IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
5.6.18 11:27

Holky ja jsem to nikdy neresila a myslim, ze doktoriby nas v tom jeste podporili :mrgreen: jeste kdyz jde o mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 11:33

@Pedrrita tak ten muj ma na to snad vesteckou kouli, protože, kdyz nekam mam jit on to div nepotrebuje 5× :mrgreen:
@petinka4 no me uz je to taky jedno :mrgreen:. Hlavne at se dostane tam kam ma, pulec jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 12:05

No tak já jsem asi nějaká divná a hrozně to řeším :mrgreen: ale teď vím, že je to jedno tak se můžeme miliskovat kdykoliv chceme :pankac: je teda pravda, že jak jsem neustále v jednom kole tak občas zjistíme, že jsme na to vlítli naposledy před týdnem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 12:10

Šťáva z čerstvého grepu podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Tento životodárný plodný hlen se v pochvě drží krátce před ovulací a po ní, celkem několik dnů. Je pružný, lepí se na prsty a dá se mezi nimi natáhnout až do délky pěti cm. Spermiím prodlužuje životnost a usnadňuje jejich pohyb k vajíčku. Grapefruity je optimální začít užívat pět dní před ovulací a vytrvat až do ovulace. Užívá se maximálně půl litru džusu na den.

Tak holky šup šup pro grepíky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 12:13

@if666 neboj u nas je to obcas taky tak. Muz je truhlar a nekdy je tak vystavenej. Ze to mame 1 za tyden. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 12:21

@VeruNikka mi teda pracujeme spolu a jsem tady sami a není den kdy bychom se tu jeden o druhého neotírali :mrgreen: takže klidně si můžeme užívat i práci jak chceme a kdy chceme :pankac: průšvih je v tom, že si tu pak nemám kam na chvilku lehnout :zed: říká se, že je zbytečné dělat stojky a podobně, ale že úplně stačí když budeš cca 20-30 minut pohodlně ležet :palec: no a pak přijdeme večer strhaný domů a tam nás čeká další spousta povinností, že někdy odpadnu a ani nevím jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 12:22
@VeruNikka píše:
@if666 neboj u nas je to obcas taky tak. Muz je truhlar a nekdy je tak vystavenej. Ze to mame 1 za tyden. :lol:

jinak tvůj manžel má krásné povolání :palec: a dělá jako, že i nábytek na míru a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 13:01

@if666 dekuji. Takhle zni uzasne. Jen toho bordelu a pilin :mrgreen:. Jinak ano na míru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 13:07

@VeruNikka no tak je báječný :potlesk: teda samo až na ty piliny :palec: já si myslím, že v dnešní době narazit na někoho kdo dělá řemeslo je opravdu zázrak :palec: a navíc když to dělá opravdu dobře, tak si může vydělat moc hezké peníze :pankac: :kytka: tak to budeš mít jednou celý dětský pokojíček jako jeden velký originál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 13:12

@if666 to jo. Hlavne on je pro to zapaleny. Koupili jsme loni domecek. Stary a ted uz bydlime, tedy od Vanoc. Vse mame drevene od podlah po futra a taky si panesek udelal i strechu sam. :mrgreen:.
No jo uz vymysli jak udela postylku aby se dala pouzit pro mimi, ale pak i jen sundat zbrdleni a pro vetsi :lol:.
Ps. Pokud budete nekdo chtit muze udelat pokojik i Vam. :mrgreen:.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
5.6.18 13:17

Dobrý den dámy,

tak zase jsem se na vás přišla na chvíli podívat.
Testujícím držím palce a budu se těšit na výsledek :andel:

Já se dneska objednala do CARu, jdu tam v úterý 11 DC, v 11 hod, a pak poletim za tátou pro výsledky na onkologii. Tak jsem na to všechno zvědavá a na druhou stranu jsem taková otrávená, vystrašená a nic mě ani nebaví. V práci ten projekt ne a ne dokončit a tak to bude další týden hrůzy…

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.6.18 13:40

Tak holky, prubla jsem ten test a čistě bílo :-( je sice teoreticky ještě brzo, testovat mám až v sobotu, ale to špinění nepřechází, takže to nevidim dobře. Jen nevim co s tim utrogestanem, jestli ho dál bát do toho pátku, nebo už se na to vykašlat a vysadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.6.18 13:46

@Pedrrita zkus brnknout do caru. Ale neves hlavu. Stale drzim palecky. :kytka:
@Lucylooo neboj utece to jako voda ten tyden. A na vysledky budeme drzet palce. At jsou ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
5.6.18 13:47

@Pedrrita škoda, ale je brzo, to špinění je divné, raději tam zavolej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
5.6.18 13:57

@VeruNikka no to je úžasný, fakt šikula :potlesk: to ten můj úžasňák slíbil, že mi udělá
k 29 narozeninám velkej, parádní botník ( mám asi 70-80 párů bot ). Tak to vše nakreslil, začal shánět u dědy a taťky materiál, navezl to vše k dědovi na statek… No a za měsíc mi bude 31 a botník stále leží ve stodole v podobě hromady materiálu :mrgreen: Mezi tím jsme koupili takové látkové botníky co vypadají jako skříň :potlesk: a ty jsou prý lepší a skladnější než ten co měl v plánu vyrobit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí