Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 asi by být mělo, nám taky říkali tak dva-tři dny, ale i když to byl u nás jen jeden, tak stejně něco vybrali ![]()
@petinka4 tak to moc držím palečky
a ať tam koukají být ty // ![]()
@if666 je dekuji. Je to pusinka mrnava.
Tybrdoo to je super ze jdes ve ct. Tak to by mohlo vvyjit na po nebo mozna i na so. Coo
.
@petinka4 dej hnedka vedet. Drzim palce i u nohou ![]()
@Pedrrita a miliskujete se třeba i den před kontrolou v CARu nebo gynd.? já se vždy bojím aby tam ty pulčíci nezkreslovali ultrazvuk ![]()
@VeruNikka no ve čt. bude 6DC, takže to je jen kontrola, ale bylo by to super kdybych mohla jít na IUI hned nějak v půlce příštího týdne
pak budu totiž v mega zápřahu páč nás čeká 16.6. apetit piknik ![]()
@if666 tak me to taky vadi, to se snazim ho drzet na uzde. Ale pak kdyz mi rekla ze to pozna 5 dni zpetne tak na to prdim. ![]()
@VeruNikka aha tak to jsem nevedela
tak to do toho muzeme busit kdy se nam zachce ![]()
@if666 jo taak. Tak to jsi brzy ale tak nejaky prumer ovu je 12dc a to by vychazelo okolo pondeli ze. ![]()
@if666 presne
. Hlavne oni to chapou tim jak se snazite o to mimi. Tak to berou jinak. ![]()
@VeruNikka já nevím proč, ale ten můj pacholek má vždy největší choutky vždy když je tady tetka a nebo když mě čeká druhý den návštěva gyn. ![]()
Holky a byla jste některá v ISCARU u toho dr. Lacht… a nevím jak dál? ![]()
@if666 píše:
@Pedrrita a miliskujete se třeba i den před kontrolou v CARu nebo gynd.? já se vždy bojím aby tam ty pulčíci nezkreslovali ultrazvuk
jéé, tak to mě vůbec netrápí, ani by mě to nenapadlo. Já mám problém muže udržet jeden den
![]()
@if666 covece nebyla. Ale kdyz jsem tam byla min. Patek tak tam chodil takovy starsi pan dr. Sedivy byl teda spis bily jako snizek, a vypadal moc prijemne jestli to byl on nevim. ![]()