IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
9.11.18 04:50

@Vdaná Iris
U nás jsou dokomce dvě centra,ale malá spokojenost.. tak jsem to chtěla dát do rukou odborníkům..ale pravda,že nevím jak bych to pak dělala, bych se tam snad alespoň na měsíc odstěhovala nebo co :D
Přitel si teď sám objednal B komplex a železo, pro mě femibion :D selezink máme asi doma,tak mu ho taky vyndám :) děkuji za tip. Koukám,že jsi psala o tom studiu. Teď otázka, aby nezkoušeli něco nového, ale mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.11.18 04:55

@Vdaná Iris
S tím jedním vejcovodem. Kolegyni řekli, že děti spíš ne.. nakonec otěhotněla,pak šla na několik operací, kde byl problém a řekli,že druhé nebide vůbec,že jedena čtvrtku vejcovodu a ejhle má dma další holčiču :) někdy se opravdu netrefí, takže šance na přirozené oplodnéní tu je.. jen jsme na to asi tak fixované,že to nejde.. :( věřím, že ta psychika dělá hodně… proč má tolik feťaček děti??jelikož nad tim ani nepomyslí,že by se to mohlo stát.. berou drogy a mají zdravé děti,které pak odhodí.. je to nespravedlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 07:10

@Balounek13 ani mi o tom nemluv, to já jsem vždycky rozčilená, když je někde ve zprávách něco o odložených dětech :cert: kde je nějaká spravedlnost :cert: znám několik holek, co by byly úžasný mámy a nejde to :oops: nebo se to nakonec podaří, ale po jaký době a s jakýma problémama :nevim: fakt nechápu, kde je na tomhle světě spravedlnost :nevim:
Jinak to je úžasný u tý kolegyně, že se to nakonec povedlo a má dvě děti :potlesk: :srdce:
My se o mimčo pokoušíme přirozeně 3 a půl roku a ani ťuk :nevim: takže já už nevěřím, že to kdy normálně půjde. Ještě že fakt existuje moderní medicína, bez tý bych byla v pytli uplně.
No hele s tou studií, jak sem psala - to je hodně pravděpodobný, že budou testovat nějaký nový lék - ať už na samotnou stimulaci nebo třeba něco po odběru..takže je člověk trošku pokusným králíkem. Ale zas když má komplet IVF zdarma :think: mě to tenkrát zlákalo. Navíc se mi nepočítalo ani do pokusů na pojišťovnu.
Ale je pravda, že každá chceme otěhotnět přirozeně a IVF je až skoro tou poslední šancí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 07:17

@petinka4 tak to mě mrzí, že to neklaplo. Na kolikátý iui jsi byla ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 07:21

@Balounek13 ještě mě napadlo - nemáte v Budějovicích CAR spadající pod nemocnici/porodnici ? Jakože státní zařízení ?
Já totiž byla u toho Apolináře a za komplet cyklus i s mražením, za léky, prostě komplet všechno jsem dala max. 5500 Kč… a když jsem kolikrát četla, že si holky doplácí i 15-20 tisíc :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.11.18 07:30
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já mám cyklus 30 až 31 dní. Mimochodem dnes jsem to dostala, takže mým nadějím je konec. :nevim: Co u tebe?
..ježiši to mně mrzí :,( tak příště se snad povede! Já to mám dostat v neděli, dnes jsem 26DC_14DPO :* tak uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.11.18 12:22

@Vdaná Iris
Car centrum tady máme, ale zda spadá pod nemocnici to nevím.. :-( Jen vím, že si lidi tady na to docela stěžují i na ten Pronatal.. :-(
A Apolinář spadá pod nemocnici na Karlovo náměstí v praze, a tam děla moje mamka, tak to bych dokázala zařídit.. ale zas když jsem už v Brně.. A tam jsou docela ok, bych řekla.. ale nevím..
No, ta studie nevím.. ale můžu se na to zeptat… nebo alespoň kouknoput :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.11.18 13:43

@Vdaná Iris
Koukala jsem na tu studii a je to pro zeny od 30-42 let :) takže pro starši holčiny, možna dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 19:13

@Balounek13 a ty seš mladší ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.11.18 23:06

@Vdaná Iris
Jojo,25 :) tak bych měla smůlu.. ale je pravda,že pro ženy, co to zkouší asi není úplně k zahození tohle.. :) tak snad to někd vyžije, když jsi to sem napsala..a vlastně, proč na t9 nejdeš ty???ty bys mohla,ne?? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 06:03

@Balounek13 no nemohla, protože já už mám za sebou jednu studii a k tomu to jedno IVF navíc a tohle je pro ženy, který ještě ivf nikdy nepodstoupily víš ;)
Jeje 25, tak to máš ještě spouuustu času. To budeš mít 5 dětí, když budeš chtít :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.11.18 06:09

@Vdaná Iris
Když vidím jak to nejde,tak budu šťastná za to jedno! :( :) pokud se to někdy a nějak povede… děti jsem chtěla už od dvaceti.. a furt nic.. a teď to nejde.. :( já mám i toho Leidna, tak prostě čín dřív tím líp.. achjo..
Aha, tak to mi nedošlo, že vlastně už nemůžeš, ale tak IVF vyjde! A nebo opravdu přirozeně! Jíš nějaké vitamíny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.11.18 06:12

@Vdaná Iris
A u toho Apolináře ti to vyšlo? A byla jsi tam spokojena?? :) on ten doplatek je asi i podle toho,jaké ti dají léky a na jak dlouho.. někdo prý stimuluje až měsíc dopředu, někdo jen 14 dní.. tak je to asi různé! Já jsem připravená, dát do toho kolik bude potřeba. Jen ať se to povede a máme zdravé mimčo! :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 04:59

@Balounek13 jojo u Apolináře to právě vyšlo :srdce:
Určitě záleží, kolik toho člověk dostane, pak taky jakou má pojišťovnu a i na CARu.
No při tom IVF jsem brala listovku a čistý inositol, prý podporuje kvalitu vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 05:00

@Merry Jane tak jak ? Myslím na tebe, že to snad alespoň tobě klaplo !
Dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital