Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuju za povzbuzení
člověk má úpně strach
já testovala z krve od 9 dne po iui, 9-skoro nic, 10 něco málo, 11 skoro nic, 12 v limitu pozitivní ![]()
@JZina ono dřív jak ten 14 den to nemá moc cenu testovat, člověk je z toho potom akorát na nervy
udělej si ten z moči za 2 dny a uvidíš co ti ukáže v limitu ![]()
Tak uvidíme
děkuju a napíšu
jinak jak čtu furt ty diskuze, vidím, že je to pořádná duchařina ![]()
Ahoj, tak jsem dnes (13. den po IUI) nevydržela a šla na placený odběr krve do nemocnice… 0,2 (cena 265kč výsledek za 7hodin). No nedá se svítit, jedeme dále … opět
Pro ostatní holky si dovolím sdělit zkušenost s krevním testem Zap (cena 159,–kč, citlivost 10). 13 den po IUI a 15 po Ovitrelle jasně pozitivní v časovém limitu… opravdová hodnota podle krve 0,2 jasně negativní. Mama test krásný duch (skoro stejný jako testovací čárka). Jediný test, který byl negativní (ne úplný sníh, ale lehká obleva) byl Benu test. Všem tímto přeji mnoho zdaru a rychlé otěhotnění, málo duchů a falešným nadějí ![]()
@Naty9 Ahoj já to měla po poslední IUI když jsem brala ultrouše, ten mi MS posunul, a pak se to další měsíc srovnala a taky jsem to dostala ddřív. někdo to dostane i přes Ultrouš já ale ne..
@mistiko007 Ja ted neberu ani utrous,,zacla jsem si merit na zkousku bt. Jen bych to potrebovala vysvetlit,,jeste v tom tapu.
Ahoj děvčata, můžu se přidat? Zrovna jsem dočetla celou vaší diskuzi
a musím se někde vypovídat. Jsme po včerejší první konzultaci… no partner špatnej z toho všeho, protože je to nejspíš vše kvůli pomalým sperm, tak se ho snažím všemožně uklidňovat, že je to jen domněnka. Jinak za týden jdu na utz a podle výsledků hned na IUI
Každopádně nám dr. řekla, že není důvod hned IVF, když jsme prakticky v pořádku a spermijek je dostatek.
@Teska87 Ahoj, tak to je dobře, že jdete hned na IUI a ať si přítel nedělá hlavu z pomalejších pulčíku ono se to každe 3 měsíce mění a příště to může mít zase v normě
držím palce ať jde vše hladce a podaří se hned na poprvé ![]()
Ahoj holky, jsem 14 dní po 2. IUI (28. Den cyklu, cykly mívám 32 dní dlouhé) . Dnes ráno jsem si dělala mamatest, abych věděla, jestli mám dál brát utrouš nebo ne. A z výsledku jsem celá jalová, nevím, co si myslet. Je to výsledek v limitu. Moc děkuji za názory.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 14 dní po 2. IUI (28. Den cyklu, cykly mívám 32 dní dlouhé) . Dnes ráno jsem si dělala mamatest, abych věděla, jestli mám dál brát utrouš nebo ne. A z výsledku jsem celá jalová, nevím, co si myslet. Je to výsledek v limitu. Moc děkuji za názory.
no duch tam určitě je, docela dost dobře viditelný, takže bych utrogentan zatím nevysazovala, zkusila za dva dny další test a uvidíš. Držim palce ![]()
@Anonymní píše:
Taky si myslím, že za dva dny budeš chytřejší a nevyhazuj. Vypadá to nadějně
držím pěsti. Já po prvním iui a bohužel, dnes se to rozjíždí, tak snad hned druhý pokus bude ještě v září ![]()
@Naty9 píše:
@mistiko007 Ja ted neberu ani utrous,,zacla jsem si merit na zkousku bt. Jen bych to potrebovala vysvetlit,,jeste v tom tapu.
Ahojky nevim za je to ještě aktuální bazalku měřím pokud potřebuješ poradit písni ![]()
@Merry Jane Ahoj uz ne… Skonvili jsme na ivf a ted cekame na imuno…