IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.11.18 20:57

@Dudlik123 No tak super, tak držíme palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.18 21:02

@Nikolfritzl čauky já jsem před několika lety darovala vajíčka dvakrát. To mi přijde zvláštní, co popisuješ.. :think:
Já jsem teda byla fakt bedlivě sledovaná, chodila jsem na UTZ snad co druhý den, aby mi případně upravili dávky hormonů a vyhnuli se tak hyperstimuláku..
Neber to špatně, ale nějak tomu nevěřím, že by do tebe klinika zainvestovala nemalý peníze za hormony a pak ti dělali inseminaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.11.18 21:17

@Vdaná Iris
Moc Děkujeme :) a uvidíme co bude dal , chci se zeptat kupujete testy ty obyčejný papírky nebo investujete do lepších testu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.11.18 10:11
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je? 8)

Ahoj je to je super, zatím cítím jen prsa, je mi divně, ale to asi po tom Utrogestan. Také ho bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.11.18 12:38
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je? 8)

A co ty? Už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.11.18 13:05

@Merry Jane
Mně je celkově docela dobře. Pár dní před jsem měla píchání ve vaječnících, tlaky do spodku, jak kdybych to měla dostat a už to ustalo. Jsme vlastně 8 dní po inseminaci. Na test mi přijde brzo. Co ty, dělala jsi už test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.18 14:46

Ahojte všichni :kytka: Holky poraďte , jsem od pondělí po prvním transferu a beru Estrofem 2-0-2 + agolutin , jenže já si špatně vypočítala prášky Estrofemu tak , aby mi vyšli do úterního noveho receptu :zed: myslíte , ze mužů snížit dávku ? Před transferem jsem brala 1-1-1 :think: nevím co dělat , když je sobota.. děkuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.11.18 22:34

@Vdaná Iris ja doufam ze jo…bylo to nase prvni IUI ale chlap ma blbe spermio takze nevim zda to klapne po druhe :-/ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.11.18 09:27
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Mně je celkově docela dobře. Pár dní před jsem měla píchání ve vaječnících, tlaky do spodku, jak kdybych to měla dostat a už to ustalo. Jsme vlastně 8 dní po inseminaci. Na test mi přijde brzo. Co ty, dělala jsi už test? :)

Jj měla jsem to samé :lol: bereš také Utrogestan? Já testuji až po vynechání MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.11.18 09:42

@Merry Jane
Já neberu a nikdy jsem ho nebrala. Nevím, proč mi ho nikdo nepředepsal. :) No, tak to jsi fakt dobrá, že to vydržíš. :palec: A kdyby to teď náhodou nevyšlo co plánujete dál? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.11.18 09:46
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Já neberu a nikdy jsem ho nebrala. Nevím, proč mi ho nikdo nepředepsal. :) No, tak to jsi fakt dobrá, že to vydržíš. :palec: A kdyby to teď náhodou nevyšlo co plánujete dál? :)

Jj nemá to podle mne smysl dříve, ale to je na každé z nás :lol: dále asi znovu inseminace, můžeš 6× do roka. IVF jsem už prošvihla, tak už moc možností není :zed: je mi už 39let. Bazálku neměříš mohli jsme porovnat grafy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.11.18 09:48

@Merry Jane
Neměřím, já totiž mám normální teplotu podchlazenou, tak jsem takový atyp, že nevím jak bych tomu grafu mohla věřit víš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.11.18 17:03
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Neměřím, já totiž mám normální teplotu podchlazenou, tak jsem takový atyp, že nevím jak bych tomu grafu mohla věřit víš. :mrgreen:

Aha no to nevadí, že máš nižší teplotu. Je tam vše krásně vidět právě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.11.18 19:33

@Merry Jane
Neměřím, jsem na to líná. :nevim: Dělala jsem si test a sněhobílo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.11.18 20:11
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Neměřím, jsem na to líná. :nevim: Dělala jsem si test a sněhobílo. :nevim:

To je ještě asi brzy :nevim: kolik jsi měla folikulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí