IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
2.6.18 19:07

Tak huraaaaaaaa, konečně hotovo :dance: teď už se jen doplazit domů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.6.18 19:12

@Salazaret moc gratuluju mlada pani, zrovna jak prselo jsem na tebe myslela, jestli vam taky prsi stesti :lol: ale vy ho mate urcite i bez deste :palec: jinak utrogestan po iui vetsinou 14 dni a pak se vysadi a ma prijit ms, aspon tak to rekli mne

@Lucylooo @if666 holky uplne s vama soucitim, taky mi byva takhle zle, od bolesti prujem a i zvracim, pomalu nejsem schopna provozu tak 2 dny. Hlavne at je vam brzo lip :hug:

@mistiko007 a tobe taky :lol: mne na kocovinj nejlip zabira vypit litry grepovyho dzusu a instantni cinska polivka nebo chipsy ;)

Jinak jsme se prave vratili od svagra a zjistili, ze se nam nenamahal oznamit, ze si ve stredu na cirkularce urizl prst, teda skoro celej jeden clanek. V nemocnici mu to prisili a uvidi se, jestli se chytne. Tchyne je na nervy a ja z ni. Ale jinak ji mam rada, jen je trochu hysterka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 20:33

Tak konecne doma z prace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 20:34

@Pedrrita no tak to je slusny :nevim: snad vse sroste tak jak ma a prst mu zachrani :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 20:39

Holky chtela jsem se zeptat jestli jste nektera chodila na rehabku na cviceni podle mojzisove? Nekde jsem cetla, ze to fakt pomaha a dokonce kamaradky mamka kdysi davno diky tomu po 8 letech snazeni otehotnela :palec: ja jsem si na prvni konzultaci v CARu hned rekla o zadanku na rehabku, s tou jsem si hned zasla k fyzioterapeutce a ve stredu jdu na prvni cviceni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.6.18 23:17

@if666 ja jsem o tom taky slysela, ale nezkousela a nenapadlo by me, chtit ma to zadanku z caru…proplati to pak pojistovna? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 23:20

@Pedrrita no kdyz mqs zadanku od sveho doktora a to i z CARu tak to pojistovna proplaci :palec: jen si musis najit fyzioterapeuta, ktery to cvici a ktery ma smlouvu s tvoji pojistovnou aby ti to proplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.6.18 07:41

@if666 teda tak to me vubec nenapadlo :lol: asi to zkusim. A muzu se zeptat, ke komu budes chodit ty? Pochybuju, ze nekdo takovej bude u nas ve meste, tak bych asi stejne chodila v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
3.6.18 09:21

@Salazaret tak se take pridam a mooc gratuluji mlada pani. Takhle to vypada uzasne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
3.6.18 14:40

@Pedrrita je to rehabilitace Simply Health na Andelu v Kartouzsky ulici :palec: tak si zavolas a objednas se, tam te pak vysetri a naplanujou ti rehabku. Na tu rehabku pak chodis tam a nebo do Zenskych domovu na Knizeci. A mam pocit, ze tu zadanku ti muze vypsat i gyndar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.6.18 14:42

@if666 :srdce: dekuju za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.6.18 16:58

Ahoj holky, přeji hezký zbytek víkendu. :) Doufám, že jste si ho užily :) My ano, dnešní Garden Food Festival v Olomouci byl super. :) Jinak já už se těším na příští týden, jak budu testovat.
Také moc gratuluji vdané paní @Salazaret. :potlesk:
Jinak holky @if666 a @Pedrrita o tom cvičení Mojžíšové jsem slyšela, že je to malý zázrak, že to holkám fakt pomohlo. Myslela jsem ale, že je to moc drahé a že to pojišťovna neproplácí, takže super tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
3.6.18 18:27

Tak ja jsem si dnes nakoupila 2 kg grepu a zacnu si davat hezky jeden grepik denne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
3.6.18 18:29

@petinka4 @Pedrrita ono vlastne pak muzes cvicit sama doma, ale pry je dulezite aby ti fyzioterapeut ukazal jak ty cviky delat dobre aby to melo ten ucinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.6.18 18:35

@if666
Mňam, taky mám ráda grepíky :) obzvlášť ty zelené sweet grepy, ale málokdy se dají sehnat…Ohledně Mojžíšovky vím, protože člověk když ty cviky dělá špatně, může si i uškodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí