Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak manzel je na nejaky pracovni akci, tak jsem udelala velkou udrzbu, dechlupatila vsechny myslitelny casti tela, udelala si manikuru, pedikuru, zabal na vlasy, kosmetiku a ted si jeste pujdu na oblicej placnout masku a u toho vseho koukam na Harryho Pottera a uz jem sezrala pytlik chipsu ![]()
To je naprosto genialni vecer ![]()
@Pedrrita tak to je idealni patecni vecer jak ma byt
aby te pak taky manzel poznal az se vrati z vecirku
![]()
Jo a ten krevni tt ma fakt citlivost 10mlU. Takze stejny jako ten čůrací, takze je jedno ktery jsem si udelala pac to vyjde na stejno ![]()
@if666 naopak, ten to vubec nezaregistruje,.v tomhle je klasickej chlap ![]()
@if666 hele já bych víc věřila tomu krevnímu
, krev je krev!
a jak víme, neházej flintu do žita ![]()
jak říkám, tak mi kámoška říkala, že od maxe měla po limitu několikrát falešně pozitivní
, dokonce max vydal nějaké prohlášení, že po limitu to bohužel občas dělají a že to nemá vypovídající hodnotu ![]()
@Pedrrita Tak to je vsude stejny
u nas to je tak, ze kdyz se vylepsim tak je to bez reakce, ale ve chvili kdy mi vyroste na brade dliuhej chlup, tak to hned slysim jak se o sebe malo staram a podobne ![]()
@Lucylooo ja uz jsem s tim tak nejak rano smirila a ted uz jen musime cekat na tu mrchu z cerveny lhoty at muzeme zase zacit ![]()
@if666
Jo holky přesně. Když se o sebe staráme, není odezva, protože to berou jako samozřejmost. Joooo ale když není navařeno nebo nemáme oholené nohy, to už jsou hned zpětné reakce.
![]()
A k těm testům, ty mama testy se strašně zhoršily a už jsem se setkala i s mamatestem ale v jiné krabičce. Poslední dobou mám problém koupit test, aby nebyl ten mama. Pořád mi to ukazuje obrys šedé čárky po limitu. ![]()