IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
31.5.18 07:06

@Pedrrita ted jeste se slepenyma ocima koukam v kolik jsi sem dala prispevek a premyslim zda se mi to nezda 8o jinak asi kazda pozname kdy prisel cas udelat dalsi krok a kdyz citis, ze ted je ta chvile tak do toho proste jdi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 07:09

Jinak kocky preju vsem krasne rano a usmev do dnesni slunecneho dnes :* ja teda to mam tak, ze cim se blizi konec tydne, tim jsou pro me ty rana horsi a horsi :zed: nicmene z pocitu nateseni na testovani se stal strach z testovani :think: tak moc si preju aby to vyslo, ze se bojim udelat si zitra test :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
31.5.18 07:22

Krasny slunickovy den.
@if666 vyjde určitě ano. Ja jdu zitra v 9.00 na uz, takze to vse speje k tomu ze to vyjde.
Vy testujete, ja mam planovani a je den deti 1.6. Slunicko sviti. Proste krasne :). Budu drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 07:33

@VeruNikka jsi zalticko a dekuju, ze jsi mi pripomela, ze to vyslo a zitra tam proste ty // budou a to i kdybych je tam mela nakreslit ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 07:34

@if666 ten čas se ti nezdá, to už jsem seděla s hrncem kafe na balkoně u první ranní cigarety :-)už mám toho vstávání taky dost, ještě, že zítra pracuju z domova. Do Prahy jezdim tak 3×týdně. teď v létě to jde, když v 5 odjíždim, tak už je plný světlo, ale v zimě je to opruz :zed:, za tmy do práce, za tmy z práce, denní světlo jen přes okna kanceláře…si připadam jak upír ;)

jinak holy dotaz mimo téma: rozhodla jsem se pustit do vaření sirupů a ve většině receptů je kyselina citronová - kde ji seženu? dneska ráno jsem po ní koukala v Bille a když jsem se na to zeptala prodavačky, tak na mě koukala jak na teroristu, že chci kyselinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 07:37

@if666 a ten strach naprosto chápu, taky to tak vždycky mám, hrozně se bojim zklamání, tak to oddaluju co to jde…
Ale zítřek k tomu vybízí, aby tam // byly :palec:, skoro jsem v pokušení prubnout to taky ale u mě by to ještě mohl být Ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 09:03

@Pedrrita Tak kyselinu citronovou sezenes v jakym koliv matketu. Vetsinou ji nekde jak je vanilkovy cukr, prdopec a tak. A je to maly sacek jako ten vanilkac. Ja sirupy delam a ted jsem objevila cukr primo na vyrobu sirupu a kyselina se tam nedava. Ale jestli chces muzu ti poslat overenej recept na sirupek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 09:05

@Pedrrita jinak trd jsem si koupila tt vcetne jednoho krevniho. A tak se rozmyslim jestli si delat ten normalni a kdyz by tam jic nebylo tak zitra ten z krve. A nebo jestli ted rovnou z krve. Na jednu stranu to chci mit za sebou a nadruhou mam ze strachu nadelano v kalhotech :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 09:08

@Pedrrita tak tady je recept na mnou osvědčený sirup https://www.mimibazar.cz/…-1-5l-sirupu
jinak já ho dělam z mražených malin a nedávám tam ty lístky. A je fakt dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 09:09

@Lucylooo Ahoj kočko, už jsi v průběhu testila nebo to necháš až na zítra? A nemáš nutkání testit už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 10:20

@if666
Ty jooo, to si asi koupím :mrgreen: ale jelikož se cítím absolutně netěhotně, tak by to možná byly vyhozené peníze. Jo holky, mám zánět močáku ještě k tomu. :zed: fakt bomba. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 10:22

@Pedrrita
Jasný, to chápu. My právě ještě příští měsíc bychom zkusili jednou IUI a pak se od léta budeme připravovat na podzim na IVF s PGD. Je to trochu složitější a časově náročnější postup. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 10:24

@if666
Kočko, neboj určitě tam budou // čárky a jestli ne, příští měsíc to určitě vyjde. :) Tak dlouho jak čekáme, měsíc navíc už je nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 10:25

@if666 moc děkuju za radu i za recepr, 100% ho zkusim, ten asi bude první :-), pak se vrhnu na rýmovník, kterej mi doma už začíná přesustat přes hlavu a pak naškubu na zahradě meduňku, ta se nám rozlezla jak plevel…
po tý kyselině se ještě podívám, taky jsem byla přesvědčená, že je to normálně k sehnání, ale reakce té prodavačky mě fakt zmátla, jako že „…kyselinu!!!? v potravinách!!!? my tady žádný kyseliny nevedeme“

a ten cukr na sirupy jsi našla taky někde v krámu, nebo nějaká speciálka na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 10:27

@Pedrrita
Jinak ohledně té kyseliny, já ji koupila přímo v Globusu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...