IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
13.11.18 14:16

@Merry Jane @Lilian.white @zuz1206
Vydrzim :palec: polykám ho tak jsem myslela ze mi nesedí , ale když jsem ho brala před rokem vše bylo OK :)
Doufám ze to přejde :)
V pátek jdu na krev , ale nic nepocituji takže si myslím ze to bude opravdu jen po práškách 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.11.18 14:23

@Dudlik123 to je u polykání častý :( ikdyž teda já zavadim a druhej den ráno přemýšlím kdy poletim, to jsem taky ještě neměla, tak kdo ví :nevim: a držím palce na krev :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 14:25

@Lilian.white
Dekuji moc :) u nás v rodině jsou na to všichni netrpělivý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.11.18 14:26

@Dudlik123 snažíte se o první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 14:32

@Lilian.white
Ano máme za sebou 1.IUI :) mám za sebou 2.potraty… Ale všichni se na nás upnuli po březnu ,kdy manžela sestra porodila ve 34tt mrtvého chlapečka…
Ale marně se snažíme jim vysvětlit ,ze to nemusí vyjít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.11.18 14:53

@Dudlik123 To chápu, my když jsme se snažili od dceru taky to bylo maso z přítelovi rodiny hlavně, až to bylo na palici teda.. a to je mi ji lito, muselo to být strašný :(
A co testík, nezkoušela jsi? :-) pobolívá tě po utroši taky podbřišek? Nebo je to jen u zavádění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 15:05

@Lilian.white
Bylo to něco šíleného ,už byl cely pokoj hotovy… ale stalo se a víme a ze malej stojí všude při nás 8)
Nene nedělala raději … mám z toho strach :?
Jojo poboliva ale tím ze mám 4 dny do MS tak to moc neřeším :)
A verim ze to bylo strašný já po inseminaci nemohla první dva dny nic :D a můj manžel byl jak hlídáci pes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.11.18 15:08
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane @Lilian.white @zuz1206
Vydrzim :palec: polykám ho tak jsem myslela ze mi nesedí , ale když jsem ho brala před rokem vše bylo OK :)
Doufám ze to přejde :)
V pátek jdu na krev , ale nic nepocituji takže si myslím ze to bude opravdu jen po práškách 8)

Měla by jsi raději zavádět, prý má lepší účinky a ne tak silné vedlejší no uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
13.11.18 15:12

@Balounek13 Hele, já mám taky trombofilní mutaci, i když pravda ne už rovnou trombozu jako ty, a též si budu píchat hned od začátku stimulace, injekce už mám doma :) Nevidím v IVF problém, ani u tebe. Krev ti podle potřeby naředí… Spíše naopak, riziko by bylo, kdybys otěhotněla nehlídaná přirozeně. Jediné co, pohlídala bych si od začátku hodnoty krve - abys věděla, jak moc ředit, zda ti stačí standardní dávky. Já jsem rovnou po termínu IVF objednaná k hematologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
13.11.18 15:13

@Balounek13 A co u tebe nového, už něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 15:24

@Merry Jane
Tak teď nevím jestli to měnit nebo už takhle nechat do pátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.11.18 15:30

@Dudlik123 to už asi nech :) on je na zavádění, polyká se jen při krvácení nebo spineni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 15:43

@Lilian.white
To ano ale doktorka mi řekla jen jak ho davkovat a to bylo cele … tak jsem ho brala jako tenkrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.18 16:08

@Nicky B
U mě nic nového.. druhý pokus IUI nevyšlo a řekli,že doporučují už IVF. Teď řeším to,že půjdu zkusit tady v Budějovicích ale tam budou asi chtít,abych šla na iui.. no, uvidím..ale v lednu už vhci na IVF.. jelikóž teď nemůžu, jelikož u nás v práci kolegyně marodí a druhá taky.. tak v lednu se vrací a ja chci jít.. jinak by mi to udělali už teď… :) tak ma 2 měsíce na to,abychom to zkusili přirozeně..co u tebe?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
13.11.18 16:54

@Balounek13 Já mám začít stimulovat příští týden a aktuálně jsem si vyrobila tříštivou zlomeninu palce. Na houby, fakt. Příští cyklus to nevyjde, jsou vánoce, leda to zase nechat až na konec ledna - fakt se mi nechce ! Naštěstí mi z CARu odepsali, že jim to pro zákrok nevadí, Tak teď zvažuju, jak moc bude bolet těch 240 km pozítří (jako spolujezdec, na utz), a jak zvládnu pak s nalomenou haksnou řídit na kontrolní utz, za dva, tři týdny. Odkládat o další dobu se mi to moc nechce, přece jen už čekáme přes šest let. Možná by taky nebylo od věci při té tříštivé zlomenině píchat rovnou Clexan u stimulace, že. V nemocnici jsem mutaci poctivě hlásila a měli to někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí