Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Merry Jane @Lilian.white @zuz1206
Vydrzim
polykám ho tak jsem myslela ze mi nesedí , ale když jsem ho brala před rokem vše bylo OK ![]()
Doufám ze to přejde ![]()
V pátek jdu na krev , ale nic nepocituji takže si myslím ze to bude opravdu jen po práškách ![]()
@Dudlik123 to je u polykání častý
ikdyž teda já zavadim a druhej den ráno přemýšlím kdy poletim, to jsem taky ještě neměla, tak kdo ví
a držím palce na krev ![]()
@Lilian.white
Dekuji moc
u nás v rodině jsou na to všichni netrpělivý ![]()
@Lilian.white
Ano máme za sebou 1.IUI
mám za sebou 2.potraty… Ale všichni se na nás upnuli po březnu ,kdy manžela sestra porodila ve 34tt mrtvého chlapečka…
Ale marně se snažíme jim vysvětlit ,ze to nemusí vyjít ![]()
@Dudlik123 To chápu, my když jsme se snažili od dceru taky to bylo maso z přítelovi rodiny hlavně, až to bylo na palici teda.. a to je mi ji lito, muselo to být strašný ![]()
A co testík, nezkoušela jsi?
pobolívá tě po utroši taky podbřišek? Nebo je to jen u zavádění?
@Lilian.white
Bylo to něco šíleného ,už byl cely pokoj hotovy… ale stalo se a víme a ze malej stojí všude při nás ![]()
Nene nedělala raději … mám z toho strach ![]()
Jojo poboliva ale tím ze mám 4 dny do MS tak to moc neřeším ![]()
A verim ze to bylo strašný já po inseminaci nemohla první dva dny nic
a můj manžel byl jak hlídáci pes ![]()
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane @Lilian.white @zuz1206
Vydrzimpolykám ho tak jsem myslela ze mi nesedí , ale když jsem ho brala před rokem vše bylo OK
Doufám ze to přejde
V pátek jdu na krev , ale nic nepocituji takže si myslím ze to bude opravdu jen po práškách
Měla by jsi raději zavádět, prý má lepší účinky a ne tak silné vedlejší no uvidíš ![]()
@Balounek13 Hele, já mám taky trombofilní mutaci, i když pravda ne už rovnou trombozu jako ty, a též si budu píchat hned od začátku stimulace, injekce už mám doma
Nevidím v IVF problém, ani u tebe. Krev ti podle potřeby naředí… Spíše naopak, riziko by bylo, kdybys otěhotněla nehlídaná přirozeně. Jediné co, pohlídala bych si od začátku hodnoty krve - abys věděla, jak moc ředit, zda ti stačí standardní dávky. Já jsem rovnou po termínu IVF objednaná k hematologovi.
@Merry Jane
Tak teď nevím jestli to měnit nebo už takhle nechat do pátku ![]()
@Dudlik123 to už asi nech
on je na zavádění, polyká se jen při krvácení nebo spineni ![]()
@Lilian.white
To ano ale doktorka mi řekla jen jak ho davkovat a to bylo cele … tak jsem ho brala jako tenkrát ![]()
@Nicky B
U mě nic nového.. druhý pokus IUI nevyšlo a řekli,že doporučují už IVF. Teď řeším to,že půjdu zkusit tady v Budějovicích ale tam budou asi chtít,abych šla na iui.. no, uvidím..ale v lednu už vhci na IVF.. jelikóž teď nemůžu, jelikož u nás v práci kolegyně marodí a druhá taky.. tak v lednu se vrací a ja chci jít.. jinak by mi to udělali už teď…
tak ma 2 měsíce na to,abychom to zkusili přirozeně..co u tebe?? ![]()
@Balounek13 Já mám začít stimulovat příští týden a aktuálně jsem si vyrobila tříštivou zlomeninu palce. Na houby, fakt. Příští cyklus to nevyjde, jsou vánoce, leda to zase nechat až na konec ledna - fakt se mi nechce ! Naštěstí mi z CARu odepsali, že jim to pro zákrok nevadí, Tak teď zvažuju, jak moc bude bolet těch 240 km pozítří (jako spolujezdec, na utz), a jak zvládnu pak s nalomenou haksnou řídit na kontrolní utz, za dva, tři týdny. Odkládat o další dobu se mi to moc nechce, přece jen už čekáme přes šest let. Možná by taky nebylo od věci při té tříštivé zlomenině píchat rovnou Clexan u stimulace, že. V nemocnici jsem mutaci poctivě hlásila a měli to někde.