Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita
Ahá, tak už tomu rozumím. Progesteron mi nechybí, tak děkuju za vysvětlení.
Ale první IUI byl fakt zvláštní pocit. ![]()
@Lucylooo
Jo děkuju, měla jsem to v podstatě stejné jak popisuješ ty.
Už jsem klidná. ![]()
@Lucylooo
Tak s tou krví, to se mi stalo asi před dvěma dny, nikdy předtím se mi to nestávalo. Celkově se teď ráno budím s divným pocitem na hrudi, jak kdyby mi na něm někdo seděl. Přítel už smrká krev skoro měsíc.
Jinak taky se pokoušíme o první dítko. ![]()
@if666 jo tak ja nevedela ze je tam vice cizinek. Podle popisu to platilo i na natalyu u te jsem byla.
@Showme_a take k ni chodim. Je docela prijemna jen ji musim vic poslouchat abyCh ji vse rozumnela. ![]()
Jinak taky se snazime o prvni mimo.
Holky když se nedaří tak pořádně… chtěla jsem si na chvíli lehnout… jsem fakt grogy a hrála jsem si s hafanem. Podjela mu packa a švihl sebou na můj obličej… pod okem mám úžasnou podlitinu. To bude úžasná svatba!
![]()
@Salazaret kdyz se daří tak se daří
. Ale vsechno zle je pro neco dobre. Urco to zamaskuje make up. Uvidíš.
.
@VeruNikka Snad jo. Použila jsem mastičku a ledování a docela to pomohlo, uvidíme zítra ![]()
@Salazaret Hele max pak zkus trochu zelenych, ale světlých stinu pres to pudr a pak makeup. Ale jestli jdes na liceni tak si kdyztak poradi. ![]()
Uplne se vidim kdyz jsem se vdavala. Den pred svatbou mi zavolala pani na dort, misto v 5 v 9 vecer ze to nedava ze nevi jestli to zvladne. No myslela jsem ze me klepne.
takze te ve vsem plne chapu a drzim palce at vse dopadne tak jak si prejes.
@VeruNikka Děkujííííí a ke všemu tomu jsem dostala Ovu a jaksi nemám čas to víc nějak řešit
Tak se jdeme se skoro manželem pomazlit
![]()
@Salazaret neni zaco. To vis ze jo. Ted hod vse za hlavu a bezte tomu poradne nandat
![]()
@Salazaret holka ty si to teda vybiras v pravej cas
ale vy to mate cely takovy netradicni, ze se monokl ztrati, muzes rikat, ze je to schvalne
@petinka4 ja to tak mela ted u 3 iui, taky se tam tim katetrem spatne dostavala a prijemny to teda nebylo. Chce to hodne se uvolnit ![]()
Jinak my se snazime taky o prvni
Tak jo holky, dnes mě normálně rozbrečí i sleva na gumový medvídky Haribo
![]()
@Pedrrita
Jasný no, je pravda, že jsem byla pořádně ztuhlá a nervozní.
Kdyby došlo na další pokusy, snad to bude lepší.
A o IVF neuvažuješ?