Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikolfritzl čauky já jsem před několika lety darovala vajíčka dvakrát. To mi přijde zvláštní, co popisuješ.. ![]()
Já jsem teda byla fakt bedlivě sledovaná, chodila jsem na UTZ snad co druhý den, aby mi případně upravili dávky hormonů a vyhnuli se tak hyperstimuláku..
Neber to špatně, ale nějak tomu nevěřím, že by do tebe klinika zainvestovala nemalý peníze za hormony a pak ti dělali inseminaci ![]()
@Vdaná Iris
Moc Děkujeme
a uvidíme co bude dal , chci se zeptat kupujete testy ty obyčejný papírky nebo investujete do lepších testu ?
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je?
Ahoj je to je super, zatím cítím jen prsa, je mi divně, ale to asi po tom Utrogestan. Také ho bereš?
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já jsem byla ve stejný den na IUI jako ty. Jak ti je?
A co ty? Už jsi testovala?
@Merry Jane
Mně je celkově docela dobře. Pár dní před jsem měla píchání ve vaječnících, tlaky do spodku, jak kdybych to měla dostat a už to ustalo. Jsme vlastně 8 dní po inseminaci. Na test mi přijde brzo. Co ty, dělala jsi už test? ![]()
Ahojte všichni
Holky poraďte , jsem od pondělí po prvním transferu a beru Estrofem 2-0-2 + agolutin , jenže já si špatně vypočítala prášky Estrofemu tak , aby mi vyšli do úterního noveho receptu
myslíte , ze mužů snížit dávku ? Před transferem jsem brala 1-1-1
nevím co dělat , když je sobota.. děkuji za rady ![]()
@Vdaná Iris ja doufam ze jo…bylo to nase prvni IUI ale chlap ma blbe spermio takze nevim zda to klapne po druhe :-/ ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Mně je celkově docela dobře. Pár dní před jsem měla píchání ve vaječnících, tlaky do spodku, jak kdybych to měla dostat a už to ustalo. Jsme vlastně 8 dní po inseminaci. Na test mi přijde brzo. Co ty, dělala jsi už test?
Jj měla jsem to samé
bereš také Utrogestan? Já testuji až po vynechání MS ![]()
@Merry Jane
Já neberu a nikdy jsem ho nebrala. Nevím, proč mi ho nikdo nepředepsal.
No, tak to jsi fakt dobrá, že to vydržíš.
A kdyby to teď náhodou nevyšlo co plánujete dál? ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Já neberu a nikdy jsem ho nebrala. Nevím, proč mi ho nikdo nepředepsal.No, tak to jsi fakt dobrá, že to vydržíš.
A kdyby to teď náhodou nevyšlo co plánujete dál?
Jj nemá to podle mne smysl dříve, ale to je na každé z nás
dále asi znovu inseminace, můžeš 6× do roka. IVF jsem už prošvihla, tak už moc možností není
je mi už 39let. Bazálku neměříš mohli jsme porovnat grafy ![]()
@Merry Jane
Neměřím, já totiž mám normální teplotu podchlazenou, tak jsem takový atyp, že nevím jak bych tomu grafu mohla věřit víš. ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Neměřím, já totiž mám normální teplotu podchlazenou, tak jsem takový atyp, že nevím jak bych tomu grafu mohla věřit víš.
Aha no to nevadí, že máš nižší teplotu. Je tam vše krásně vidět právě ![]()
@Merry Jane
Neměřím, jsem na to líná.
Dělala jsem si test a sněhobílo. ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Neměřím, jsem na to líná.Dělala jsem si test a sněhobílo.
To je ještě asi brzy
kolik jsi měla folikulu?