Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Merry Jane
Jeden. Já nebrala žádné hormony, jen jsem si píchla Ovitrelle.
Ty?
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Jeden. Já nebrala žádné hormony, jen jsem si píchla Ovitrelle.Ty?
Aha já brala Femaru a měla jsem folikuly dva
kdy to máš tedy dostat? Já v neděli ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole u dr. a zatím folikul musí ještě povyrůst.. Ten největší měl 8mm, tak jdu ve čtvrtek na měření znovu. Ale vypadá to, že ovulace bude na správné straně !
no tak snad budu moudřejší v ten čtvrtek.
Holky jak velký folikul musí být, aby se dělalo IUI ? Víte ?
@Vdaná Iris víme, nad 20 mm ideál, praskají 20-22mm. Většinou se při velikosti folikulu 16-18 mm píchne ovitrelle, který jednak zaručuje jejich dozrání, a jednak podrží prasknutí nad určitou dobu.
@Vdaná Iris to moc neurychlíš, folikul roste cca 2mm za den
Výborné jsou potravinové doplňky s myoinositolem, napomáhají dozrávání a zlepšují kvalitu vajíček.
@petinka4 píše:..tak to jsem na nás zvědavá tedy
@Merry Jane
Já bych to měla dostat v sobotu/neděli taky.
@Nicky B
Ahoj,tak už začínám špinit… zatím jen úplně slabě… takže nic..
teď jím nějaké vitamíny E,tak uvidíme.. dávám si tedy do Ledna od všeho pauzu..a v lednu kdyžtak IVF.. tak držím pěstě Tobě a Vám ostatním také ![]()
@Nicky B já beru jenom samotnej inositol, ty preparáty jako Infolic a Nosifol jsou hrozně drahý
![]()
@Balounek13 tak to je na pytel… ![]()
Ale zas u IVF je větší šance, že se to povede, tak hlavu vzhůru…buď se to povede do té doby samo nebo pak s pomocí IVF určitě ![]()
@Vdaná Iris l
No, ale představa,že nevyjde ani IVF? No, snad ano. .
děkuji moc ![]()
@Balounek13 Tak to mne mrzí, ale víš, jak je to s iseminacemi. Hele, koukni se na statistiky IVF ve tvém věku. Co by ti jako nemělo vyjít? ![]()
Ahoj holky tak dnes 6 den od 1.IUI není dobře chytila jsem chřipku.. Beru 2× denně utrogestan dnes poprvé nevolnost nevím k čemu to přiklonit ,jestli k chřipce nebo něčemu jinému ![]()
@Nicky B
Já se vůbec nekoukala, raději..
ale tak, snad by to mohlo vyjít.. teď ten listopad a prosinec nechám být a v lednu už snad IVF.. 5.12. Jdu na konzultaci k IVF,teď jsem to kvůli práci musela zrušit..