IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
4.6.18 08:41

@if666
Holky dobré ránko :) @Salazaret docela závidím, ještě před rokem jsem měla o 10 kilo méně :( @Pedrrita Tuším, že to je to, co má být. :hug: :srdce: Tolikrát jsem chtěla začít hubnout, ale přijde mi to zbytečné, pokud bych třeba v brzké době otěhotněla a hlavně já mám takovou chuť na sladké, že bych pak byla bez cukru strašně protivná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
4.6.18 09:34

@petinka4 ja taky hrozne miluju sladke :mrgreen: u me je nejhorsi, ze se mi vse uklada do bricha, takze vypadam jako v 6 mesici a pred MS jak tesne pred porodem 8o :cert: a taky si rikam na co hubnout kdyz muzu byt co mevidet tehotna a ty kila pujdou zase nahoru…jenze kdyz ted prictu ty kila co naberu behem tehu ke sve stavajici vaze, tak ze me pak bude skoro metracek :,( a ja chci byt hezka tehule a ne chodici koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.6.18 09:39

@if666
No tak to máme úplně stejný problém, ohledně toho bříška. :mrgreen: :mrgreen: Jako jasně, chápu jak to myslíš, ale třeba já osobně vím, že bych byla nesnesitelná a strašně nervozní. Už jsem omezila chipsy, to byla moje neuvěřitelná slabina, ale jen cukr z ovoce mi nestačí. :mrgreen: Ale jestli ti nedělá problém zhubnout a budeš se cítit lépe, tak jen do toho. :potlesk: :palec: A myslím, že po porodu ty kila půjdou třeba lépe dolů než teď. Já hubnout neumím. Vždycky jsem byla jak lunt, ale jak jsem přibrala, nikdy jsem nic nezhubla. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.6.18 10:16

Já jsem tedy taky za dobu co odcházím do CAR přibrala cca 8kg…Je to asi i částečně i tím, že jsem se vždycky po IUI bala sportovat, abych tim něco nepokazila..Jinak dřív mi na udržení postavy stačil jednou týdně beach a jednou lezení na stěně a mohla jsem jist co jsem chtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
4.6.18 10:33

@petinka4 @suzinda holky kdyby to šlo to snadno dolu jako to jde nahoru :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.6.18 10:43

@if666
Přesně tak :) Já už začínám mít pomalu panický strach z testování, už se to blíží. Bojím se, že mě to zase semele.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.6.18 10:47

@petinka4 jsem na tom podobně, mám cukání udělat test už teď…že já husa je tentokrát kupovala dopředu…ale mám z toho takovou hrůzu, že to radši vydržim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.6.18 10:48

@if666
To jsem si vždycky říkala, jak bych chtěla v těhotenství sportovat a moc nepribrat, ale upřímně klidně ať je ze mě vorvan, hlavně abych už byla tehule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.6.18 10:55

@Pedrrita
No to tě naprosto chápu. Já čekám balíček objednaný z internetu, kde jsou i ty testy, ale přijde asi až zítra a proto ještě odolávám a to mě drží. :nevim: Ale já už na sobě bohužel cítím příznaky menstruace a asi mi to nevyšlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
4.6.18 11:04

@petinka4 nadeje umira poslední preci. :*. Musis verit ze to vyšlo pry to pomáhá, rikali :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.6.18 11:06

@VeruNikka
Já jsem spíš realista než optimista, ale budu doufat :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
4.6.18 11:08

@petinka4 ja jsem take realista. Take po 2 letech snažení a nic pozorovani a buhvi ceho. Tomu moc neverim. Ale v Iscare ne tak pani doktorla navnadila ze jsem ted optimisticka. Ale pockej az uvidim test. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.6.18 11:09

@petinka4 ono příznaky MS jsou v podstatě dost stejný, jako na začátku těhu, co tak všude čtu, to asi aby jsme to neměly tak jednoduchý a napínaly se do poslední chvíle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.6.18 11:09

@VeruNikka
Jasný no, to chápu. A kdy máš termín testování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
4.6.18 11:11

@petinka4 no hele mam 14.6. Ale nevím jestli vydrzim. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie