Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salazaret ty jooo
. Tak to je super. Velika sance na uspech. Drzim palecky. ![]()
@Salazaret supeeeer, tak to vypadá na rozumného doktora a dobře, že si se zeptala
. Hodně štěstí a šikovné ručičky na dnešek ![]()
Prosímtě, co je to dilatace?
@Salazaret no tak super, že to dobře dopadlo
ještě to pojistit doma a to by bylo aby nebylo ![]()
@if666 já jsem z Písku
, pak jsem byla v Praze, pak chvíli v Austrálii, pak zase v Praze a skončila jsem v Mostě ![]()
@petinka4 migrény taky znám to tě lituju, ale to je dost dobře možná z toho horka, hlavně hodně pít! A´t je Ti brzy líp
@Salazaret no tak paradicka
ja byt tebou tak do toho busim cely den a vyprdnu se na dorty
no jeste, ze mame tu skupinku a piseme si tu kazdou navstevu u dr. a sve postrehy a tak
jinak by si nasadila lecbu, kterou ti rekl vcera
ale myslim, ze dnes by ti to rikal taky, co kdy a jak brat
ja se vzdy na vse ptam treba i nekolikrat jako blbka abych to dobre pochopila ![]()
@Lucylooo Neprostupnost. A navíc se mi asi dělají vajíčka jen v pravém vaječníku. Vždy pravý a nikdy ne levý… má se to střídat a ono nic.
A holky asi začala i ovu.
Asi jdeme na to
![]()
@Pedrrita tak to jsi taky dobra cestovatelka
z Pisku mam kamarada ![]()
@Salazaret aha, a to jak se pozná? Dyt ti to IUI udělali, prostrčili katatr čípkem nebo? Asi nechápu pořád…:-)
Jo a já taky jedu víceméně z pravého vaječníku pořád, z levého jednou, dvakrát, třikrát za rok
. Ale hlavní je, že z jednoho lezou ven!
@Lucylooo No je fakt že při prvním se objevila krev. A dost no… asi to musel prorazit a možná proto to minule bolelo. Teď v pohodě to šlo. Asi tam byl špuntík ![]()
@if666
Jo to mně většinou taky, ale tentokrát nepomáhá nic.
Obzvlášť když je to od krční páteře, to je něco. Snad to brzy poleví ![]()
@Pedrrita
Děkuju za podporu.
Mám to od krční páteře + to počasí. Kéž by byl pořádný slejvák. To by se dýchalo. ![]()
Holky, vy jste žádná při IUI necítily žádnou bolest? Já docela jo, ale né že by se nedala vydržet. A maličko jsem špinila. ![]()
A Utrogestan mi nikdy nikdo nepředepsal, slyším o něm poprvé tady od Vás.
Holky, vy jste žádná při IUI necítily žádnou bolest? Já docela jo, ale né že by se nedala vydržet. A maličko jsem špinila. ![]()
@petinka4 ani ze špinění ani z utrogentavu si nic ndělej:-) jak už tu pasala @Salazaret, ta bolest mohla být tím, že jsi měla tvrdší, a teda hůř prostupný čípek, takže tě mohli tím katetrem trochu poranit, škrábnout a z toho to špinění.
A utrogestan prý taky každý doktor nedává, záleží asi kolik si sama tvoříš progesteronu, jestlidost, tak asi usoudili, že ho nepotřebuješ a někdy ho dávají jen tak pro jistotu, někdo dokonce říká, že je to pro ženskou spíš placebo efekt, skutečný přínos (pokud se má něco pokazit) není nijak závratný