IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
31.5.18 10:28

@if666 ještě je možnost se na test vykašlat a počkat, jestli MS dorazí nebo ne a testit až pak…jestli tam tedy nemáš nějakej velkej časovej rozestup…mně to většinou vychází, že test den před „očekávanou“ MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 10:33

@Pedrrita to jo, ale ja beru ten utrouš a dr. říkala, že mám udělat test 14 dní po IUI a podle toho dál užívat a nebo vysadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 10:36

@Pedrrita já ho koupila v albertu v akci, ale ve větších prodejnách ( tesco nebo globus ) by ho měli mít normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 11:02

@if666 to je fakt, já na utrogestan úplně zapomněla a to ho beru taky a mám to nakázaný stejně… no to je dneska den, zmatená jsem jak lesní včela…
a moc děkuju za tipy! já už dneska kopila třtinovej cuktr, byl v akci, ale příště se podívám po tomhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 11:27

@Pedrrita no hele já dnes nesmím psát emaily ani zvedat telefon. jednou jsem volala a nebyla jsem schopná si vzpomenout, že se jmenuju Eva :zed: dnes mám úplně vymeteno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
31.5.18 11:43

@Salazaret ty jo moncla na svatbu :potlesk:, snad ti to zmizí nebo se to zamaskuje :andel:, mě se den před udělal super beďar! No na fotkách ho mám :D
@if666 netestila jsem, budu zítra teda, i když se mi ani moc nechce, nic tam nebude, cítím to :zed:
Jinak všem krásné dopoledne :mavam:, snad jsem nezapomněla nikomu odepsat, od včera přibylo pár stránek :jazyk:
@VeruNikka tobě zítra hodně štěstí a ozvi se, jak to vypadalo a vůbec :kytka:

Jinak u nás v CARu mi říkali, že IVF ať počítám doplatek cca 20 tis 8o, takže já chci určo 6×IUI a pak se obrnit, a když se na to budeme cítit a mít na to, tak to podsoupit…snad nebudeme muset :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 11:48

@Lucylooo No ja jsem cela rozpolcena :think: nejradsi bych testila uz dnes, ale ten strach ze zklamani je fakt velkej az z toho mam krece v zaludku :? Musi me byt silne a myslet pozitivne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 11:50

@Salazaret jinak ten monokl by ti krasne ladil s satama a dortikama :* a aspon budes mit neco modreho :palec: jak to jinak vse zvladas? Zitra bude tvuj velky den, tak se moc nestresuj a nech vse na osudu a ono to nejak dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
31.5.18 12:01

@if666 no nic tam nebude u mě, u tebe jo :srdce:, ty žíly a únava! :-), u mě vyjde to statisticky nejlepší 3 IUI :hug:
mám šílený nervy v práci, moc toho nenaspím, do toho ten taťka a moje narozky, úplně to nedávám a zítra mě to rozseká jak cikánský hračky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 12:05

@Lucylooo
Hlavu vzhůru, určitě ti to vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
31.5.18 12:08

@petinka4 jednou to vyjde, to je moje motto :kytka: :hug:… nebojte zítra se pochlubim… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 12:09

@Lucylooo :hug: :hug: :hug: to dáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
31.5.18 12:10

@Pedrrita
A kdy ty budeš testovat? Ty jsi myslím byla o den dřív než já pokud se nepletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.5.18 12:17

@petinka4 já byla ve středu minulý týden, od soboty mám utrogestan na 14 dní a pak test, takže to vychází na 9.6 a teď jem si uvědomila, že 10.6 máme s manželem rok od svatby :mrgreen: to by byl dáreček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
31.5.18 12:18

@Lucylooo hele já taky v práci nevím co dřív :pocitac: a unavená jsme pernamentně celý život, takže to bych moc nebrala jo příznak a ty žíly to bych asi řekla, že sem se začla zkoumat a třeba je tam i mám normálně, jen jsem si toho nevšimla…nic není ztraceno a doufejme, že zítra to vyjde pozitivně a když ne, tak do třetice všeho dobrýho to vyjít musí :hug: včera jsem i četla, že se jedný holčině objevily // až 17 den po IUI :think: no zítra budeme chytřejší :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí