IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.9.18 07:41

Tt

Ahoj holky. Dávala jsem sem asi před 5 dny testy. Druhý den jsem si udělala digitální a ten byl pozitivní 1-2 týdny. Dál jsem to neřešila a radovala se, utrogestan beru dál. Včera jsem si jen tak udělala večer test, myslela jsem, že bude daleko silnější a ejhle, je podobné intenzity jako na začátku. K tomu mě celý večer a noc dost bolel podbříšek na levé straně,teď už je to zase dobré. Mám zpoždění teprve 2 dny, ale je to 21 den po ovulaci. Takto pozdě by měla být druhá čárka už pěkně vidět, i když není z ranní moči? Těhotná jsem ještě nikdy nebyla, tak s tím nemám zkušenosti. Nemáte s tím některá zkušenosti, že čárka příliš nesílila a potom vše dopadlo dobře? Nikdy jsem si nemyslela, že budu takhle vyšilovat a plašit, ale je to tak. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
2047
18.9.18 08:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Dávala jsem sem asi před 5 dny testy. Druhý den jsem si udělala digitální a ten byl pozitivní 1-2 týdny. Dál jsem to neřešila a radovala se, utrogestan beru dál. Včera jsem si jen tak udělala večer test, myslela jsem, že bude daleko silnější a ejhle, je podobné intenzity jako na začátku. K tomu mě celý večer a noc dost bolel podbříšek na levé straně,teď už je to zase dobré. Mám zpoždění teprve 2 dny, ale je to 21 den po ovulaci. Takto pozdě by měla být druhá čárka už pěkně vidět, i když není z ranní moči? Těhotná jsem ještě nikdy nebyla, tak s tím nemám zkušenosti. Nemáte s tím některá zkušenosti, že čárka příliš nesílila a potom vše dopadlo dobře? Nikdy jsem si nemyslela, že budu takhle vyšilovat a plašit, ale je to tak. Děkuji za názory.

ještě bych asi neplašila, i když je mi jasný, že to jde dost těžko. tu ovulaci jsi měla potvrzenou od doktora? já jen jestli nemohlo k oplodnění dojít později. jinak, k porovnání testů bych určitě dělala testy ve stjnou dobu, ona se ta koncentrace v moči v průběh dne samozřejmě mění. pokud jsi měla odpoledně stejnou čárku jako předtím ráno, je dost možné, že byla moč už dost naředěná a z první ranní moči by byla silnější. Zkusila bych zítra ráno a případně si skočit na krev jako samoplátce a za dva dny znovu. Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 09:31
@Pedrrita píše:
ještě bych asi neplašila, i když je mi jasný, že to jde dost těžko. tu ovulaci jsi měla potvrzenou od doktora? já jen jestli nemohlo k oplodnění dojít později. jinak, k porovnání testů bych určitě dělala testy ve stjnou dobu, ona se ta koncentrace v moči v průběh dne samozřejmě mění. pokud jsi měla odpoledně stejnou čárku jako předtím ráno, je dost možné, že byla moč už dost naředěná a z první ranní moči by byla silnější. Zkusila bych zítra ráno a případně si skočit na krev jako samoplátce a za dva dny znovu. Držim palce

Ano, dobu ovulace mám potvrzenou, byli jsme na IUI.
Nevydržela jsem to a zašla jsem si na krev, ať mám prozatím jasno a případně neužívámzbytečně hormony. Test jsem si chtěla udělat ráno, ale v noci jsem moc nespala a byla jsem na záchodě, takže by stejně ranní test nebyl vypovídající. Je to hrozně těžký, nedokážu být vůbec objektivní a nemůžu myslet na nic jiného :( .

• Citovat
  • Upravit
2047
18.9.18 10:05
@Anonymní píše:
Ano, dobu ovulace mám potvrzenou, byli jsme na IUI.
Nevydržela jsem to a zašla jsem si na krev, ať mám prozatím jasno a případně neužívámzbytečně hormony. Test jsem si chtěla udělat ráno, ale v noci jsem moc nespala a byla jsem na záchodě, takže by stejně ranní test nebyl vypovídající. Je to hrozně těžký, nedokážu být vůbec objektivní a nemůžu myslet na nic jiného :( .

to chápu. a kdy budeš mít výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 10:19
@Pedrrita píše:
to chápu. a kdy budeš mít výsledky?

Výsledky budou zítra ráno.

• Citovat
  • Upravit
2047
18.9.18 10:43
@Anonymní píše:

tak držim palce, ať to dobře dopadne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 11:33
@Pedrrita píše:
tak držim palce, ať to dobře dopadne! :palec:

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
40
19.9.18 11:18
@Anonymní píše:

Už už víš? :) těšíme se tady na pozitivní zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 13:28
@Teska87 píše:
Už už víš? :) těšíme se tady na pozitivní zprávy!

Ahoj, výsledky byly teprve teď. Je to pozitivní, ale hladina hcg není vysoká (jen 70 jednotek). Za týden jdu na odběry znova. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Dívala jsem se na hladiny hcg, v tomto období bych měla mít od 18 do 7300 jednotek.

• Citovat
  • Upravit
40
19.9.18 17:21

Takže jsi v limitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.9.18 09:34

Ahoj děvčata. Tak teď tady sedím u toho skoro 2h a pročítám a na konci zjistím, že jste si založili vlastní skupinku, kde já se též vypovidam, kamarádky všechny tehu nikdo mě z nich nechápe :( po roku snažení o druhé mimi mi dr na gyn nasadil clostil no a 4měsíce jsem od něj slyšela vy máte parádní sliznici až Ukázkovou, ale vaječníky ani ťuk takto doslova.. Takže mám anovulacni cykly jsme objednáni do Caru za 14 dní manžel má spermie v pořádku, já mám problémy od porodu 3roky jsem neměla pořádnou menstruaci jen díky utrogestanu, myslím si že mám PCO uvidíme, co mi řeknou, každopádně pí přečtení toho všeho doufám, že se nám to podaří a vám to holky moooc přeji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 11:10
@Teska87 píše:
Takže jsi v limitu :)

Takže naše 2. IUI skončilo biochemických těhotenstvím. Hcg rostlo hodně pomalu. Nic to nemění na tom, že IUI funguje. Nedá se nic dělat, jedeme dál.

• Citovat
  • Upravit
542
25.9.18 11:17

Ahojky čeká mne IUI příští cyklus :roll: beru Femaru :-) je tu také ještě někdo před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.9.18 21:19

Já jsem zrovna dnes po 2.iui,byla to rychlovka. Šla jsem na utz a dr najednou že buď dnes nebo zítra… Snad to dobře načasovala. Folik měl jen 17,7. @Merry Jane určitě najdou cestu k ovulaci :) a pak to půjde raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.9.18 22:17
@Teska87 píše:
Já jsem zrovna dnes po 2.iui,byla to rychlovka. Šla jsem na utz a dr najednou že buď dnes nebo zítra… Snad to dobře načasovala. Folik měl jen 17,7. @Merry Jane určitě najdou cestu k ovulaci :) a pak to půjde raz dva.

Díky no uvidíme, já nemám problém s ovulací, ale snažíme se už 2roky a pořád nic. Žádný problém nenašli… Jen ten můj věk je mi 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí