Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salazaret no tak ja právě nic nemam. Zadny ovitrel jen beru misto utouse gyprodyl nebo tak nejako.
. Ze to probehlo samovolně no. Tak bYch to zkusila asi toho 11.6 na to vyroci. Ale kdyz nic tak to zkusim toho 14.6
![]()
Tak už se marně pokouším 10 minut dovolat do iscaru
mají pořád obsazeno ![]()
To znám
. Je to strašný se tam dovolat. Ale helr zkus zavolat primo Jak mas na tom vypisu tak je tam tel. ![]()
@VeruNikka ja ma u sebe jen tu karticku kam ti pisou terminy objednani
budu zkouset v prubehu dne a prinejhorsim se tam zitra stavim cestou do prace
nastesti to mam pri ceste ![]()
@if666 jo taak.
. No tak to zkus pred 18.00. Vetsinou v tu dobu to hnedka me vezmou. Ale tam je to o náhodě. Nejlepší je ten jejich automat zmacknete 1. Toto nenecham ani dorict a uz to mackam
.
Holkyyyy musím se pochlubit. Ve čtvrtek jdu na pohovor do práce! Do pekárny!
Kéééž bych s ekonečnš někam dostala
Můžu si tam i volit šichty a ochotně vyjdou vstříc. Třeba kvůli IUI a tak
![]()
@Salazaret super, gratulace, tak budeme držet pěsti aby to vyšlo! ![]()
@Salazaret
Ty taky hledáš práci? To jsem nevěděla, já taky!
tento týden už mám dva pohovory taky na čtvrtek a pátek. Tak taky budu držet pěsti. ![]()
@Salazaret no tak to je paradicka a drzim palecky at to klapne ![]()
To je sranda, ze holky hledaji praci a ja zas naopak hledam zamestnance ![]()
@if666 píše:
Holky chtela jsem se zeptat jestli jste nektera chodila na rehabku na cviceni podle mojzisove? Nekde jsem cetla, ze to fakt pomaha a dokonce kamaradky mamka kdysi davno diky tomu po 8 letech snazeni otehotnelaja jsem si na prvni konzultaci v CARu hned rekla o zadanku na rehabku, s tou jsem si hned zasla k fyzioterapeutce a ve stredu jdu na prvni cviceni
Ahojky, chodila jsem, 9 měsíců cvičila, jak divá a nic…nejvíc jsem si užila rovnání kostrče konečníkem… ![]()
Ahoj devčata, já jsem nějaká zadřená v práci a tak vás nestíhám ani číst
, hrůůza!
![]()
Já dneska ani nestihla volat do CAR, zkusím zítra, za chvíli zase letím na schůzku…