Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VeruNikka
No to ti věřím, já mám třeba ségru, a ta už má dvě děti a vždy otěhotněla na poprvé. A když mi popisovala, že si vždy jen tak jako pro kontrolu udělala test a věděla, že bude pozitivní, docela jsem ji záviděla. A teď má chlapečka, který má 8 měsíců. Já to vlastně mám všechno před očima a docela je to těžké
, i když ji to samozřejmě moc přeju. Když ji některé věci popisuju, tak mi přijde že mi nerozumí a vlastně ani nemůže.
Proto jsem šťastná za tyto skupinky.
![]()
@petinka4 moje svagrova prave taky hned na poprvé. Ta se snad otrela jen o trenky
. A ma uzasnou holcicku prave 20 mesicu a ted 22dni chlalecka. U nej pokazde placu.
.
Ano jeste ze je ta skupiba a je tu nekdo, ted to bude znit blbě, ale chci rict jen, kdo ma stejne problemy. A nejsme v tom samy. ![]()
@VeruNikka
Přesně tak. Zase jsem ráda, že si ho občas pochovám.
Zrovna zítra přijedou k nám. ![]()
@petinka4 presne nejlepší je kdyz dorazej a mala ti běží dat pusu a rekne ti ajoj aka. To je ahoj teto.
nevim proc jsem aka
. Ale je bozi.
Jee tak to si zitra uzijes ![]()
@VeruNikka
Samozřejmě se budu snažit mu vše dopřát, ale asi v rámci mezí.
![]()
@petinka4 tak to je jasne.
. Aby nam neprerostli pres hlavu. Nemam rada tu moderni vychovu. ![]()
@VeruNikka
Jasně, já jsem z Olomouce a chodím do IVF Clinic. A ty? ![]()
@petinka4 az z Olomouce ty jo. Ja jsem z Velvar 30 km od Prahy. A navstevuji Iscare.
.
Vis uz se tesim na to ze se to povede. ![]()
@VeruNikka
Ty jo, většina holek je tady z Čech co jsem postřehla.
A kolik ti je, jestli se můžu zeptat?
A to je tvé 1.IUI? My ještě jeden pokus IUI a na podzim už IVF s PGD.
Jako já už se taky neskutečně těším a // čárky na testu se mi zatím zdají jako pořádné SCI-FI ![]()
@petinka4 klidne. Je mi 24. No moje prvni a zaroven neprobehlo, protože jsem jako maloktera reagovala na clostik tak ryChle, ze mi prosvihli ovulku. Prisla jsem a bylo po. No. Ale tak my to stihli normalne tak dava stejnou nadeji s tim ze jsem mela krasnou ukázkovou ovulku. Tak ted taky cekame na test. Je to nekonecny. Ty jo a kolikaty IUI jsi ze uz pak jdes na IVF? 5? ![]()
@VeruNikka
Aha, tak to je teda dobrý.
No já jsem po 1.IUI, ale máme v rodině polycystické ledviny, mamka je po transplantaci, mě to v budoucnu čeká asi taky i ségru a díky IVF by mohli vyselektovat embryjko, které by tu vadu nezdědilo. Chtěli jsme zkusit alespoň 2 pokusy IUI, aby jsme měli „čisté svědomí“, že nejdeme hned do náročného IVF, ale tak máme pro to pádný důvod.
Jako nejsem z toho nadšená, ale přijde mi to správné. ![]()