IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
30.11.18 20:08

@Lulusi
Ahoj tak jak jsi dopadla? ;) kvůli recenzím jsem přemýšlela.. ale nakonec už tu jsme.. co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.11.18 21:47

@Balounek13 Ahoj na pohodu zatím jen vyšetření utz, plus konzultace a domluva co a jak dál. Hele já kašlu na recenze samozřejmě komu se to v Artu povede bude nadšený, komu ne tak bude nadávat a bude chtít odejít ;) Každopádně jsem ráda že se něco konečné děje a co ty jak dlouho tam chodíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.11.18 21:50
@Vdaná Iris píše:
@Nanynyy no jsi hodná, děkuju, uvidíme… hele a brala jsi ten nosifol celý měsíc ?

Tyjo to si ted uz nevybavim na stopro..ale podle me asi jen pulku cyklu pokud si dobre vzpominam :think:
Jinak jsem dnes byla na druhe iui..naprosto necekane..byla jsem ve stredu na ultrazvuku jen tak kdyby nahodou folik dozral zas na strane vejcovodu..no a on dozral a jeste o tyden driv..takze hned ten den injekce ovitrelle a dneska inseminace..ale malem jsme tam nedojeli jaka byla ledovka tady na zapade 8o na posledni chvili jsme dobehli vlak a jesteze tak..dalnice byla neprujezdna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 22:02

@Nanynyy no tak super, tak teď už jen držím palce, aby to klaplo ! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 22:06

@Nicky B Ahoj Niky, promiň, že tě otravuju, ale.. ty seš taková zkušená a dost toho víš, tak mi možná i poradíš..
Psala jsem tu před nějakou dobou o tom, že se u mě IUI nekoná, protože mám anovulační cyklus.. No a já to pořád ještě nedostala :nevim: :zed: mám zpoždění 10 dní, to se mi v životě nestalo :cert: včera jsem si dělala test ( jen pro klid duše ) a tam samozřejmě nic. Nemáš zkušenost, co mám teď dělat ? Mám zavolat na gyndu ? Myslíš, že ms dorazí sama prostě nějak/někdy ? Moc děkuju za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.11.18 22:14

@Vdaná Iris Ahoj, tak to mne mrzí, ale stane se :( Dá se zajít ke gynekologovi, píchnou ti agolutin, což je progesteron a ten ti vyvolá MS… Kdybys náhodou byla těhotná, neublíží.
Ty anovulační cykly bývají buď o hodně kratší, nebo o hodně delší, než tvé normální.
Držím palečky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 22:26

@Nicky B Děkuju, seš hodná ! No je to v pytli, myslela jsem si, že ještě do konce roku stihnem jedno případný IUI, ale to určitě nedopadne. No co člověk nadělá :nevim:
A ty už bys k doktorovi zašla nebo ještě počkala ? Zas sem se chtěla vyhnout nějakým zbytečným injekcím.. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.11.18 22:32

@Vdaná Iris Asi záleží, jak moc bych něco potřebovala stihnout, spíše bych asi čekala, podle mne už ti musí dorazit každým dnem… Na druhou stranu, tahle injekce by škodit neměla, některé ženy na ni musí chodit pravidelně, aby měly MS. Asi bych zkusila zavolat do centra nebo k doktorovi, kam chodíš, a domluvit se tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.18 22:41

@Nicky B Moc děkuji, zlatá jsi :* :* :* to jsem potřebovala asi slyšet, ještě počkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.12.18 06:17

@Lulusila
Já od srpna jezdila do Brna a až teď jsme šli sem,jelikož známá se zná s ředitelem.. takže nás tam hned máčkli a zkusíme to tady.. zkusím IVF a uvidíme.. každopádné je to pohodlnější mít to doma a nejezdit nějakých 250km :D
Tak uvodíme..měli by jsme od ledna začít, tak se těším a doufám, že to bude ok! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.12.18 15:55

@Vdaná Iris
Dekuju moc :hug:
Bejt Tebou bych si zasla k doktoru pro injekci, abys to dostala a stihla letos iui..pac ja kdyz mela anovulak, tak jsem mela treba 46 dni dlouhej cyklus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 16:12

@JannneM Přímo na genetice podle mě AMH nezkoumají. Dělají se testy jen na choroby a nemoci dle rodinné anamnézy. To AMH možná dělají z krve, co berou přímo v Pronatalu u vstupního vyšetření…teda snad. Ještě jsem nebyla na konzultaci k výsledkům, tak ani přesně nevím, co všechno z krve vyšetřovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.12.18 23:29

@JannneM Ahoj tak jak to s tebou vypadá ? Já jdu zítra 7:20 na kontrolu . A musím říct ze tak jak vždy poznám ,že má přijít Ovu tak teď nic snad jednou mě píchlo v podbrisku … Tak se docela zítřka obavám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.12.18 20:18

Ahojky holky mám dotaz embryo transfer jsem měla 22.11. test si mám dělat 6.12. ale samozřejmě jsem to nevydržela a v sobotu jsem si test udělala a byl negativní už mám 4dny zpoždění myslíte že je na test ještě brzy?děkuji za veškerý odpovědi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.12.18 20:35

@Dudlik123 ahojky…jak si dopadla? Ja budu ve ctvrtek 10.den po iui tak zkusim testnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí