IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
16.11.18 09:10

@JannneM
Tak už máme výsledky a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.11.18 10:03

@Dudlik123 skoda…tak priste…ja taky nic…jdu na 4.iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
16.11.18 10:10

@JannneM Já myslela, že máš kontrolu až v pondělí? Nevzdávej to, ono to jednou vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 10:40

Holky držte se!!! Jednou to vyjít musí. U nás vyšla špatně genetika, teda u manžela. Teď ještě dělají stejné testy u mě a pokud vyjdou negativní, tak jsme ještě v poho, ale pozitivní už by znamenaly možnost nezdravého miminka. Takže vlastně nevím, jestli nám IUI vůbec udělají. Navíc pořád doufám, že se manželovi trošku zlepší ty pomalé spermie. Dlabe vitamíny jak divej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.11.18 12:24

@Nicky B konzultaci mam ve stredu a zkusime jeste iui s darcem protoze spermiogram stale spatny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
16.11.18 13:18

@JannneM Kurnik, a jak špatný? Jaké máte hodnoty? A ty nechceš IVF kvůli věku - pojišťovně? (Omlouvám se, asi jsi to psala, jsem dnes pracovně vytížená a nemyslí mi to)
U IVF by jim mělo stačit i jen opravdu malé množství spermií…

A jak to bere manžel, psychicky, tu možnost dárce? Moc ho obdivuji, přece jen chlapské ego je chlapské ego… My také místy máme spermiogram opravdu tragický, zrovna jsem vyhrabala protokol, že minulé IUI byla koncentrace spermií 0,6mil (pro IUI se doporučuje nad 20 mil) . Ale cpu do něj mraky doplňků a vitamínů ( Folandrol, Omega 3, koenzym Q10, macu, občas kotvičník + protein), a po posledním hodně špatném spermiogramu dostal nůž na krk, a přestal pak úplně pít alkohol, zlepšil životosprávu a pravidelné jídlo, dostávám do něj nenápadně i více zdravých věcí. A u minulé inseminace jsem úplně valila oči na ty hodnoty, byly naprosto úplně jinde ! Věřím, že kdyby ještě přestal úplně kouřit, pomalu bychom atakovali normál. A to opravdu z naprosto tragického spermiogramu na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.11.18 14:28

@Nicky B manzel mi to sam navrhnul…abych se co nejmin zatezovala hormony. A taky dost spechame…bude mi 40.Jinak muj muz nepije nekouri…folandrol a vitaminy taky dlabe a astenoteratozoospermie. Pokud to nevyjde zkusim tu studii ivf jak tu nekdo psal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.11.18 19:54

Ahoj holky, prisla jsem se za vama vykecat.. jsem dneska 15ty den po IUI a vcera jsem mela totalne snehobilo na testu :roll: takze predpokladam ze pozdeji uz asi ani nema cenu testovat..vysadila jsem od dneska Utrous a cekam na MS..jsem z toho docela spatna..snazime se 3 a pul roku a pred rokem mi sebrali jeden vejcovod a druhej v dobe operace byl pruchodnej..ale jestli je i ted..to nevim..kazdopadne pristi cyklus asi nema cenu na iui chodit..pravdepodobne bude folik na strane kde nemam vejcovod..tak uz zvazuju ivfko..ac jsem mela v planu puvodne se tomu pokid mozno vyhnout.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.11.18 20:12

Nebo je tu nějaka snazilka, co mela 14dni po iui negativní test a presto pak byla tehule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 20:24

@Nanynyy ahojky jsme na tom uplně stejně, co se toho vejcovodu týká… taky mám jen jeden a vím, jak je to komplikovaný s tím otěhotnět.. mě 2× dávali Clostík a co myslíš…dominantní folikul byl vždycky na straně bez vejcovodu :roll: :? No prostě na pytel. Už jsem na to pak neměla nervy, tak jsem šla do IVF a mám chlapečka… no a teď když jsme začali chtít další mimi, tak jsem byla na kontrolu ovulace a mám anovulační cyklus… :zed: no chápeš to :zed: kopla bych do toho už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.11.18 20:34

@Vdaná Iris no tak to je pekne na hlavu..naprosto chapu tu bezmoc..ja mela jit na ivf pred rokem,a kdyz jsem jela napodled do caru domluvit vse potrebne pred stimulaci tak mi nasel doktor na utz uzavrenej vejcovod..takze misto ivf operace :roll: pak lazne a rok nezspesnyho snazeni..tak chci jit zas na ivf..a misto toho cysta..no myslela jsem ze mi hrabne uz..a ted kdyz jsem byla na kontrole..tak najednou doktor rika ze je folik na spravny strane a te zkusime iui..tak to najednou byl takovej zachytnej bod pro moji psychiku..no a ted kdyz to nevyslo..tak o to vic jsem zklamana..tak nejak jsem tomu az moc uverila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 21:50

@Nanynyy ach jooo.. jo rozumím ti. Já když jsem měla po prvním IVF a na testu byly 2 čárky, tak jsem skákala radostí tak 5 metrů vysoko.. neskutečná radost.. a pak jsem v prodělala potrat a byla uplně v pr… :pocitac: :zed:
Pak jsem znovu po IVF našla 2 čárky a ani jsem neměla radost.. bála jsem se, co když zase.. ale tentokrát dobrý :palec: :srdce:
Neboooj ono ta dušička někde čeká i na tebe a najde si tě.. jen to prostě dýl trvá..
A kolik ti je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 21:53

@Nanynyy Hele a z čeho se ten vejcovod z ničeho nic uzavře ? To ti neřekli ? :think:
Jinak já vím, že bysme každá nejvíc chtěla otěhotnět normálně, přirozeně.. ale za mě to IVfko fakt nebylo nic tak dramatickýho.. :nevim: No jako jasně, hormony, bolí to po odebrání vajíček, pak to čekání na test je neuvěřitelná masáž na nervy.. ale zas když ta možnost je a přirozeně to prostě nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 21:54

@JannneM To jsem psala já, s tou studií.. furt mi tu na to vyskakovala reklama, nějaká klinika Gynem to byla.. Tak na to mrkni a kdyžtak dej vědět, pokud se rozhodneš to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.11.18 08:42

@Nicky B
No,nemáš zač ;) však já přeju i ostatním,ať to vyjde :) no, nakonec jdu příští středu do toho artu tady v ČB a uvidím.. kdyžtak zkusím IUI a když nevyjde, ani to třetí,tak rovnou IVF.. ale uvidím co ještě řeknou tady, ať to můžu zhodnotit… je to těžký, tohle rozhodnutí 8o
Myslíš,že ti nedaj neschopenku,když budeš na IVF?? To jí asi dávají rovnou,ne??já myslím,že musíš pak ležet..a když už na to jdeš, tak ať to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí