IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
26.9.18 11:34

@Merry Jane omlouvám se, teď se koukám a spletla jsem tebe s Luckou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.9.18 11:46

ahoj holky můžu se k Vám přidat? Dnes jsem 8den po prvním IUI a začínám špinit a jsem z toho už úplně v háji :( asi jsem do toho vkládala moc velké naděje nebo nevím :roll: jinak jsem v pořádku i hormonální profil ok, vajíčka zdá se rostou, přítelův spermiogram taky ok tak já už nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.9.18 12:25

Ahojky, taky se přidávám, v pondělí bylo první IUI, ode dneška začínám brát Utrogestan vaginálně, mohla bych se zeptat, jak jste to snášely, zda jste některá měla vedlejší účinky i po vaginálním užívání? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.9.18 12:31

@Evi88 Ahoj, já jsem 9dní po třetím IUI a utroš mi vaginálně žádný potíže nedělá. Akorát jak to občas vytíká, potřebuju intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.9.18 12:32

@Peťuš89 Taky jsem si ji raději vzala, tak to je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
28.9.18 19:47

@if666 @Lucylooo @VeruNikka @petinka4 a další diskutující, jako všichni ostatní absolvující IUI jsem si přečetla vaše diskuze a můžu se zeptat, jak to s vámi dopadlo, jak jste na tom aktuálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.9.18 21:50

@Nicky B ahoj, nektere z nas uz podstupuji IVF, jine jsou tesne pred IVF a dalsi zase cekaji na vysledky testu a podle nich se pak rozhodnou co dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
28.9.18 22:45

@if666 takže úspěšnost IUI nic moc, že? Tak to jsem v tom asi s vámi, taky dám poslední šanci a jdu do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.9.18 17:22

špinění a bolesti po iui

Dobrý den holky jsem od pondělí po prvním iui a od středy spinim a pořád mě píchá v podbřišku a občas i kolem pupíku od včera mám i něco jako tmavě hleny nevím jestli sliznice stimulaci jsem neměla žádnou akorát v neděli injekci ovitrele a další den zákrok od včera dvakrát denně proveru ale se mi to celé to špinění nějak nezdá a do toho to pícháni pomalu už všude myslíte že bude nějaký problém máte některá zkušenost? Jinak MŠ má dojít až 15 tak se mi to celé nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
29.9.18 19:06

@Nicky B ahooj iui bez iui a jsem v 5 mesici.. u nás se to povedlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.9.18 07:07

Ahoj holky, i my se snažíme o miminko. Zatím marně. Ve čtvrtek naše první IUI, tak teď čekáme. Hrozně bychom si to přáli, ale velké šance tomu nedávám. :(
Přitel spermio -výborný, já hustý hlen PCT… 8o
Všem Vám držím pěstě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.9.18 15:06

@Balounek13 Ale tak s výborným spermiogramem bych IUI úplně nezahazovala, to jste naopak ti nejhvhodnější kandidáti - při inseminaci se právě ten hlen úplně obejde, co jsem pochopila. Tak budu držet palečky, já půjdu asi ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.9.18 15:15

No i primář to říkal, ale furt je tam ta šance malá… i Tobě budu držet pěstě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.9.18 19:20

@Balounek13 Já jdu už jen tak, abych se před IVF úplně neflákala… Ale u nás je spermiogram špatný, takže já si tuplem od toho nic neslibuju, kromě bolavého břicha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.9.18 19:34

A ty už jsi na IUI byla?? Třeba to zrovna teď vyjde, když v to ani nevěříš… :palec:
No,já jsem 3 den po IUI a hned ve čtvrtek mě začalo píchat v pravém podbřišku a stále to trvá, ale to k tomu asi patří, ikdyž to nechápu :)
No,tak držím pěstě!! Kéž by nám to všem snažilkám vyšlo! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí