IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1816
30.5.18 15:22
@if666 píše:
@Showme_a na vstupni jsem byla u Drbohlava a pak dvakrat u takove starsi blondyny, dle meho ukrajinka nebo polka protoze ma takovou komolenou cestinu a ma prizvuk :think:

Jo u te jsem byla jednou a ta mi delala iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
30.5.18 15:27

@petinka4 ahoooj, já při IUI cítila jen ty kleště/zrcadla, jinak bezbolestné. Utrogestan také nemám ;) Špinila jsem potom ten den, dále už ne…
Snad jsme tě uklidnily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
30.5.18 15:35

Jo a ještě jedna perlička, co se mi děje už druhý den, ráno mi teče krev z nosu :roll:, smrkám málo, to asi ta alergie (ale s kapesníkem jsem se narodila a asi i umřu), ale nikdy předtím se mi to nestávalo, má to některá, zkušenosti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
30.5.18 15:41

Jo a vidíte holky, máte již nějaké děti nebo toto je pokus o první? U mě pokus o první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
30.5.18 15:42

@Lucylooo Taky první :) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
30.5.18 15:46

@Salazaret už máš dorty? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
30.5.18 15:48

@Lucylooo Jo kéééž by… plním poslední čoko pařížem a dodělávat budu až zítra :) Zkusím pak hodit foto jestli pojede wifi na ntb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
30.5.18 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
30.5.18 15:53

@Lucylooo no já byla před 12 lety těhotná a šla jsem na přerušení… byl to důsledek jedné opilecké párty ve třech :oops: někdo mě za to možná odsoudí, ale v té době to bylo to nejlepší a nejrozumnější rozhodnutí, které jsem mohla udělat :andel: no a teď s mým čičíkem se kterým jsme spolu už 10 let se snažíme o naše první ( on žádné jiné mimčo nikde ve světě nemá ). No já bych tu krev přisuzovala tomu počasí :think: jak jsou velké výkyvy tlaku a to vedro :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
30.5.18 15:55

@Showme_a a jaký si z ní měla pocit? já jsem teda upřímně z ní tahala odpovědi jak z chlupatý deky :-D jak jí blbě rozumět tak jsem se na vše ptala asi 5 krát abych byla aspoň trochu moudrá :palec: a ta mi právě dělala ultrazvuk před IUI a pak i samotné IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
30.5.18 15:57

@Salazaret a jak vlastně jsou ty dortíky velký ( pro kolik lidí ) ať si můžu udělat představu jestli bych to v domácích podmínkách zvládla :think: jéé jak mě to dnes v tý práci nebaví, kdybych mohla tak se tady natáhnu na stůl a chrápu :mrgreen: teď tu sedím a dělám kalkulace na svatební dorty a sotva udržím hlavu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
30.5.18 16:04

@if666 Mám to jen pro plus mínus asi 30 lidí. Ale s tím že ten jeden dortík je pro babi k narozeninám. Jinak my máme dvoupatrový hlavní, klasika kulatý a na něm batul. Náplň jahoda borůvka (tvaroh) a čerstvé ovoce. A ty další dva jsou batulky. Tvaroh/arašídová pomazánka a čoko batulek. Ten pro babi je čoko paříž :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
30.5.18 16:13

@Salazaret prosím tě co to je batulka? já dělám lehký korpusy ze šlehaných vajec a krémy jen ze smetany a dovnitř potom čerstvé ovoce a potahuju jenom pravým marcipánem. Je to jednoduché, ale moc moc dobré. Věřím, že ty tvoje s tvarohem budou taky výborný :potlesk: jen nevím co je ten batulek :nevim: a to máte v pohodě pro 30 lidí. to je tak akorát :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
30.5.18 16:17

@if666 Průměr ráfku je 17,5 cm. Je menší než klasika kulatý. Já mám tvaroh a maskarpone. Do toho domácí marmeládu. Vždy podle příchuti. A nahoru ovoce. Pak okolo omazat máslákem. A nakonec celé do marcipánu. Ten dělám ze sušeného mléka, cukru medu a vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
30.5.18 16:24

@Salazaret no jooo, teď jak to píšeš tak se mi to nějak vybavuje, že nás to učili na praxi :-D
jo mandlová hmota je v pohodě, rozhodně lepší než fondán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital