem
Divím se tedy ze je to takhle rychleale Dr. Mi řekl proč to nezkusit , když mám ozvu
akorát mám zítra pichat injekci a z té mám asi největší strach bojím se jehel
Ahoj jo to jsem také měla problém, ale nakonec jsem si to tam rychle píchla, nesmíš nad tím přemýšlet, je docela ostrá takže projede raz dva
tak to zvládni a ať se brzy zadaří! ![]()
@JannneM píše:
@Merry Jane ja taky drzim palce at to vyjde…kez by
Díky moc ![]()
@Vdaná Iris píše:Řekla bych, že jeden vejcovod určitě nevadí…inseminace se provádí pod tlakem a rovnou ti letí spermie do vejcovodu…pokud je to tedy správně načasované a vajíčko kvalitní, mělo by to klapnout, hodně štěstí!
Ahoj holky, jdu se k vám připojit a doufám, že se nám všem podaří otěhotnět !
Za cca týden jdu na konzultaci k dr. a uvidí se, co se mnou. Já jsem asi vyjímka mezi vámi, co tu jste.. Mám totiž za sebou IVF ( a z něj krásnýho zdravýho syna ) , ale ještě nikdy jsem nezkoušela IUI![]()
sice mám zamraženo, ale to si chci nechat až kdyby náhodou, tak chci zkusit zatím IUI. Mám ale jen jeden vejcovod, takže je možný, že z toho tenhle měsíc vůbec nic nebude
Není tu někdo s podobným problémem - tím jedním vejcovodem ? Každopádně všem strašně moc držím palce !
Ahoj holky, jak Vám bylo následující týden po inseminaci po tom Ovitrelle? Pocítili jste to na sobě, já četla, že je to v těle cca týden a mně je teda pěkně šoufl ![]()
@Merry Jane děkuju, no to štěstí budu potřebovat, nebo spíš možná zázrak… ![]()
S Ovitrelle neporadím, ale kdy jsi byla na iui ? Možná by ty nevolnosti mohly znamenat, že to klaplo, spíš než že by to bylo z léků.. ![]()
@Balounek13 tak já jdu teda 14.11. na tu laparoskopii
bojím se jak prase ![]()
@Sima1995 ahojky jako asi tam taky nic nevidím, ale to zatím nemusí nic znamenat..
Zkus si udělat test z ranní moči ( bývá koncentrovanější ) nebo pokud chceš dělat test dneska během dne, tak zkus cca 2h před tím moc nepít.. dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce !
@Vdaná Iris píše:
@Merry Jane děkuju, no to štěstí budu potřebovat, nebo spíš možná zázrak…
S Ovitrelle neporadím, ale kdy jsi byla na iui ? Možná by ty nevolnosti mohly znamenat, že to klaplo, spíš než že by to bylo z léků..
Ahoj byla jsem v pátek 26.10. na IUI a Ovitrelle píchala ve středu 24.10. - já to právě zkouším zjistit, zda někomu po tom bylo také zle
přeci jen obsahuje HCG - tudíž to připisuji tomu, ale nevím, jak dlouho to může takhle působit. Jsem teprve 5DPO inseminaci a 17DC, tudíž na těhotenské nevolnosti si myslím, je moc brzy…
@MarryJane Já měla po Oviterelle ještě cca 9. den na testu ducha, pak už nic. Nevolnosti jsem taky měla, bolel mě podbřišek… Nakonec to neklaplo…
Na 2. IUI jsem nepociťovala vůbec nic. Teď mám za sebou 3. a opět nevolnosti, motání hlavy… Zítra by měla přijít MS, tak čekám, jak to dopadne… Testy jsou pořád sněhobílé… Beru k tomu i Utrogestan, který to taky může způsobovat…;)
@Merry Jane aha já myslela, že už máš po iui víc dní.. každopádně moc držím palce
a třeba některá z holek poradí víc…
@Merry Jane Ovitrelle tohle všechno dělá, je to naprosto běžná reakce. U mne navíc ještě pocity tlaku v břiše, píchání ve vejcovodech i v děloze. Cca po tom týdnu se to zmírní, ale pokud bereš utrogestan, ten ti taky leccos přidá.