Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salazaret no super
a 18,1 není až tak maličký, mně posledně doktor říkal, že ještě po Ovitrellu mi může dojít a rupnout i 16, budu na tebe moc myslet ![]()
@Pedrrita Děkujííí. Tak uvidíme. Jedeme tam už va 8 ráno na odběr a pak hurá na toooo…
@Salazaret gratulujiiiiiiiiii, tak to odpovídá mé velikosti folikulečku
, tak snad vědí, co dělají
. Jen mě překvapuje, že ti ten Utrouš dali už na zítra po IUI, co jsem četla, tak Utrouš brání ovulaci
, tak bych předpokládala, že ti řeknou až ho bereš třeba den po IUI nebo tak. Nejsem dokror a Utrouš nemám, jen mě to překvapilo ![]()
Tak a teď jen čekat ![]()
@Salazaret Tak to ke super
ja bych taky rekla ze 18 neni malo. To jsem ho mela ja tech 18 v den IUI a ten utrous jsem zacla brat taky az den po. No kazda jsme jina tak asi vedi co delaji. Budu na tebe rano myslet
jinak co jsem cetla na netu, tak maximalni velikost zraleho foliku je 20mm. Takze 18 mi prijde paradni. ![]()
@if666 tak já jsem asi mutant, při prvním IUI jsem měla velikost 22mm a říkal, že co nevidět praskne
.
A na druhém IUI 16mm den ultrazvuk, další den Ovitrellle a třetí den IUI, říkal, že do těch 18mm doroste a rupne po té injekci
, tak snad ![]()
No mám ho brát od zítra no… a to původně chtěl IUI až v pátek, ale to je svatba…
No ale zase mi píchnuli Ovitrelle takže to by naopak mělo ovu podpořit. Tak nevím no. Zeptám se zítra ![]()
@Salazaret Ovitrell ovu podpoří, to jo, ale i po Ovitrellu může ovu přijít až do 36 hodin, to vychází tak tak, nebo spíš až od dalšího dne, teda podle mě, ale já nejsemžádnej matemetickej génius ![]()
Určitě se zeptej, za to nic nedáš
@Pedrrita No každopádně ho ještě ani nemám doma. Poslali mi na mobil prý elektronický recept… ale sms ještě nikde tak nevím no… A na mial zatím neodpověděli. Ale prý mi když tak zítra vystaví normální receept. Budeme mít pak hoďku čas tak se projdeme po Ostravě a navštívíme lékárnu
@if666 taky chodim do iscare
uz od srpna a zatim jsem spokojena:)
@Pedrrita ony ty terminy budou asi vsude stejny ![]()
@Lucylooo ja v iscare nic neplatim nastesti. Jen obcas do stokoruny nejake prasky nebo injekci. A s xyzalem nemam zkusenost. Brala jsem kdysi davnoo zyrtec a ted beru zodac. Beru ho ale vzdy jen podle potreby, takze ho beru vzdycky tak 2× do roka cca 14dni. A na zodac mi doktori nic nerekli a ja hlasila ze jsem alergicka. Kdyz jsem pak dodatecne hlasila astma co mi zjistili na podzim tak ventolin taky neresili.
Tak ještě to nemám úplně hotovo. Ale tohle je Tardis - stroj času jednoduše řečeno - Ze seriálu Doctro Who/Pán času - podle kterého máme motivovanou svatbu.
Teď ještě vytvořit tak asi 200 kytiček na okraje a Dáleky a bude to ok.
PS: Fakt nejsem umělec ![]()
@Salazaret ahoj.
Tak to je fakt originální a dost dobry.
. No, ale tech 200 kyticek bude jeste zahul.
Ale budes to mit krasne ![]()
@VeruNikka Děkuji. Snad jo. Zítra jdeme hned ráno na IUI pak domů a plnit dorty
Aspoň nebudu myslet na pulce ![]()
@Salazaret Pulci to zvládnou neboj
. Jsou to rychlici
a pak dortiky pujdou uplne samy. Drzim palce.
@Salazaret no tak to vypada super
pekne si maknete, ale to das a jak jsi rikala, aspon ti to odvede myslenky.