IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
31.5.18 15:43

Holky byla jste nektera na vysetreni pruchodnosti vejcovodu? A treba i na te laparoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
31.5.18 16:00
@if666 píše:
Holky byla jste nektera na vysetreni pruchodnosti vejcovodu? A treba i na te laparoskopii?

Kočko já jsem byla :roll:, vyšetření kontrastní látkou. HyCoSy (=hysterocontrastsonography). Děloha a vejcovody jsou plněny roztokem, který je viditelný na ultrazvukovém přístroji.
Docela to bolelo, ale trvalo tak 3 minuty, bolest jako při hoooodně silné mensturaci. Oba mám průchozí, na levém trochu spasmus. Neplatila jsem nic a dělali mi to v CAR.
Na laparo nikoliv, prý k tomu nemám předpoklad, když jsou vejcovody ok a neměla jsem žádný zánět v břiše ani slepák… :nevim:
Trochu mě děsí endometrioza, tu ti nikdo jinak než na laparo nezjistí…

Příspěvek upraven 31.05.18 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 16:03

@Lucylooo no já právě kdysi měla zánět a vCARu dr. říkala, že když se nazadaří při 1 IUI tak mě možná pošle na laparo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.5.18 16:04

@Pedrrita
Diky :D Taky držím palce, ne jenom tobě ale všem tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
31.5.18 16:05

@if666 no já si taky říkala, že než bych šla do IVF, tak bych na to ráda šla, je možnost mít endometriozu a to pak iui je asi k ničemu, IVF je možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.5.18 16:11

@if666
Mě tu laparo ani HyCoSy nějak moc nenabízeli, i když příčina proč nám nejde není zatím známá. Zánět jsem tedy neměla, ale přišlo mi, že i kdyby zjistili nepruchodny vejcovod a vzali mi ho tak mě stejně asi IVF nemine. A je to přeci jen zákrok který může mít i komplikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 17:18

@Lucylooo @suzinda no mě právě říkal dr. že se zkusí IUI a pak se uvidí a domluvíme se na dalších krocích a jeden z nich bude test průchodnosti vejcovodů :think: ale z tý laparo jsme teda neměli moc radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.5.18 18:55

IUI

Ahoj holky,
mám dotaz. ;) Nebo spíš se potřebuju jen asi vykecat…:D Protože jsme tu všechny na jedné lodi, tak doufám, že mi vezmete mezi sebe.;) :dance:
Máme za sebou 2. pokus na IUI. Teď v pátek mám testovat.;) Jelikož jsem MS nedostala v termínu, tak jsem si ho dělala včera odpoledne a dnes ráno a pokaždé negativní..:(
Ale už cca týden mám ranní nevolnosti, pobolívávají mě prsa. Tak jsem si myslela, že to vyšlo a ono asi ne..:(
Jinak mi v centru po IUI dali UTROGESTAN, beru ho 1-0-1 vaginálně, myslíte, že mohl posunout MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
31.5.18 19:28

Holky muzu mit dotaz jak u vas probiha ovulka. Ja ji jikdy neměla a dnes je mi tak na bliti nesnesitelne me picha v podbřišku ze si ani na wc dojit nemůžu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.5.18 19:33

@VeruNikka Já nevím..:D Já se poradila v centru při začátku MS, kdy mám přijet, oni mi udělali vyšetření a dali řekli, kdy máme přijet..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
31.5.18 19:36

@mistiko007 no ja tam jedu zitra :). Ale dnes je mi fakt strašně. Od rana me boli bricho jako bych to mela dostat, ale porad to slo. Ale ted uz tu lezim je mi nabliti a picha me jako prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.5.18 19:40

@VeruNikka tak to ti já nepomůžu. :zed: A to už si dostala tu injekci na podporu ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
31.5.18 19:41

Nn nedostala jen jsem brala clostik a dnes jsem 11den. Ale to je strasny. Jen doufam ze nemam z clostiku cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
31.5.18 19:43

@VeruNikka asi by to chtělo někoho zkušenějšího z holek… :lol: Protože tohle u mě naštěstí řešit nemuseli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
31.5.18 19:54

@mistiko007 ale i tak dekuji. :)
Kam chodis do caru? Ja do prahy do Iscaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí