Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita no jasne, ze hned jedeme na novo
to si budu davar horky vany se sklenkou vina abych co nejdriv dostala MS a mohli jsme to rozjet co nejdrive na novo
ted jsem takova vyrovnana, ale pocitam, ze ve chvili kdy potkam nejakej kocarek s mimcem tak me to trochu dostane ![]()
@if666
To mě mrzí, že ti to nevyšlo, ale je fajn že IUI se může opakovat každý měsíc klidně 5 měsíců v kuse. ![]()
@petinka4 @if666 jo, tohle opakování je výhoda a navíc to mezi 2IUI rychle utíká, pořád se něco děje, ultrazvuky, kontroly… a další IUI je tu ani nemrkneš
ale to čekání na test je peklo.
A kdepak máme ty další dvě testující gracie? ![]()
@Pedrrita
Přesně tak. Kdyby to teď nevyšlo, tak jak přijde MS hned urguju CAR, ať to běží nanovo
![]()
Tak 10 minut po napsani meho posledniho prispevku, jsem hned na zastavce potkala holcinu s obrovskym pupkem
to Vam, ale byla „krasna“ facka od zivota
a prisly potoky slz
Tim jsem si to odbyla a muzu ted zacit zase od zacatku ![]()
Moc vam dekuju holky za pozitivni naladu
ja mam tolik prace, ze ted tech 14dni uteklo ani nevim jak
jen co prijde MS tak volam do CARu a objednavam se na kontrolu a hned sup sup dalsi IUI ![]()
@Salazaret posilam hrozne moc stesticka do tve dalsi etapy v zivote
tfuj, tfuj, tfuj ty nase vdana panicko
![]()
@if666 mne na poprve napsali hned 3 baleni clostylu, takze kdyz prisla ms, jen jsem zavolala do CARu, ze to nevyslo a jestli muzu zacit brat dalsi, rekli, ze jo a hned me na 10 den objednali na utz a jelo to ![]()
A poplakat se musi, musi to ven a pak hlavu vzhuru, vypnout hrud a zatnout zuby a pokracujeme v krasojizde ![]()
Občas už je to únavné holky, sama bych mohla vyprávět, ale jednou to vyjde
To bude pocit k nezaplacení
![]()
@Pedrrita to je moje řeč
já to měla bez stimulace a dr. říkala ať se pak objednám na konec MS. Tak šup šup už aby tu byla
A ty jsi u prvního IUI brala utroš? a případně po kolika dnech od vysazení se dostavila mrcha?
@petinka4 no zlato je to prostě boj, ale na konci nás čeká to nejkrásnější vítěství
![]()
Ahoj holky. Tak uz v pohode. Iui nebude.
. Proc. No protože ta bolest vcera byla fakt ovulace takze pozde
. No nic mene mam velkou šanci pry přirozene. Tak dnes hup na to pak budu brat utrous 14 dni a test
. Super coo.
@if666 píše:
@Lucylooo @suzinda no mě právě říkal dr. že se zkusí IUI a pak se uvidí a domluvíme se na dalších krocích a jeden z nich bude test průchodnosti vejcovodůale z tý laparo jsme teda neměli moc radost
No mě v CARu říkali, že mi IUI udělají až po testu průchodnosti, bez toho prý ne…tak asi co CAR to názor.