Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JannneM Ahoj tak super moc držím palečky
ať to vyjde , já mám 27.11 jít na ultrazvuk ,ale moje zamestnavatelka mě nechce pustit odmítá mi dat dovolenou i propustku
vůbec nevím jak to řešit ![]()
@Dudlik123 no myslim ze mas na to narok kdyz prineses propustku
@JannneM ona mi řekla ze tohle si mám vyřizovat mimo pracovní dobu .. jenomže když dělám od 9 do půl 5 takže to se řeší na nic … jojo to vím ale ona řekla ze ji propustka nezajímá ![]()
To je teda divna zenska…mas na to narok tak ji to takhle rekni..nesmis se nechat
@JannneM řeknu já se nedám já jsi dnes obvolavala ÚŘAD Práce řekli ze nárok mám … jenomže člověk se taky furt s někým nechce dohadovat já jsem pak furt v permanentním stresu
@Nanynyy no jsi hodná, děkuju, uvidíme… hele a brala jsi ten nosifol celý měsíc ?
@Balounek13 super to jsou pozitivní zprávy
tak ať to klapne !!!
@Nicky B pošli mi prosím fotku do zprávy, jaký ten inositol máš. Já právě čistej inositol užívám, tak abych nekupovala ten stejnej
i když za dobrou cenu se tomu nebráním ![]()
Takže už rozjíždíte ivf, strašně moc držim palce !
Ahoj holky, občas Vás pročítám. Já se chystám na konci měsíce na 2.IUI. 1.IUI jsem podstoupila 30.10. a 2.11., ale bohužel nevyšel. Manžel má asthenozoospermii. Chodíme do Eurofertilu v Ostravě. Můžu se k Vám přidat? Neměli byste zájem o soukromou skupinku? ![]()
@JannneM ahoj můžu mít otázku ? Měla jsi po skončení MS potom ještě špinění ? Den po MS jsem začla … muže po byt po utrogestanu ?
@dendishek Ahooj, já taky chodím v Ostravě do Eurofertilu.Nám IUI nevyšlo tak už stimulujeme na IVF. Tak snad nám to konečně vyjde.
![]()
@Salazaret píše:
@dendishek Ahooj, já taky chodím v Ostravě do Eurofertilu.Nám IUI nevyšlo tak už stimulujeme na IVF. Tak snad nám to konečně vyjde.![]()
Ahooj ![]()
Tak to moc držím palce! Jaký ti nastavili stimulační protokol? Moc se v tom nevyznám, ale něco načteno už mám. Ke komu chodíš? Já k panu dr Lachčinovi. To se dělá standardně, že po nevydařeném iui hned nabídnou ivf? Protože já do ivf jít nechci. Už teď si píchám menopur a mám pocit “že jdu trochu proti přírodě”
Můžu se zeptat, co Vám diagnostikovali?
@dendishek Stimulační protokol? Já chodík k panu Jarošovi. A jinak já měla 3 IUI v gyncenru v ostravě, ale tam spokojenost nulová s chováním doktorů a podobně, tak jsme v srpnu přešli do eurofertilu a spokojenost velká. Pak jsem absolvovala taky dvojité iui a taky se nepovedlo. Já mám problém, že mi chybí ovulace a manžel má maličko pomalejší pulce. Takže IVF je lepší varianta než dál zkoušet IUI bez účinku.
Jinak každý večer píchám Menopur 75IU/3 ampule od prvního dne cyklu. Dnes je pátý den a zítra jdu na kontrolu, jak to vypadá s folykulama. Pak se uvidí jestli dávky zvýší nebo sníží a kdy bude odběr. ![]()